Hjemme trening: Rapid Beach Body Pump-Up

Du ser ditt beste ut på slutten av en trening når musklene dine er fylt med blod, noe som gjør rammen din ser større, sterkere og hardere - det er den berømte "pumpen". Dessverre varer det ikke for alltid, men du kan utnytte sin kraft på ferie i sommer, selv når du ikke har tilgang til et treningsstudio. Bare gjør denne raske pump-up trening før du forlater hotellrommet eller leiligheten, og deretter gå ut til stranden eller bassenget og se på hodene sving.

Hvordan det fungerer

Målet med denne fem-trinns, høy-rep-kretsen er å oversvømme de store overkroppsmuskulaturene med blod, slik at du kan vise frem kroppen din på topp. Ikke bekymre deg hvis musklene begynner å brenne eller føle at de skal briste - det er det du vil få dem til å se store ut. Kredsløpet starter med en eksplosiv press opp for å brenne opp muskelfibre med rask trang, etterfulgt av tre presserende trekk som retter seg mot brystet, skuldrene og tricepsen, og avsluttes med et biceps isolasjonslag.

Veibeskrivelse

Gjør disse fem bevegelsene i orden uten å stoppe, og hvil i 60 sekunder etter at du har fullført den siste repen til den siste treningen. Gjør fire kretser totalt. Bruk en seng eller stol til å løfte hender og føtter, og et håndkle for biceps-holdet hvis du ikke pakker et motstandsbånd.

1. Eksplosiv helling presse opp

reps 15

Start i oppstartsposisjon med hendene forhøyet. Senk brystet, trykk deretter opp igjen eksplosivt, slik at hendene forlater overflaten. Nedre nedover.

2. Avvis press-opp

reps 15

Kom inn i en press-opp-stilling, men med føttene høyt oppe på sengen (sko av, du dyr). Start med kroppen din i en rett linje fra hod til hæl, og bøy albuene for å senke brystet helt til gulvet ved å bøye albuene dine. Trykk tilbake kraftig for å gå tilbake til starten.

3. Invertert skulderpress

reps 8

Ta deg i en press-opp-stilling med føttene på sengen, så bland hendene dine tilbake mot kroppen din slik at armene og overkroppen endrer seg rett i en rett linje. Holde hodet tucked inn og kjernen braced, bøy albuene for å senke hodet til det nesten berører gulvet. Trykk så kraftig tilbake til starten.

4. Trykk på

reps 12

Start i en press opp-posisjon med hendene skulderbredde fra hverandre. Med kjernebøyden og kroppen rett, bøy albuene for å senke brystet mot gulvet. Trykk tilbake til starten.

5. Biceps isolasjon

Hold for 30secs

Ta et motstandsbånd eller et håndkle under lårene, og prøv å krølle hendene opp mot skuldrene dine. Trekk så hardt som mulig for å øke spenningen i biceps, noe som vil øke blodstrømmen til musklene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar