How Enclothed Revolutionized måten jeg handler på for klær

How Enclothed Revolutionized måten jeg handler på for klær - STIL 2023
How Enclothed Revolutionized måten jeg handler på for klær - STIL 2023
Anonim

Hvis du er noe som meg, har du ikke hatt noen å velge klær for deg siden du var barn (mer er synd). Med mindre du er en kjendis med en personlig stylist, sitter du fast ved å gjøre det selv. Og hvis du har en jobb og et travelt sosialt og hjemmeliv, kan shopping for klær bli mindre av en frigjøring og mer av en byrde.

Jeg vil kjøpe klær. Faktisk jeg trenge å kjøpe klær. Jeg bærer dem hver dag etter alle. Men hvem vil traipse rundt butikker for en dag og bruke tid på å vente i kø for et omkledningsrom med en haug med potensielle kjøp? Ikke meg. Jeg er ikke lat, jeg er bare opptatt.

Nettsteder tilbyr litt pusterom, men etter hvert som jeg har filtrert etter størrelse, farge, passform osv., Presenteres jeg med sider med nesten identiske gjenstander og får snøblindhet.

Så ble jeg introdusert til Enclothed, en menns mote-leveringstjeneste bemannet av erfarne stylister. Registrer deg på nettet, detaljer dine preferanser, og de vil velge en rekke klær for deg og sende dem i posten. Du betaler bare for det du beholder, det er ingen minimumsutgifter, og det er ikke abonnementstjeneste; Du bestiller bare en boks når du vil legge til i garderoben din.

Etter at jeg meldte meg, snakket jeg med en av stylistene om hva slags ting jeg liker, elementene min garderobe mangler, kroppsform, hva jeg pleier å bruke og hvilke klær jeg trenger for arbeid og eventuelle kommende spesielle anledninger.

Kanskje mest pertinently for meg, som noen som pleide å kjøpe lignende klær igjen og igjen, var at stylisten også spurte meg om klær jeg ikke har en tendens til å kjøpe for å fastslå om horisonter kan bli utvidet.

Det er en felles frase i IT: søppel i, søppel ut. Det samme gjelder for Enclothed fordi du skal få mye bedre resultater hvis du gir stylistene mer å fortsette. Min boks inneholdt et brev som fortalte meg om elementene i esken og hvorfor de ble valgt for meg - med referanser til samtalen vi hadde hatt. Det gjorde det virkelig som en personlig stylist-tjeneste, og det var hyggelig å få litt bakgrunn på de nyere etikettene plukket sammen med Calvin Klein og Sunspel.

Min aller første @Enclothed-levering er kommet i @coachmag-kontoret. Ser frem til å prøve alt i kveld pic.twitter.com/c1C6qJjv8i

- Ben Isaacs (@tweetsfromben) 2. september 2016

Kostnaden for elementene vil variere avhengig av hva du forteller Enclothed ditt typiske budsjett er men min boks hadde klær fra £ 15 til £ 89 samt noen £ 120 sko jeg elsket (selv om de ikke var helt riktige størrelsen så jeg sendte dem tilbake). Til slutt holdt jeg syv av de 14 stykkene sendt meg - jeg var overrasket og glad for at de fikk så mange riktig.

Når jeg til slutt hadde avgjort hva som var riktig for meg, var det bare å tape opp boksen med de avviste klærne i, skrive ut en ny etikett og ta den til mitt nærmeste CollectPlus-punkt (det er også et alternativ for å ordne en gratis plukke opp). Boksen har selv et håndtak, så det er enkelt å ta det overalt.

Strålende første sett med klær fra @Enclothed. Nå for å returnere det jeg ikke holder #delivingyourstyle pic.twitter.com/YanYX4vKe9

- Ben Isaacs (@tweetsfromben) 10. september 2016

Vedlagte kunder har en tendens til å bestille omtrent hver tredje måned og holder ofte mer fra hver påfølgende boks fordi deres smak har blitt tydeligere for stylisten din. Etter min erfaring fungerer systemet, og jeg gleder meg til å se hva som er i esken min når jeg gjør min andre bestilling i neste kvartal. Jeg kan virkelig ikke se meg selv å kaste bort en dag i et kjøpesenter lenger.

enclothed.co.uk

Populært emne