Hollyoaks og veldedighet Count The Kicks tar sikte på å fjerne stillbirth myter

Innhold

Fans av Channel 4 såpe Hollyoaks er satt for å se Jennifer Metcalfs karakter Mercedes har en dødfødsel.

Med det vanlige TV-showet som fremhever det ødeleggende spørsmålet om fortsatt fødsel, har veldedighet Count The Kicks gått sammen med Hollyoaks for å fjerne noen av mytene.

Alle babyens bevegelser er forskjellige, men mange forstår ikke hvor mange ganger du bør føle ditt barns spark under graviditeten.

Count The Kicks sier: "Det er ikke satt bevegelsesmønster for ufødte babyer.

"Moms-å-være anbefales å bli kjent med mønsteret av deres egen bebis bevegelser, som bør fortsette helt opp til fødselen. Hvis disse bevegelsene endres, senke eller øke hastigheten, så bør de søke råd fra en medisinsk faglig."

Elizabeth Hutton, administrerende direktør for Count The Kicks, sa: "Det er fortsatt mye arbeid som skal gjøres for å utdanne folk om å oppdage tegnene på at deres ufødte baby kan være i nød.

>> MER RÅD OM MISCARRIAGE OG TAP

"Ved å overvåke babyens bevegelser kan mødre hjelpe til med å ta kontroll over svangerskapet og se farefarmer når de oppstår.

"Count the Kicks ble satt opp for å bidra til å redusere antall kvinner som går gjennom tragedien av stillbirth - for tiden 16 hver eneste dag. Vi tar sikte på å utdanne mødre til å være om graviditet slik at de forstår bebisens bevegelser og søker råd om de er bekymret.

"Vårt råd er at hvis de blir oppmerksomme på endringer i deres bevegelsesmønster, bør de snakke med en helsepersonell så snart som mulig - ikke stole på råd fra internettfora eller velmenende venner og familie."

Skuespillerinnen Jennifer Metcalf som spiller Mercedes i Hollyoaks sa: "Jeg er beæret over å ha fått denne historien til å øke bevisstheten om en slik viktig sak.

"Count the Kicks er en fantastisk veldedighet, som tar sikte på å lære forventede mødre om å merke seg endringer i svangerskapet for å redusere risikoen for dødsfald. Mercedes har allerede gjennomgått så mye tragedie i livet hennes, men hennes sønns død vil vise mye mer skjøre side til hennes karakter.

"Skriftene er briljant skrevet av Anna Clements, og med hjelp av Count the Kicks kunne jeg virkelig forstå hva Mercedes går igjennom. Jeg håper historien vil hjelpe til med å ødelegge mytene om stillbirth og gjøre det lettere for folk å snakke om. ”

For mer informasjon om Count the Kicks besøk www.countthekicks.org.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar