Hvordan holder syklisten Danny MacAskill seg?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan holder syklisten Danny MacAskill seg?
Hvordan holder syklisten Danny MacAskill seg?
Anonim

"Du vil tro at en mann kan fly" kan være tagline for den opprinnelige Superman-filmen, men man ser på noen av de latterlige stuntsene som Danny MacAskill kan trekke på sykkelen sin, og det begynner å gå fra komisk bokfiksjon til ekte liv. For å utføre det svimlende spekteret av tyngdekraftsdrivelige triks i hans arsenal krever toppspenning, men hvordan holder han seg i form når føttene er på bakken, i stedet for på pedaler?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra en til ti?

Styrkevis Jeg er sannsynligvis oppe på omtrent ni eller noe. Jeg er omtrent like sterk som jeg noen gang har vært, vet du? Fitness-vis eller kroppsfett-vis, tror jeg at jeg fortsatt ikke har klart å miste julegaven enda. Jeg har reist mye og været har vært ganske helvete, så min plan er å kaste det hele i de neste ukene. Dessverre er Greggs Yum Yums spesielt gode - det har definitivt vært en rekke Yum Yums spist når jeg har filmet før …

Hva gjør du, fitness-klokt?

Jeg rir på trialsykkel, hovedsakelig på hverdager eller når jeg er hjemme i Glasgow. Når jeg ikke gjør det, rider jeg også mye på min terrengsykkel, noe som er mer sosialt, og jeg går også ut på motorsykkelen min også. Annet enn sykkelrelaterte ting, gjør jeg egentlig ikke så mye treningsarbeid for øyeblikket. Det er ingen unnskyldning, men det er faktisk mye å gjøre med tiden, fordi jeg er borte mye, og når jeg er hjemme, er alt jeg vil gjøre, å ri. Treningsarbeidet kommer vanligvis inn når jeg kommer fra noen form for pause eller operasjon. Jeg tilbringer uker og måneder i treningsstudioet som gjenoppretter fra de ulike skader.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg?

Jeg får i utgangspunktet mesteparten av treningen og styrken gjennom å bare sykle. Jeg gjorde det helt til jeg var 23, men nå, siden jeg har vært mer profesjonell, ser jeg definitivt på kostholdet mitt litt mer. Jeg er mer bevisst på å gjøre arbeidet som trengs for å sortere forskjellige skader, som jeg ville ha trukket av da jeg var yngre. Så nå skal jeg ta litt mer hvile for å håndtere ulike tilbakeslag, og jeg lærer ulike øvelser for å holde meg selv så lenge jeg kan.

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Det er ikke noe jeg aldri vil gjøre igjen, men jeg skal definitivt trene før jeg gjør det neste gang: i fjor gjorde jeg Wings For Life World Run uten løpstrening på forhånd, ikke et eneste steg. Jeg løp som 25km, og jeg skrev helt av meg selv i omtrent to uker, så i år planlegger jeg å gi meg løpeskoene og gjøre litt mer på forhånd for å stoppe det. Jeg ble helt ødelagt.

For å se flere videoer av Danny MacAskill i aksjon, gå til redbull.co.uk

Populært emne