Hvordan Facebook Ruins Relasjoner: 15 ting å huske

Folk har et kjærlighetsforhold med Facebook. Og mange virkelige relasjoner er ødelagt på grunn av Facebook, ikke la deg være neste.

Vi har sett alt på Facebook: fra flørting, til datoer, til kamp, ​​til breakups. Vi har alle hatt minst en venn som har hennes forhold på Facebook som det er noe fra en reality show - og faktisk brøt den vennen på grunn av * du gjettet det * Facebook. Se hvordan sosiale medier kan ødelegge relasjoner og hva du kan gjøre for å unngå det.

Hvordan Facebook ødelegger relasjoner

# 1 TMI. Å dele for mye informasjon om deg selv kan være skadelig for din sikkerhet og personvern, så vel som irriterende for folk som ser på deres nyhetsfeed og bare ser deg hele tiden. Denne oppførselen er enda mer problematisk når du er i et forhold. Online Public Displays of Affection * OPDA, hvis du vil * kan være akseptabelt, men bare til en viss grad.

Partneren din vil kanskje holde forholdet ditt * og bekjempe * private og angitte grenser på hvor mye folk får snoop inn i forholdet ditt. En del av skjønnheten i forholdet ditt er at det bare er deg og din partner, så det er virkelig best å holde noe av det hemmelig. [Les: 16 oppmerksomhetshår tegn til å passe på!]

# 2 Å avsløre for mye. Du kan avsløre for mye i forholdet ditt, selv uten ord. Å avsløre for mye kan ta formen av å legge ut sexy og suggestive bilder som du er bedre på å sexting til din partner. Dette kan skape sjalusi og usikkerhet fra partneren din, spesielt hvis du har mannlige venner - eller enda fremmede, hvis bildene dine er offentlige - liker og kommenterer bildene dine.

Å sette kroppen din der ute på en suggestiv måte, når den skal holdes privat og for partnerens øyne, kan utløse negative følelser fra partneren din og få deg til å kjempe med hverandre.

# 3 Underholdende exes. Chatter og meldinger, samt å svare på kommentarer fra det motsatte kjønet fra fortiden din, kan gjøre din partner ubehagelig, mistenkelig og all-out sjalu. Kommunisere med en ex, uansett form, kan være et veldig berørt emne for din nåværende bue, og å snakke med din ex på sosiale medier foran alle, har potensial til å ydmyke din nåværende flamme. [Les: 12 ting du gjør på Facebook som gjør at du ser veldig patetisk ut]

# 4 Flipping ut. Partneren din posterer noe tilfeldig og tilsynelatende ufarlig, men du tenker over det. Hver gang de legger inn noe på sosiale medier, om det er maten deres * Hvem har du middag med? *, Deres selvtillit * Hvor var du i bildet? *, Et tilbud * Hva handler det om? Er det om meg? *, Eller noe annet, er du alltid bundet til å tenke det er om deg eller ditt forhold. Du finner deg unødvendig på tærne, eller rastløs på grunn av spøkelsene du har trosset. Gå tilbake, slapp av, og la dem være.

# 5 Passive-aggressive innlegg. Innlegg på Facebook i stedet for å snakke direkte med partneren din kan gjøre saker verre, i stedet for bedre. Posting vage statuser og sitater på Facebook, og håper at din heller uvitende og tette partner vil legge merke til og forandre, er det egentlig ikke å jobbe.

Åpen kommunikasjon er nøkkelen i ethvert forhold, så hvis du har et problem med partneren din, snakk med dem direkte i stedet for å legge ut om det på sosiale medier. Dessuten vil dine smålig rants og subliminale meldinger gjøre ingenting, men irritere vennene dine. [Les: 11 ting par skal slutte å gjøre på sosiale medier]

# 6 Facebook-tid i stedet for kvalitetstid. Du vet når du er i seng og i stedet for å snakke om hvordan dagen din gikk og oppdaterer hverandre, er du både opptatt på telefonene dine? Eller, i stedet for å ha en fin dato sammen, er partneren din i stand til å ta et bilde av måltidet ditt og ta selfies mellom biter?

Overdreven tid med Facebook tar moro og spontanitet ut av øyeblikket, spesielt hvis du ikke kan nyte ferien med partneren din fordi de heller tar selvbilde og bilder i stedet for å nyte tiden sammen. Å bruke mye tid på å bekymre deg for hva du vil legge ut, tømmer intimiteten ut av forholdet ditt og ut av tiden du burde bruke sammen.

# 7 Facebook stalking. Facebook kan også ødelegge sjansene for et nytt forhold. I stedet for den vanlige å bli kjent med scenen, vet du allerede mye om personen. Gone er en helt blind date, fordi så snart du vet navnet på personen, sjekker du dem ut på Facebook og finner ut alt som er å vite. Du døm umiddelbart personen basert på det du ser, uten at du virkelig vet hva de handler om. Det samme kan gå for deg, siden personen du er dating kanskje allerede har dømt deg gjennom Facebook, før de faktisk så deg.

# 8 Facebook-offisiell. For noen mennesker er relasjoner ikke ekte, med mindre de er "Facebook-offisielle." Det finnes utallige kamper om Facebook-statuser, når en part endrer sin status til "i et forhold", og det andre forblir â € œsingle.â € Â I en alder av sosiale medier, er det alltid press for å la andre mennesker * lese: verden * vet hva statusen din er eller hva du er opp til.

Hvis det ikke er på Facebook, eksisterer det ikke, og det kan også sies om forholdet ditt også.Uansett hvor fantastisk og glad forholdet er, er du ikke fornøyd med mindre den er dokumentert på Facebook, noe som kan gi din partner angst og til slutt gjør at du ser overfladisk og usikker ut. [Les: Hvorfor sosiale medier sakte dreper romantikken din]

Slik holder du Facebook fra ødeleggelse av relasjoner

# 1 Det er mer til forholdet ditt enn Facebook-statusen din. I stedet for å stresse deg selv om hva du skal legge ut på sosiale medier, kan du prøve å se på forholdet ditt og partneren din. Finn ut hva som gjør forholdet bedre og produktivt. Det trenger ikke å være stedene du går til eller maten du spiser og legger ut på sosiale medier. Det handler om hvordan du behandler hverandre, selv uten at andre vet om det.

# 2 Vær gjennomsiktig. Dette viser at du ikke har noe å skjule fra hverandre, og dermed øke tilliten. Men mens det er greit å dele passord som en måte å forsikre partneren om at du ikke gjør noen abe-virksomhet på Facebook eller i noen annen sosial medieplattform, er det fortsatt best å kjenne dine grenser. Å gi passordene til hverandre er en fin gest, men du trenger ikke å føle at du må bruke det - eller verre, troll gjennom partnerens sosiale medier, meldinger og venner.

# 3 Ikke vær venn med exes. Exes bør være igjen i fortiden, som fortsatt søker dem ut er sjelden provosert av gode intensjoner. Hvis du må legge til exen din til vennens liste - men bare hvis partneren din er i orden med den. Tenk på hvordan du ville føle deg om bordene ble slått, og det var partneren din som kommuniserte med deres eks. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid fungerer med exes]

# 4 Ikke luft skittent vaskeri. Hva er verre enn uopprettelig postering om viser av kjærlighet på Facebook? Publiserer om dine problemer og kamper med partneren din. Faktisk ønsker ingen eller trenger å vite om dem. Du trenger ikke å fortelle hele verden detaljene om hvordan partneren din lurte på deg heller. Det kan skade partnerens følelser, så vel som billigere forholdet ditt.

# 5 Angi regler. For å unngå at partneren din drømmer om deres Facebook-nyhetsfeed mens du prøver å få tak i dem, sett regler om hvor mye tid partneren din bruker på Facebook, spesielt mens du er sammen. Du kan både sette deg ned og snakke om dette, slik at du viser at du respekterer deres følsomhet og preferanser også. Diskuter sosiale medier no-nos for å unngå fremtidige uenigheter.

# 6 Kommuniser bedre offline. I stedet for å gjøre Facebook til ditt uttak for alle dine frustrasjoner, trene bedre kommunikasjon med partneren din. Tross alt er de de som kjenner deg bedre, og hvis de er kilden til problemet ditt, kan du bedre løse problemet ditt. Mens uttrykket er bra på Facebook, må ethvert problem du har med partneren din, behandles offline. [Les: 20 ting glade par gjør ikke i et perfekt forhold]

# 7 Ikke gi rom for feilfortolkning. Ord, spesielt i øyeblikkelige innlegg, kan være åpen for ulike tolkninger. Dette gjelder også når du legger inn noe som partneren din mener kan være et problem med dem eller med forholdet. Tenk før du legger inn, og sørg for at du blir klar og formulert. Ikke gi partneren noen plass til å misforstå eller bli skadet av dine innlegg, og unngå innlegg som kan røre problemer, forvirring, forlegenhet, sjalusi, eller til og med sladder.

[Les: Den komplette veiledningen til parets sosiale medier etikette]

Som enhver type teknologi ligger faren eller fordelen ikke i seg selv, men på hvordan folk bruker * eller misbruker * det. Når det gjelder forholdet ditt, er det egentlig ikke Facebooks feil. Du er ansvarlig for hvordan du bruker sosiale medier og hvordan du lar det påvirke forholdet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar