Hvordan forbereder du seg på å spille i Super Bowl?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan forbereder du seg på å spille i Super Bowl? - øVELSER 2023
Hvordan forbereder du seg på å spille i Super Bowl? - øVELSER 2023
Anonim

Super Bowl Sunday nærmer seg raskt, med New England Patriots og Atlanta Falcons står overfor for den største prisen i amerikansk fotball ved den største sportslige anledningen på planeten.

En mann som kjenner mye om den anledningen, er Storbritannias NFL-ambassadør og BBC-pundit Osi Umenyiora, som er en av kun fire britiskfødte spillere som har vunnet Super Bowl. Faktisk har han vunnet to. Osi var en del av New York Giants-laget som to ganger overvunnet oddsen for å slå patriotene, med Giants 'seier i 2008 som den største opprøret i sportens historie.

Vi fanget opp med Umenyiora for å få et innblikk i hvordan en spiller forbereder seg for et så stort spill, hvilken vinnende var, og hans spådommer for Super Bowl LI.

Hvor annerledes er uken som fører opp til Super Bowl fra et vanlig spill?

Ærlig forsøker de å holde alt så normalt som mulig. De endrer ikke egentlig noe som vi ville ha gjort fra alle de foregående ukene. Selv om det er Super Bowl og det største spillet i livet ditt, prøver de å holde det så vanlig som mulig, så når du kommer ut på fotballbanen, fryser du ikke opp og tenker "dette er det største spillet i livet mitt”.

Utenfor mandag, som er den virkelig store mediedagen, er det egentlig bare en vanlig uke.

Forsøkte du å unngå å tenke på kampen for å unngå nerver?

Jeg ønsket å tenke på kampen. Jeg ønsket å nyte hver eneste øyeblikk av det. For noen å fortelle deg at de ikke tenker på det, ville det være en løgn. Det er Super Bowl! De fleste av spillerne har drømt om det øyeblikket siden de var barn. Jeg ønsket å sette pris på det. Men øyeblikket vi begynte å strekke, gikk alt bare helt tilbake til det normale for meg.

Hva spiste du på kampdag?

Jeg spiste egentlig ikke før spill. Men siden Super Bowl er fem, er det en senere kick-off, jeg vil nok ha som en bagel. De pleier å gi deg et ganske omfattende pre-spillmåltid av hva du vil - karbohydrater, grillet kylling, biff, fisk, grønnsaker … Ernæring er veldig viktig, men jeg kunne ikke ha noe i magen min da jeg spilte så jeg var vanligvis ute på så lite mat som mulig. Jeg ville laste opp natten før, som mye mat, og det ville vanligvis gi meg energi til å vare.

ANBEFALT: Hvor Fit er NFL-spillere?

Er det noe du husker å være spesielt tøft i oppbyggingen av Super Bowl-utseendet ditt?

Nah, egentlig ikke. Begge disse spillene var det en situasjon der ingen trodde vi kunne vinne, men vi visste at vi kunne slå dette laget. Vi nærmet oss akkurat som alle andre single-spill vi hadde i løpet av spillene, og vi gikk bare der ute og vi utførte. Det var ikke noe spesielt som vi gjorde, vi følte bare at vi var det bedre laget og spilte som det.

Kan du huske at gruppediskusjonene er forskjellige rundt Super Bowl?

Natten før vi spilte New England første gang, husker jeg [da lederen Tom] Coughlin ga en veldig følelsesmessig tale. Jeg tror han kanskje har gråt faktisk. Det var intenst. Utenfor det var det ikke noe annet, og den andre vi hadde et vanlig pre-spill, men natten før den første … hvis vi ville ha spilt den kvelden, ville vi trolig ha slått dem med fire touchdowns.

ANBEFALT: Slik benker du som en NFL-spiller

Hvilken seier likte du mer?

Første gang, hendene ned. Andre gang tror jeg selv om folk ikke trodde vi skulle vinne de visste at vi kunne vinne. For første gang trodde ikke engang mamma at vi skulle vinne det spillet. Det var en veldig spesiell, spesiell ting.

Har du en prognose for årets Super Bowl?

Ikke akkurat nå. Jeg vil at Atlanta skal vinne mens jeg spilte for dem [etter å ha forlatt Giants i 2013], og jeg er en stor fan av hele organisasjonen. Men jeg pleier bare å plukke mot New England Patriots hvis de spiller gigantene. Jeg skal holde fast på denne for en stund, men jeg tror jeg vil vite hvem jeg går med i de neste dagene.

Super Bowl LI, klimaksiden til NFL sesongen, er live fra Houston søndag 5. februar kl. 11.30 på BBC One, med en forhåndsvisning på The NFL Show på Saturday 4th February på BBC One etter Match of the Day.

Populært emne