Hjemmesikkerhet Spørsmål & Svar i vår onsdags Supper Club med Clippasafe

Innhold

Hjemmesikkerhetseksperten Roger Cheetham fra Clippasafe ga ekspertråd i vår onsdagskvartal Q & A.

Ulykker i hjemmet stiger og de påvirker oftest små barn. Fra brannskader og vassdrag, faller og til og med risiko for møblering, finne ut hva de vanligste farene er, og hva du kan gjøre for å holde barna dine trygge.

Her på mor og baby tar vi deg til onsdagens Supper Club - en sjanse til å få strålende råd til foreldre spørsmål fra en toppekspert. Over på Mother & Baby Facebook siden legger leserne spørsmål til hjemmesikkerhetsekspert og administrerende direktør i Clippasafe, Roger Cheetham.

I 55 år har Clippasafe-teamet adressert farer rundt hjemmet, så vel som i bilen og ut og om; bidrar til å eliminere dem med innovative produkter og gi foreldre trygghet. Nylig hadde de til og med ære å gi en sele til HRH Prince George!

Som administrerende direktør for familiefirmaet Clippasafe, er Roger i forkant av barnevernsforebygging og har rådet foreldre om alle aspekter ved å holde hjemme miljøet trygt.

Her er Q & A i sin helhet:

Spørsmål: "Hvordan kan jeg stoppe min lille gutt, hvem er tre, klatrer på møblene?"

A: Det er viktig at barn vet hva dine og deres grenser er. Du må være fast med ham. Fortell ham hva som er akseptabelt og hva som ikke er.

Det er viktig å minimere risikoen for alvorlig skade hvis han prøver å klatre. Forsikre deg om at høye møbler som bokhylser er festet til veggen med Anti-Tip Furniture Straps, og TV-en er også festet med Anti-Tip-stropper.

Spørsmål: "Jeg har nettopp bestilt neste års ferie, og jeg er allerede bekymret for at det kommer til å bli et mareritt. Villaen har et ubetjent basseng, og min nå-fem måneder gamle baby vil krype. Hva kan jeg gjøre? slik at vi ikke trenger å tilbringe hvert sekund å se henne? "

A: Jeg anbefaler at du tar med deg eller leie en reise barneseng eller spille penn. Disse er sammenleggbare og passer vanligvis pent inn i en carrybag. Sørg alltid for at du plasserer den i skyggen, dukker inn baby og få leker, og du kan være fornøyd at babyen er i en myk og sikker sone mens du fanger strålene.

Spørsmål: "Er det trygt å forlate min lillebarn alene med vår familiehund? Hvordan kan jeg gjøre det tryggere?"

A: Jeg ville aldri forlate en hund, men myk og vennlig, alene med en pjokk. Den ene eller den andre kan så enkelt gjøre noe til det andre som fører til at hunden snapper tilbake, eller verre. Vil du noen gang kunne tilgi hunden eller deg selv hvis barnet ditt var skadet? Med mindre du personlig overvåker dem, behold dem i separate rom.

En sikkerhetsport montert over døråpningen er en god måte å skille hunden og barnet fra hverandre.

Spørsmål: Når været blir kaldere og vår sentralvarme er fast igjen, hvordan kan vi holde små fingre trygge fra varme radiatorer?

A: Det er viktig å holde barn borte fra alle kilder til varme, ikke bare radiatorer. Pass alltid på en brannvern rundt ilden og ilden. Fireguards kan også brukes rundt radiatorer, alternativelty dekorative radiator deksler kan brukes. Hvis du har en frittstående komfyr, leverer Clippasafe også Fireguard-dybdeforlengelser for å utvide brannvernet for å passe rundt disse også.

Spørsmål: "Min lille jente er fascinert av trappene våre. Vi har trapper, men jeg er ikke sikker på når og hvordan de skal lære henne hvordan de skal gå opp og ned trygt - noen tips?"

A: I forhold til en voksen er hver trapp et stort skritt for et lite barn. Når barnet ditt er høyt nok til å klare hvert trinn uten å krype, ta dem opp og ned trappene mens du holder hånden på motsatt side til trappeskinnen, mens de holder håndskinnen med den andre hånden. Sørg for at de går opp / ned ett trinn av gangen, og sakte. Forsikre deg om at du kan ta håndtaket selv om en eller begge blir ustabile.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar