Kåt kjæreste Alert! 10 tegn Hun er helt i humør

Kvinner er ikke enkleste å lese til tider. Vær oppmerksom på skiltene, de kan ta deg langt, spesielt hvis du allerede har en kåt kjæreste.

Du kan tenke, å stole på meg, jeg vet når jeg har en kåt kjæreste. Sikker på at du gjør ... men gjør du egentlig? Når fotballkampen din er på, merker du virkelig at hun ser etter noen kjærlige? Selvfølgelig ikke.

Det var ganger jeg var så kåt, men kjæresten min så på sport eller tenkte på å gå til stranden, og hvor forlot jeg meg? Tørk som et bein. Det skjer med det beste av oss. Men hvis du er i et forhold, er du delvis ansvarlig for å vite når partneren din blir vekket. Du kan helt mangle tegnene på at hun er i humør.

Tegn på en kåt kjæreste

Så vær oppmerksom, gutter, ta noen notater, og hold øynene åpne for skiltene. Her er 10 tegn som viser at hun er i humør.

# 1 Det er alt i pusten. Pust inn pust ut. Husk de gangene når du er sint eller spent? Hva merker du opp med å puste deg? Det forandres. Du begynner å puste raskere. Ok, så tenk nå på den tiden da du var kåt og stirret på kjæresten din. Du så sannsynligvis på henne som du ønsket å spise henne. Betydningen, din pust begynte å øke.

Hun er ikke annerledes. Faktisk, hvis hun puster sterkt, og hvis du ikke pisser henne av eller griner hun, så er det en ganske sikker innsats at hun er kåt. Hvis du er ny til sex, så vil dette være noe du bare må ta hensyn til, du vil legge merke til det mer over tid. [Les: Hvordan kose med en jente så det fører til sex hver gang]

# 2 Feilende. Ah ja, den klassiske stønnen. Det er vanligvis sammenstilt med tung pust, og hvis hun ikke stønner, betyr dette at hun holder den der det ikke er så bra fordi hun begrenser seg og mest sannsynlig strekker seg. Så, hvis hun stønner naturlig mens du går ut med deg eller mens du berører henne, vekker hun seg.

Hvis hun prøver å ikke stønne, som noen jenter er litt sjenert om det, kan hun slappe av. Betydning - fortell henne å stønne. Du kan si det oppmuntrende og på en sexy måte som "Skrik for meg, baby!", "Jeg elsker det når du stønner!", "Moan høyere!". Disse setningene hjelper henne å slappe av mentalt og nyte det seksuelle øyeblikket med deg.

# 3 hofter ikke lyve Hør, hoftene lyver aldri. Hvis du legger merke til kroppsspråket, når hun blir vekket, ser du henne bevege hoftene i en raskere bevegelse. Tenk på når du ser to personer danser. Vanligvis sliper hun hofter mot fyrens ben, og det kan enten være i en rask eller langsom og sensuell bevegelse.

Ok, vent, jeg har et bedre eksempel. Du er på sofaen og ser på en film med kjæresten din. Hun knuter opp ved siden av deg, og du føler at hoftene sakte sliter mot benet ditt. Vel, hvis du ikke får det hint, så beklager jeg det. Visst, hun er ikke kraftig humping benet ditt, men hvis hun sakte sliter mot deg, tester hun din reaksjon og håper du får hinten.

# 4 utålmodighet. Hvis du ikke får ledetråder, bør du kunne se hennes oppstandsnivå ved hvor utålmodig hun er. Hvis hun er veldig kåt, vil hun til slutt bare ta forretninger i egne hender og jobbe med å få deg til å vekke. Hun vil ikke kaste bort tiden, og jeg klandrer henne ikke.

Hun kan ende opp med å klatre på toppen av deg mens du ser på TV eller går inn på badet naken mens du dusjer. I utgangspunktet, det jeg prøver å få på er, utålmodighet er et veldig tydelig tegn på at hun er kåt. [Les: 12 tegn på at du har en dumt kjæreste: Vær stolt av det]

# 5 Arching av rygg og nakke. Du tenkte kanskje ikke på dette, men vanligvis, når kvinner blir vekket, har de en tendens til å buke ryggen og kaste hodene sine tilbake. Du har sikkert lagt merke til dette hvis du har gjort doggy stil eller hvis du har fingeret henne. Dette er et tegn hun er svært opphisset og hva du gjør akkurat nå, hold deg til det.

# 6 Våthet. Når du tenker på ordet "kåt," er det andre som kommer til å tenke deg å være "vått." Det er som to erter i en pod. Dette er vanskelig å finne ut om hun er kledd. Hvis hun i utgangspunktet er naken foran deg på dette punktet, er hun mest sannsynlig våt.

Når en kvinne er våt, er hun svært opphisset, og det er en indikasjon på at hennes vagina forbereder seg på penetrasjon. Tror nå ikke, hun må ha en flodgate der nede. Husk at hver kvinne er annerledes, slik at noen kan ha mye utslipp mens andre kan ha mindre.

# 7 Hun ser på leppene dine. Når en jente ønsker å smake på leppene, vil hun stirre på dem. Det er en sterk indikasjon på at hun er interessert i deg og er seksuelt oppvokst. Nå kan dette bety at hun enten har lav eller høy opphissingsnivåer på gang, du må bare fortsette og se hvordan det går. Hva en vanskelig ting å gjøre. Så, hvis hun stirrer på leppene dine som om de er godteri, kyss henne.

# 8 Hun kle seg. Hvis du er vant til å se kjæresten din i sweatpants og plutselig har hun tette jeans og en klyvende avslørende skjorte, vel, hun flapper hennes godbiter ut. Selvfølgelig får det henne til å føle seg bra når hun føler seg sexy, men hun vil også at du skal legge merke til hvor varmt hun ser. Så ikke bare hold øynene limt til TVen. Dette er et klart tegn hun føler seg sexy og sannsynligvis oppsto. [Les: Hvordan være en god kjæreste - 10 trekk som betyr noe]

# 9 Øyne rulle tilbake. Hvis du kysser henne, og du ser hodet på hodet til siden med øynene som ruller tilbake, er hun helt i øyeblikket. Dette er også et vanlig tegn når jenta er i ferd med å orgasme, slik at den kan ses både i lav og høy grad av opphisselse.

Denne er et vanskeligere tegn å legge merke til fordi du er opptatt av å kysse henne og ha sex. Men hvis du merker dette, ser du hvor mye hun nyter det. [Les: Hvordan lage en kvinnelig orgasme: 15 hemmeligheter for å mestre kunsten]

# 10 Følsomhet. Når kvinner blir vekket, øker alt i følsomhet. Klitoris svulmer, brystene og generell hud på kroppen blir svært følsomme. Hvis du kysser nakken og hun stønner, vet du hvorfor. Mange menn under sex suger kvinnens brystvorter på grunn av deres følsomhet. Det føles bra.

[Les: Når kvinner er i sitt horniest og hva du kan gjøre med det]

Hvis du husker disse kåt kjæreste tegnene, vil du kunne legge merke til med en gang når kjæresten din er slått på. Ikke kast bort noe mer tid, gå og gi henne det hun vil ha - du!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar