Hit din abs med denne medisinballen treningen

Innholdsfortegnelse:

Hit din abs med denne medisinballen treningen - øVELSER 2023
Hit din abs med denne medisinballen treningen - øVELSER 2023
Anonim

Fotografi Tom Miles. Modell Richard P @WModels

Press opp

reps 12

Denne six-move med ball krets - hvorav du vil gjøre fire runder totalt - starter med en tøff variasjon av den klassiske pressen. Å gjøre det med hendene på ballen gjør kjernen langt vanskeligere enn i vanlige trykkopptak, og du vil også arbeide med brystet, skuldrene og tricepsene.

Hvordan gjøre det Anta press-opp-stillingen, men med hendene på ballen i stedet for flat på gulvet. Koble kjernen, og bøy albuene for å senke brystet. Trykk tilbake til toppen.

Crunch

reps 12

Den klassiske crunchen er flott for å jobbe med øvre abs, men denne varianten - hvor du holder med ballen mot brystet ditt, så øker det høyt på toppen av hver rep - gir disse musklene en langt vanskeligere utfordring.

Hvordan gjøre det Start i standard crunch posisjon med ryggen på gulvet, føttene dine sammen og knærne dine bøyde seg. Hold ballen med hendene dine på hver side av den. Kontrakt abs for å heve torso, og rett deretter armene dine for å løfte ballen så høyt som mulig.

Vri

reps 12

Vekten på medballen gjør dette flyet vanskeligere fordi overkanten og sidemaggen må skyte på alle sylinder for å løfte torsoen, deretter flytte den fra side til side, og senke tilbake til starten. Gjør det enda vanskeligere ved ikke å la øvre ryggen slå gulvet mellom representanter.

Hvordan gjøre det Bevegelsen er lik den forrige, bortsett fra på toppen av hver rep, dreier du ballen, med rette armer, til den ene siden og den andre, før du går tilbake til starten.

ANBEFALT: Den russiske vridningen

Ben øker

reps 12

Hvis du vil ha en virkelig imponerende seks-pakke så er det viktig at du ikke forsømmer din lavere abs. Dette trekket gjør det motsatte.

Hvordan gjøre det Ligg flatt på gulvet med rette ben og med ballen holdt fast mellom føttene eller anklene. Legg armene dine flatt av dine sider. Løft føttene dine fra gulvet, ta en pause, og løft dem så høyt som mulig, mens du holder bena rett. Pause øverst, senk dem sakte. Ikke la dine hæler røre gulvet mellom reps.

Kaste

reps 12

Denne eksplosive bevegelsen krever at du beveger hele kroppen kraftig og raskt for å få din abs til å fungere som en enhet for å oppmuntre til raskere og mer imponerende vekst.

Hvordan gjøre det Stå høyt med en med ball i begge hender. Klippe ned, trykk deretter kraftig gjennom dine hæler for å hoppe høyt. Når føttene forlater bakken, strekk armene dine for å kaste ballen så høyt som du kan direkte overhead. Fang det, så gå rett inn i neste rep.

Slam

reps 12

Hver krets er ferdig med et sett med hjertefrekvensløftende, kjerne-knuste eksplosive med ballslammer. Nøkkelen her er å slam ballen i bakken så hardt som mulig: jo vanskeligere du gjør, desto mer fungerer din abs i nærheten av kapasitet. Tenk deg at du prøver å lage et hull i gulvet (men egentlig ikke).

Hvordan gjøre det Stå høyt med ballen i begge hender. Løft den over hodet ditt og slam det rett ned i gulvet foran deg. Fang det og gjenta umiddelbart.

Populært emne