10 gode grunner til å la ferien flyte blir alvorlige

Vil du ta en ferie romanse lenger, men skremt av den negative pressen? Her er hvorfor ferien flirer SKAL bli til noe mer.

Det er så mye i media om negativene bak å ha feriefling. Vi hører hele tiden alle disse horrorhistoriene om hvordan lykkelige turister blir fleeced av serielle vacation philanderers. Hvordan, når ferien har slått av, blir den personen de har blitt forelsket i, til noen raske, alkoholiske psykopater. Hvordan de har endte opp med å bli ranet eller lurt på baksiden av deres romantiske naivitet da ferien trekker seg til et nært hold.

Ofte forteller pressen og den populære visdommen oss, på ingen usikre vilkår, at ferieferanser ikke varer sist. Men er dette faktisk sannheten?

Selv om det kan være en delvis sannhet, er det absolutt ikke hele sannheten. Noen mennesker kommer tilbake fra ferien og setter seg i en fullverdig romantikk ganske vellykket. En stor del av denne suksessen har å gjøre med å kunne håndtere dine forventninger om hvordan forholdet kommer til å skille seg ut.

La oss innse det, hvis du har møtt på ferie - spesielt en utenlandsferie - du er svært usannsynlig å bo hvor som helst i nærheten av hverandre. Derfor er enhver form for tro på at du skal komme til å se hverandre hver dag, dypt ubegrunnet. Hvis du kan få hodet rundt dette fra begynnelsen, er det ingen reell grunn til at det ikke skal kunne fungere. [Les: Holiday hookups - 10 enkle måter å finne en reise fling]

Hvorfor en feriefling kan bli et seriøst forhold

Det er faktisk flere grunner til at en romantikk etter ferien kan fungere godt. De følgende ti poengene beskriver nøyaktig hva disse er.

# 1 Gode vibrasjoner. Ingen romantikk kan ha en bedre start enn å ha sin opprinnelse i en feriefling, med sol, sand, sjø, eksotiske cocktailer og nye opplevelser som gleder seg i et helt stressfritt miljø. En pessimist kan hevde at det er helt nedoverbakke derfra, men i virkeligheten, hvilken bedre grunnlag kan et forhold ha?

Ja, du må begge håndtere den daglige grinden når du kommer tilbake, akkurat som alle andre par, men du vil alltid ha det minnet til å vende tilbake til og hente din ånd når ting virker grumle.

# 2 Penny pinching. Kanskje din spesielle fling har vært med en innfødt av stedet du nettopp har besøkt, eller en medreisende som var fra et annet land enn ditt eget. Vel, dette kan virke som en touch kynisk, men ikke fortell meg at det ikke er en del av deg som riper hendene med glede ved tanken på alle de billige ferien som kommer.

Med overnatting levert av din nylig signifikante andre og kostnaden av hotellet kutte fra din totale ferieutgift, kan du se frem til å betale for litt mer enn flyet alene. Det betyr at budsjettet ditt kan være i stand til å utvide til en ekstra tur eller to for å holde brannene til romantikk brennende. Vinn-vinn.

# 3 Svake bånd. Dette punktet kan virke litt motstridende i en artikkel om fordelene ved en romantikk etter ferie, men det er verdt å ta hensyn til hvor mye lettere disse forholdene skal ende hvis ting går galt.

La oss si at det tidligere objektet til dine ønsker endrer seg når du kommer tilbake og blir til noe knusende hull som du ikke lenger har tid til. Alt du trenger å gjøre for å få slutt på det, er å la dem få vite det, og deretter slutte å ringe. De kommer nesten ikke til å ligge på dørstokken din dag og natt og erklærer sin utødelige kjærlighet for deg når det er potensielt hundrevis - om ikke tusenvis av miles mellom deg. Lett. [Les: Hvordan bryte opp med noen du elsker og ikke skade dem]

# 4 Spennende tider. For å være ganske ærlig, er en romantikk med sin opprinnelse i en feriefling bare mye mer spennende enn hva du vanligvis ender med. Hvis det er slik at du kjeder deg enkelt sammen med partnere, er det kanskje nok hele interessen og spenningsfaktoren i å utvikle et forhold til noen utenfor din normale sosiale gruppe, nok til å komme deg gjennom til de videre stadiene av mellommenneskelig avhengighet. Og det er da sann kjærlighet begynner. [Les: 20 geniale måter å holde et forhold spennende]

# 5 Kraft er kunnskap. Av nødvendighet, på grunn av sannsynligheten for å opprettholde et langsiktig forhold i sine tidlige stadier, vil du ha mye tid til å virkelig bli kjent med hverandre.

Når romanser brenner varmt og fort, som ferieflager ofte gjør, kan lidenskap blinde deg til de mer psyko-åndelige aspekter av hverandres karakter. Med fysisk kontakt ut av spørsmålet, og ingenting å gjøre, men kommunisere via telefon eller PC, har du god tid til å finne ut hva du egentlig er om.

# 6 Det virker! Så mye som vi får vite at lange ferieflugger ikke varer, er det nok bevis på at de gjør det. Ifølge en undersøkelse fører så mange som 10% av ferierom til bryllupsklokker. Dette gjelder spesielt for de over 60 år, for hvem prosentandelen er en oppsiktsvekkende 22%. Med figurer som disse, og jeg kan ikke forestille seg at de er mye forskjellige fra enhver annen type romantikk, hvem skal vi argumentere med fakta?

# 7 Easy gjør det. En annen fordel med en ferie romantikk er at du kommer til å diktere tempoet i sin progresjon. Selv om du er overkrok i kjærlighet med noen, lurer du noen ganger på om alt går litt for fort og ønsker at du kan bremse ting litt.Post-ferie, med mindre du ender opp med å møte noen som bor to gater vekk fra deg, får du akkurat det.

# 8 En åpen bok. Av en eller annen grunn virker folk forskjellig på ferie, og dette er ofte sitert som en grunn til ikke å forfølge en ferieromanse. Men i den avslappede tilstanden som en ferie fremmer, er folk mer sannsynlig å være deres virkelige selv, fri for bagasjen i det normale livet. Du er langt mer sannsynlig å ha opplevd den sanne personen på ferie - det beste av dem, som det var - enn i den lokale baren på en fredag ​​kveld!

# 9 Hold kontakten. En annen grunn som ofte er nevnt for dyse ferie romantikk er at det er for vanskelig å takle den fysiske separasjonen når du er hjemme. Men ærlig, med den mengden billig teknologi som er tilgjengelig i dag, fokusert nøyaktig på å bringe folk sammen, har det aldri vært enklere å holde kontakten. Sosiale medier, mobil tekstmeldinger, videosamtaler ... avstand er ikke lenger en unnskyldning. [Les: Parets omfattende guide til langdistanse sex]

# 10 En ren skifer. En av de store fordelene ved en ferierom er at du virkelig kan starte fra bunnen av. Du kan være den du vil være i komfort, og det kan de også. Det er ingen forholdshistorie om å bære sitt grimme hode og ødelegge ting for deg, og ingen sladder venter i vingene for å la fly med vitriol. Dette er en virkelig ren skifer, og de eneste som kan ødelegge det er deg og din nye partner.

[Les: 10 overlevelsestips for langdistanseforhold]

Forhåpentligvis vil du revurdere begrunnelsen bak å ha en ferie fling og bestemme det er ikke så bestemt for fiasko som alle synes å tenke. Du hadde det gøy med dem mens du er borte, så hvorfor ikke slå de få ukene inn i et liv med moro med en flott romantikk etter ferien?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar