Sykehuspose tilsatte tilleggsutstyr som du ikke kan klare deg uten

Du har pakket sykehusposen din, og babyens ankomst er ikke langt unna. Tens maskin? Sett kryss. Lunsjboks for snacks? Sett kryss. Sykepleiebarn? Sett kryss. Men her er en liste over de ekstra tilleggene som du vil være takknemlig for på dagen selv - de små tingene virkelig betyr noe!

Leppepomade

Alt som puster og gass og luft kan tørke leppene dine. En glatt av fuktighetsgivende leppebalm sorterer den. Sjekk ut vår liste over de beste leppebalmene.

munn~~POS=TRUNC

Heltids graviditet gir en økt luktsans og du spiser rettferdig noen timer i nærheten av partneren din. Å holde pusten frisk er minst han kan gjøre.

Bøyete strøer

Dehydrering reduserer arbeidskraften ned. Ha en slurk mellom hver sammentrekning - en bendy halm gjør det mulig, uansett stilling du er i.

Lavendel kropp spritz

Lag en kjøling og avslappende DIY lavendel body spritz ved å fylle en reise spray flaske (£ 1,39, boots.com) med vann og noen dråper lavendel essensielle olje.

Fordøyelseskjøtt

Ikke la din fødselspartner være barmhjertig av en salgsautomat. Pak ham eller henne masse snacks (velg mat med lukt du ikke finner støtende).

Tennisball

Massasje kan bidra til å redusere smerte ved å utløse utgivelsen av naturlige smertestillende midler, men noen kvinner kan ikke bære å bli rørt under arbeidskraft. En tennisball rullet over din nedre del føles bra.

Badebukser

Selv om du ikke har vannfødsel, vil du kanskje ta en dusj under arbeidskraft, og du vil at din partner skal hjelpe deg.

Hårspenner

Stol på oss, den lange kanten vil gjøre deg gal.

Unscented babyservietter

En sveipe med en unscented baby tørke holder deg frisk under arbeidskraft, eller legg en over pannen din for en øyeblikkelig nedkjøling.

Teddybjørn

Ta med det som er hjemmefra, som gjør at du føler deg trygg i livets livlige øyeblikk.

Et bilde av et perfekt øyeblikk

Distraksjon hjelper deg med å holde avstanden. Et bilde av et perfekt øyeblikk, kanskje av deg og din partner på ferie, vil gi deg en flom av positive følelser mellom sammentrekninger.

Batteridrevet tealight

Hvilken atmosfære vil du være mest komfortabel i å ha intimt sex med partneren din? Det samme gjelder for å føde. Slå av lysene og slå på melodiene.

>> ALLE BORINGE ESSENTIALS DU ØNSKER I DIN HOSPITAL BAG

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar