10 tegn Honeymoon Stage av forholdet ditt er over

Bekymre at forholdet ditt lider av nedgangen i bryllupsreisen? Ikke bekymre deg, ditt forhold kan bare bli bedre med alderen!

Det er ingen vanskelig og rask regel om hvor lenge bryllupsreiseperioden varer. Det kan være et par måneder, det kan være et par år. Det er imidlertid ingen tvil om hva det egentlig er. Det er den sykelig søte perioden i begynnelsen av et forhold der du ikke kan holde to personer av hverandre.

De er så fullstendig og motbydelig forelsket at de ikke kan tilbringe tid fra hverandre og kan ikke se den største feilen i den andre. Du kan fortelle dem at deres andre halvdel er en seriemorder, og de finner det fortsatt opptatt!

Slutten av tider

Det kan komme som et støt på paret i spørsmålet da, når de har blitt så fast ansconced på denne måten, for å vitne om at kjærlig følelse begynner å falme. Og når det begynner å falme, gjør det det med eksponentiell hastighet. Men det er absolutt ikke all undergang og dysterhet. Ja, "å være forelsket", kan en del av forholdet synke, men det er da den faktiske "loving" -delen av forholdet begynner å komme frem i stedet. [Les: Ta det sakte i et forhold - hva er den riktige måten å gjøre med det?]

Hvorfor bør du ikke være redd når bryllupsreisen slutter

Følgende liste beskriver noen av de tegnene på at bryllupsreiseperioden faktisk kommer til en ende, men enda viktigere, forklarer også hva disse tegnene betyr i den bredere sammenhengen av forholdet ditt som helhet - og hvordan de faktisk kan være en god ting .

# 1 Å ha en gass. Ok, eksempelet på farting foran hverandre kan være i den grovere delen av det personlige vannspekteret, men det gjør likevel et godt poeng. Faktum er at det kommer et poeng i et forhold når du slutter å holde den inn.

Mens du tidligere hadde hatt magekrampe med heroisk utholdenhet i et desperat bud for å holde god stilling, prøver du å imponere til slutt, har mindre betydning. Og det er en god ting. Det viser at du ikke bare føler deg komfortabel med hverandre, men at du endelig er komfortabel med dere selv. Nyt friheten! [Les: 13 unike og brutale ting du gjør som bygger intimitet med partneren din]

# 2 Alle hang opp. Husker du når du var konstant på telefonen til hverandre, og i de korte øyeblikkene som du ikke var, var de poppingtonene av nyanmeldte tekstmeldinger konstant? Vel, det kan ha bremset seg til et punkt der dere begge kommuniserer med hverandre i langt langsommere takt - ved normale tegnsetting i dagtidens rutine.

Dette er ikke noe som spesielt må sørges, men. Alt det betyr er at det desperate behovet for å minne den andre om din tilstedeværelse, ikke lenger er helt så vedholdende. Og la oss møte det, du er sannsynligvis langt mer produktiv nå at du ikke er i telefon 24 timer i døgnet.

# 3 Spiller det ned. Det er sannsynligvis tilfellet når bryllupsreisen begynner å falle ut i normalitet, at du ikke tar det samme nivået på vare på deg selv og ditt utseende. Ikke at det er akseptabelt å starte dusjing med en boks og i samme par undertøy for en uke om gangen. Det er uheldig under alle omstendigheter.

Kanskje den tre timers lange grundige grooming-kampanjen du pleide å sikre på, har lidd noe. Og det er ikke en dårlig ting, så lenge du gjør minst litt innsats i nærvær av din betydelige andre. Itâ € ™ s tid for å begynne å være komfortabel med deg selv og din partner og nyte ekte kjærligheten av ekte kjærlighet. [Les: 13 forhold feil nye par gjør hele tiden]

# 4 Ærlighet er den beste politikken. Jeg tviler på at det er noen som ikke har vært i situasjonen hvor de har prøvd litt for vanskelig å imponere på en potensiell partner i de tidlige stadiene av forholdet - å late som om du elsker vietnamesisk mat, for eksempel , fordi det er en av deres favoritter når du egentlig avskyr den. Det er alt bra og bra i noen måneder eller så, men ønsker du virkelig å opprettholde den forfølgelsen for resten av dine fødte dager? Selvfølgelig ikke.

Å elske noen, heller enn å være forelsket i dem, betyr at du endelig kan forklare dine ønsker, ønsker og behov uten tøff eller tøven. Ja, det kan bety bryllupsreise scenen over - men jeg sier det var en ganske rettferdig handel. Ville du ikke? [Les: 8 tabu emner du bør unngå i et nytt forhold]

# 5 Glad er så glad gjør. Selvfølgelig vil du ikke gi bort noen negative vibes når du er i bryllupsreisen. Du suger opp noen misadventures i din nåværende livshistorie, fortsett med ting, og sett på et modig ansikt. Men dette er hvor sann kjærlighet, fostret over en periode, sparker hele bryllupsreiseperioden i berøring. Deling er en svært viktig del av kjærligheten, og hele handlingen om å kunne innrømme ulykke, og å hjelpe / bli hjulpet gjennom det, er hva kjærlighet handler om.

# 6 Lagre historiene. Det hele du gjør i bryllupsreisen, hvor du hele tiden prøver å imponere på øyet ditt med forteller om hvor fantastisk du er, vel, det kan stoppe nå.Hvis de elsker deg, vil de elske deg for hvem du er, og dette er en ender til bryllupsreisen, som stort sett alle er sannsynligvis fornøyd med.

# 7 PDA glemsel. En død gave når det gjelder dødsfallet i bryllupsreise i ditt forhold er det plutselige fraværet av offentlige viser av kjærlighet. Dette kan være et poeng om en av parene har en spesiell forkjærlighet eller behov for PDAer, og det er noe som lett kan rettes.

Men hvis det er helt felles, så er det ingenting å bekymre seg for. Bare godta at ting har gått på, og som du har blitt mer komfortabel med hverandre, som trenger å annonsere din sammenkomst, er mindre presserende. Ikke en dårlig ting i det hele tatt.

# 8 De tre små ordene. Du vet hvilke tre jeg mener - hvis ikke, så leser du feil artikkel! Ok, etter bryllupsreise, kan disse ordene bli sagt mindre, men dette er ikke nødvendigvis noe å bekymre seg for. Det kan bare bety at du er sikker i det du har sammen. Hvis dette er tilfelle, så er gratulasjoner langt mer i orden enn det motsatte. [Les: 10 grunner sier "Jeg elsker deg" suger for tidlig]

# 9 Tar det enkelt. Ganske enkelt, alle de månedene som er konstant på kant og å være overbevisste om hvordan du skal presentere deg selv, er en ting fra fortiden. Du kan være bekymret for at fraværet av et konstant behov for å få det beste inntrykk, signaliserer slutten av en strålende periode, men det er ikke bedre å slappe av i en komfortsone med noen som kjenner og elsker deg enn at de later til å være noe du Er ikke det?

# 10 Singulære fornøyelser. Nøkkelen til et lykkelig og tilfredsstillende forhold er å ikke bare nære det, men også å pleie deg selv. Med bryllupsreisen ut av veien, sammen med det desperate behovet for å eksistere bare for din betydelige andre, kan du begynne å pleie deg selv igjen for å sikre at du kan bidra til forholdet som en sunn og sterk person.

[Les: 9 forholdsfaser hvert eneste par går gjennom]

Slutten på bryllupsreisen, som du kan se fra listen over, signalerer bare begynnelsen på en ny fase i forholdet - ikke slutten. Nyt progresjonen og gi deg selv et klapp på ryggen for å lykkes med å komme deg gjennom til de neste stadiene av forholdet spillet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar