Hoka One One Mach Running Shoe Review

Innhold

Hoka One One sko ser ikke ut som de er bygget for fart. Den store delen av pute på alle modellene tyder på at de er designet med avslappende løp i stedet for pacy intervall økter i tankene - men opptredener kan være villedende. Mach følger på fra Hoka's Clayton-linje i å tilby en lett, responsiv sko som kan håndtere sporsprints like enkelt som lange plods.

ProFly-pute i Machs mellomsåle er designet for å være fast i forfoten og mykere under hælen, selv om de to seksjonene overlapper for å sikre en jevn overgang fra hæl til tå. Målet med denne dobbelte tettheten er å gi løpere en myk landing på hælen, etterfulgt av en fast tåre fra forfoten. Det beste fra begge verdener - støtte og fart.

Jeg merket absolutt fordelene i hæl-til-tå-overgangen, og skoen følte snappy underfoot. Det føltes nesten som at foten min svingte over bakken, knapt berørte den og ikke miste noe fart når det gjorde - faktisk følte jeg at jeg hente fart hver gang jeg rørte bakken. Selvfølgelig var det egentlig ikke tilfellet, og jeg trampet sammen på samme måte som alltid, men det føltes fantastisk, og selv på joggen hjem etter en tøff spor økte Machen til foten og tilbød mye trengende pute for mine slitne ben.

Mach er i beste fall i raskere stabile løp og intervall sessioner, men det er nok pute for sakte løp også - det er fortsatt en Hoka sko med en stor del skum på bunnen, tross alt. Det har imidlertid ikke den marshmallow myke følelsen av andre Hoka sko som Clifton 4 - Mach er stiffer og bedre for raskere ting.

Se relaterte The Best New Road Running Sko For 2018Hoka One One Clifton Running Shoe ReviewHoka One One Arahi Running Shoe Review: Bulked Up Stability For Long Runs

Hoka overdeler har pleiet mot lyse farger og veldig travle design i fortiden, noe som ikke nødvendigvis er en dårlig ting, men jeg foretrekker langt mer undervurdert utseende på Mach. Øverdelen er pustende og slitasje linjen mellom elastisk og sikker pent - den knirker ikke eller gni, og heller ikke foten din glir når du runder et tett hjørne.

Overfra kunne Mach enkelt forveksle seg med en av Adidas eller Nike's stilige løpesko, men fra siden av den synlige bunken av pute - i tilfelle av paret jeg hadde, lyst gul pute - reduserer den estetiske effekten. (Når det er sagt, likte jeg likevel den gule.)

Et lite notat på Mach er at det plukker opp statisk som ingen virksomhet. Hvis du bruker dem på tepper, må du forvente at din neste kontakt med noe metall blir sjokkerende.

Mach er egnet for stort sett hvilken som helst type daglig trening på vei eller spor, har nok grep for lette løpebane og er også et utmerket alternativ for racing, spesielt på avstander av en halv maraton og over. Det er en sprekkende all-rounder, og min favoritt Hoka-sko så langt. Hvis du ennå ikke har doblet med Hoka særegne merkevare med løpesko, er Mach et flott sted å starte.

UK RRP £ 120, kjøp på hokaoneone.eu

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar