Hjem fødsel: hva vil faktisk skje

Du kan velge hvor du fødes

Så lenge det er rent og det er rom for jordemor, kan du få babyen din i hageskallen! Hvis du vil ha en birthing pool, bestille det en måned i forkant av forfallsdato, og den vil bli levert på 38 uker.

Alt du trenger leveres på forhånd

Din jordmor bringer en fødselspakke på 37 uker med alt fra avfallsposer til medisinering og drypp. Du trenger bare å lager opp på teesker!

To jordmødre møtes

En jordmor vil bli med deg når du nærmer deg full arbeidskraft. Hun er sannsynligvis den som du har sett antatalt. Et sekund vil hjelpe med levering.

Rotet er inneholdt

Din jordmor setter ned et vanntett ark og absorberende pads for placenta og væsker.

Narkotika er til stede

Du kan ha gass og luft, og petidin. Hvis du trenger hjelp til å levere morkaken, kan du få injeksjon. Jordemor kan også gi babyen din vitamin K-injeksjonen, hvis du ønsker det.

Du kan ombestemme deg hvis du vil

Hvis du vil gå til sykehus når som helst, kan du, med mindre du er i et sent stadium av arbeidskraft.

Hjelp er tilgjengelig

Hvis arbeidskraft ikke kommer til å planlegge, vil din jordmor diskutere med deg om det er best å overføre deg til sykehus. Overvåkingsutstyr brukes til å holde øye med babyen din, så eventuelle tegn på nød blir hentet opp. Hvis barnet ditt trenger hjelp med å puste ved fødselen, vil jordmor ha samme resuscitasjonsutstyr som brukes på sykehus.

Noen andre rydder opp etterpå

Din jordmor vil ta bort etterfødselsprat i avfallsposer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar