Ansette en barnepike - hvor mye koster det egentlig?

Du har funnet den mest fantastiske barnepike, hun er praktisk talt perfekt i hver vei og den ideelle rollemodellen for din lille poppet - men kan velge en barnepike, da barnepasset gir deg lite penger?

Bonusene er uendelige - kontinuiteten i omsorg som en barnepike gir, betyr at din lille fortsetter den kjente rutinen i sitt eget hjem når du kommer tilbake til jobb. Det er ingen frokost å sortere, eller bilsete kaos for å komme til barnepass-avganger før arbeid, og du vil til og med komme til å dusje i fred da de fleste nannies begynner klokken 7.00. Det er definitivt en stressfri måte å komme tilbake til arbeidet.

Legg til det lille du har behov for, spisesteder, måltider tilberedes, deres rom og vaskerom er tatt vare på og den beste bonusen av alle - en kjent, vanlig omsorgsgiver for å gi klemmer på etterspørsel, det er lett å se hvorfor foreldre velger en barnepike som barnepassløsning. Men med alle fordelene kan det komme et sjokkerende økonomisk slag.

Hvor mye vil det koste meg å ansette en barnepike?

Barneomsorgskostnadene er hele tiden høye og å ansette en barnepike har aldri vært det billigste alternativet når det gjelder å komme tilbake til arbeid. For en kvalifisert profesjonell barnepike vil du sannsynligvis betale alt mellom £ 400-500 * ukentlig (netto) for en kvalifisert, utholden barnepike. Med skatte- og NI-bidrag lagt til, presser kostnaden enda høyere, og ting er i ferd med å bli enda dyrere. Regjeringens automatiske pensjonsregistreringsregel vil påvirke hver arbeidsgiver fra 1. juni 2015, og dette vil legge til et betydelig beløp i børnepasningsregningen hvis du ansetter en barnepike.

Regjeringens automatiske pensjonsregistreringsregel vil påvirke hver arbeidsgiver fra 1. juni 2015

Regjeringens tilfeldige lotteriordning, som går fra 1. juni 2015 til april 2017, betyr at familier med barn som kvalifiserer for pensjon, må begynne å finne en mulig £ 500 + per år ekstra for å holde barnepiken deres - stigende høyere i år som følger.

Den nye ordningen er blitt ønsket velkommen av profesjonelle nannies, inkludert kvalifisert barnepike Tracy Jackson, som mener det er et positivt skritt fremover. "De fleste foreldre er glade for å betale lønn til en profesjonell barnepike og er klar over alt ansvar som følger med å ansette noen," sa Tracy. "Jeg er en kvalifisert, erfaren barnepike, og jeg tror det er et positivt skritt fremover for barnevenner. Mange selskaper har pensjonsordninger, og jeg tror at barn bør ha de samme fordelene som enhver annen arbeidstaker. "

Vil min barnepike være påmeldt?

De nye reglene gjelder for enhver ansatt i alderen 22 eller over og under statlig pensjonsalder som er betalt over £ 192 brutto per uke, som er £ 833 per måned. Men selv om barnepiken ikke kvalifiserer til å bli automatisk registrert, har de fortsatt rett til å be om å bli med på en arbeidsplasspensjon.

Hva om jeg barnepike ønsker å "melde fra" den nye pensjonsordningen?

Barnapiken kan velge bort pensjonsordningen når de har blitt registrert. Du kan imidlertid ikke spørre eller overtale dem til, og hvis de kvalifiserer for automatisk innmelding, er du lovlig forpliktet til å registrere dem.

Er nannies verdt prisen?

Som alle ting foreldre, handler det egentlig om å gjøre det som passer best for deg og din familie. En barnepike kan gi så mye glede til familien og gjøre jobben så mye lettere og mindre stressende, men med alle disse fordelene kommer den ekstra økonomiske kostnaden og ansvaret for å bli arbeidsgiver.

Før du begynner å lete etter den perfekte Mary Poppins, sett deg ned og ta deg tid til å trene alle de involverte kostnadene og sikre at du har råd til å holde en barnepike ansatt. Det er ikke rettferdig for din lille eller din barnepike hvis du finner etter flere måneder, har du ikke råd til å fortsette å jobbe. I ordene til gode gamle Nanny McPhee 'Det er ganske trist, virkelig, men der er det'.

* London gjennomsnittlig Professional Nanny netto lønn 2014 - ifølge Nanny Tax Annual Survey.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar