Holder du unwittingly din partner tilbake fra suksess?

Du kan ønske deg det beste for ditt, men du kan hindre dem uten å innse det. Her er 7 måter du kan holde din partner tilbake fra suksess.

Vi ønsker alle våre partnere å bli de beste versjonene av seg selv de kan være, ikke sant? Men det er også den delen av oss som er redd, de vil forandre seg så drastisk at ting aldri vil bli det samme igjen. Vi er redd for å miste den enkle, avslappede personen vi alltid har elsket. Vi er også litt bekymret for at deres nye versjon ikke vil elske oss så mye. Men den gode nyheten er at disse følelsene er veldig normale.

Men i vår søken for å holde forholdet som det er, kan vi ikke være klar over at vi holder tilbake våre partnere fra suksess. Det kan være slik vi snakker, måten vi oppfører oss på, eller hvordan vi får dem til å føle. I stedet for å skyve dem opp, drar vi dem ned på grunn av våre egne usikkerheter. Er det ikke en trist tanke?

7 måter du kunne holde din partner tilbake fra suksess

Holder du din partner tilbake fra suksess? Selv om du ikke gjør noe av følgende ting med vilje, kan du være skyldig i en eller til og med noen av dem som kunne sette opp veier til suksess. Sjekk om du gjør noe av disse tingene:

# 1 Belittling partnerens ideer. Tenk deg at partneren din er så begeistret for å fortelle deg om en ide de har for en bedrift. I stedet for å bli med på spenningen, avviser du automatisk ideen fordi den bare er for dum eller for umulig eller for upraktisk eller for cliché. Du bombarderer deretter partneren din med grunner til at ideen er så lame. "Ingen forseelse," sier du. Du er bare ærlig fordi ingen andre vil være.

Men negativ tilbakemelding fra deg er et stort slag i tarmen til partneren din fordi de trenger entusiasme og støtte fra deg, av alle mennesker. Du er så stor innflytelse på partneren din at alt du sier * muntlig og ikke-verbalt * vil bli tatt på alvor.

Prøv å være så mild som mulig. Når du befinner deg om å si enda en negativ ting, ta deg et øyeblikk for å gå tilbake og avgjøre om partneren din virkelig trenger din tøffe kjærlighet akkurat nå, eller om de ville ha nytte av litt oppmuntring i stedet. [Les: Kraften i ord kan gjøre eller ødelegge forholdet ditt]

# 2 Å ha et mistenkelig sinn. Tenk nå at partneren din tilbringer mye tid med noen fra jobb, og dette gjør deg så engstelig. Hva om de ikke bare jobber? Må de tilbringe så mye tid sammen? Må de virkelig ringe til hverandre som ofte ... selv i helgene? Hva gjør de egentlig?

Sjalusi kan være ekkel, men det er så ærlig, relatable følelser. Vi vil bare være trygg på at når vi gir våre partnere 100% av vår tillit, gir de oss 100% av sin trofasthet i retur. Vi har sikkert hørt så mange utroskapshistorier fra venner at det er blitt normen i stedet for unntaket.

Men er dette en gyldig grunn til å kontrollere våre partnere? Å sette våre samarbeidspartnere på en jalousiebens vil begrense deres produktivitet og muligheter. Du vil ikke at dette skal skje med personen du elsker. [Les: 6 små måter å slutte å være så sjalu på i et forhold]

# 3 Ønsker kvalitetstid hele tiden. Hvert forhold trenger kvalitetstid fordi det er når vi kommer til å forbinde med våre partnere på et dypere nivå. Men hvis du ber om det hele tiden til det punktet at du blir for hengiven eller for krevende, spesielt når de kan bruke litt ekstra tid til å tilegne seg for å oppnå et mål, blir "kvalitetstid" en byrde for begge av deg - en whiny, desperat unnskyldning for oppmerksomhet.

Med mindre det har vært uker siden du har hatt et kvalitetsspørsmål, la din partner ri sin fart uten å snike. Dessuten vil kvaliteten din bli bedre hvis du begge har mange ting å dele! [Les: Stress ødelegger forholdet ditt? 10 tegn og raske løsninger]

# 4 Å være for gjerrig. Vi ønsker alle å spare penger for vår fremtid. Faktisk, i en alder av 25, vet vi allerede at hver dollar teller. Men noen av oss er så opptatt av å klemme hver krone at vi blir for redd for å ta litt risiko.

For eksempel, tenk at partneren din forteller deg at de vil delta på et skriveverksted over hele landet. Skal du freak over hva som skjer med bankkontoen din? Det er greit å være sparsommelig, men det er forferdelig når du er så gjerrig at det påvirker partnerens suksess. Mens det er viktig å være smart med økonomien, hva er poenget med alt det harde arbeidet og sparer hvis du aldri bruker det for å forbedre livet ditt? [Les: Kreativt billig: 12 date ideer å ha det gøy på et budsjett]

# 5 Å være økonomisk avhengig. Siden vi står overfor økonomi, er en annen måte at du kan holde din partner tilbake fra suksess, ved å være økonomisk avhengig av dem. Det er en ting hvis du er gift med barn og har en felles konto, men det er ganske annet hvis du ikke er gift og er bare avhengig av partneren din for mat, leie og alt annet.

Så mye som mulig kan du prøve å være like økonomisk uavhengig av partneren din som mulig, slik at du kan skyve hverandre til toppen. Du vil doble sin fart til suksess * og din * hvis du tjener dine egne penger. [Les: Den lette tjueveiens veiledning for å spare penger enkelt]

#6 Å være imot et langdistanseforhold. Hva om partneren din endelig får tilbudt sin drømmejobb, men det betyr at du vil være hundrevis av kilometer fra hverandre? Vil du være spent på at partneren din følger sine drømmer, eller skal du se dette som en stor trussel mot forholdet ditt?

Hvis du virkelig bryr deg om partneren din, vil du velge sin lykke over din egen frykt. Men hvis du blir besittende og paranoid på grunn av avstanden, kan partneren din føle dette og vurdere å slå ned jobben og ofre sin lidenskap for deg. [Les: 10 ting som aldri skal gjøres i et langdistanseforhold]

# 7 Har ikke mål selv. Du er sannsynligvis nummer én til din partner, fra maten du spiser, slik du tenker på hvordan du bruker fritiden din. Hvis du ikke er lidenskapelig for å nå dine mål, kan du utilsiktet påvirke partneren din til å gjøre det samme. På hvilke måter påvirker du partneren din, og på hvilke måter påvirker de deg? Skriver du hverandre opp på disse små måtene, eller trekker hverandre sakte sakte?

[Les: Kjærlighet eller karriere? - Hvordan lage det riktige valget]

Glade relasjoner er laget av glade mennesker, og for å oppnå lykke må vi nå vårt fulle potensial. Hvis du bryr seg om partneren din så mye som du bryr deg om forholdet ditt, vil du hjelpe dem med å nå sine mål med et åpent hjerte og et åpent sinn.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar