HiPP Organic - gjør historie og sunn baby mat i 60 år

Innhold

HiPP Organic har gjort historie og sunn, næringsrik, økologisk baby mat i over 60 år. Her er historien bak selskapet, og hvorfor er det så stolt å være Europas mest pålitelige merke når det gjelder å mate barnet ditt.

HiPP startet tilbake i 1899 da Joseph Hipps kone Maria sliter med å amme sine tvillinger.

Hipp, en baker fra Sør-Tyskland, skapte en naturlig, næringsrik rusk-basert frokostblanding som kunne hjelpe til med å fylle gapet mellom brystmelk og "ekte mat". Tvillingene blomstret på det, som de gjorde deres neste fem barn.

Før lenge solgte sin sønn Georg den berømte frokostblandingen dør til dør. I 1932 hadde Georg nok virksomhet til å åpne sitt eget selskap, og HiPP baby mat ble født.

I 1956 konverterte Georg familien gården nær Pfaffenhofen til økologisk landbruk, da han helt enig med teorien om at oppdrett uten kjemisk gjødsel eller plantevernmidler er sunnere for både babyer og miljø. HiPP-produktene har vært stolt organisk helt siden.

I dag jobber Hipp-familien med et nettverk av 8 000 økologiske bønder som er like dedikerte, lidenskapelige og engasjerte som HiPP er å produsere sunn, deilig, økologisk mat ved hjelp av bærekraftige og innovative metoder.

Hipp-familien ønsker at deres barn og barnebarn skal vokse opp lykkelige og sunne, det er derfor virksomheten har alltid vært dedikert til bærekraft, å beskytte naturen, virkelig bryr seg mer om miljøet og holder HiPP-landbruket rik og næringsrik for fremtiden.

Fra ren luft og vann til lykkelige, sunne dyr og velsmakende frukt og grønnsaker, er det viktig for HiPP at det å arbeide med naturen, i stedet for det, kan gi oss alt vi trenger.

Så, i stedet for kunstgjødsel, kjører HiPP-bønder regelmessig veksling. Og selskapet oppfordrer naturlige skadedyrsbekjempere som pindsvin, ugler og høner, i stedet for å sprøyte med skadelige kjemikalier.

Denne kjærligheten, omsorg og oppmerksomhet på detaljer er fremdeles funnet i hver enkelt krukke, pose og bakke måltid av HiPP Organic baby mat i dag.

Alle HiPP Organic produkter er laget med de fineste, kvalitets- og organiske ingrediensene. For å sikre den beste smaken for babyer, velger HiPP Organic spesielle varianter av frukt og grønnsaker som er naturlig høye næringsstoffer, for optimal smak, de får tid til å rive seg naturlig og høstes på deres plumpest og søteste.

Alt dette sikrer HiPP økologiske matvarer hjelper til med å gi de små med best mulig start i livet.

Familieverdier og økologisk bærekraftig oppdrett er i hjertet av HiPP Organic, og etter fire generasjoner er det viktig for HiPP at de fremdeles vokser sine egne ingredienser på sine økologiske familiebedrifter.

Og du kan være sikker på at familiens helse og lykke er i trygge hender med HiPP også.

Besøk HiPP Organic nettsiden hipp.co.uk/hipp-story for mer informasjon om HiPP-historien.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar