Holly Willoughbys beste graviditet ser ut

Innhold

Slående den perfekte balansen mellom trender og å vite hva som egentlig passer henne, Holly Willoughby er en mester i fødselsstil. Som henne Denne morgenen fødselspermisjon erstatning er annonsert, vi løper gjennom hennes graviditet utseende historie.

1. Denne morgenen, juli 2014

Holly har alltid vært en Isabella Oliver-fan under graviditeten hennes. Dette er merkevarens Somerton kjole (for tiden på salg for £ 54 - gå gå, gå!) Og den myke jerseyen betyr at den er så behagelig som den er smigrende.

2. Fearne Cotton's bryllup, juli 2014

Bryter med tradisjon for sin beste venns store dag (på en eller annen måte tviler vi på Fearne-sinnet ...) Holly hadde en hvit smock kjole og levende tilbehør, inkludert Jimmy Choo sandaler. Hold smocks kort, så de ikke swamp din figur.

ASOS Maternity

5. Leaving the Celebrity Juice studio, mai 2014

En stripet topp er en klassiker om du er gravid eller ikke - du kan lagre den med jeans, skjørt og til og med knute den over en sommerkjole. Holly er borte for mager og Balenciaga gladiator sandaler.

Seraphine gjør et stort utvalg av lignende strikker. "/>

7. Filming Celebrity Juice, mars 2014

Pasteller, slouchy strikker og utsmykning - tre nøkkelfjær ser ut i en ASOS materiell-jumper. Det er dessverre utsolgt. Flytt over Kate M - introdusere The Holly Effect.

8. Presentere dans på is, mars 2011

Holly oppnår sultry glamour under hennes andre graviditet med denne fantastiske røde kjole med diamantdetalj og bump-flatterende kutt.

10. Mamas og Papas 30th Birthday Party, mars 2011

Vi elsker dette Gale menn inspirert jakke med slips midje. Ugjennomsiktig strømpebukser og grønne fløyelsbrogues skaper et elegant kveldssyn som er behagelig nok til å vare hele kvelden.

12. Presentere dans på is, januar 2011

Denne greciske kjole påpeker igjen Holly's byste, og er definisjonen av sommerkveld glam.

13. Sun Military Awards, desember 2010

En favoritt farge av Holly er gjennom hennes graviditeter (husk hennes siste Isabella Oliver nummer?). Flott, enkelt og vakkert.

14. Claridges, mars 2009

Tilbake til starten for sin første graviditet! Arbeide den perfekte dagen ser, Holly så ut som epitom av den (gravid) jenta naboen i sitt eget maternity utvalg for Littlewoods. Den puff-sleeved blusen briser over bumpen hennes, mens de svarte skinny jeans og hælkombøyen forlenger bena. Vi elsker!

15. Brit Awards, februar 2009

Snapped her trekker av en midi-lengde kjole fra sin egen Littlewoods samling, Holly ser glam og glødende. Pluss, vi elsker kontrast av uttalelsen gull fugl kjede mot mørk blå nyanse av kjolen.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar