Hilton London Syon Park spa anmeldelse

Innholdsfortegnelse:

Hilton London Syon Park spa anmeldelse - øVELSER 2023
Hilton London Syon Park spa anmeldelse - øVELSER 2023
Anonim

Land hjem til hertugen av Northumberland i over 400 år, Syon Park er en 200 hektar stor oase av naturskjønne landskap, som ligger i betong forstedene til West London. Det er også et perfekt sted for et luksushotell som Hilton London Syon Park, og tilbyr en beroligende frist fra byens livsbelastninger.

Image
Image

Room Raider

Hilton London Syon Park er utstyrt med en rekke stilige og moderne rom og suiter, som gir vakker utsikt over den rolige eiendommen Syon Park. Min kone og jeg bor i et Twin Deluxe-rom, med gulv-til-tak-vinduer og en privat balkong med utsikt over Syon House - Londons hjemsted for hertugen. Det er romslig og utrolig komfortabel, med slank og smakfull innredning gjennom. Men den mest imponerende tingen er teknologien. I tillegg til en stor 40 tommers HD-TV og media hub i soverommet, er det også en annen TV innebygd i veggen over badekaret - som er dyp og elegant - som gir den perfekte muligheten til å slappe av i karet. Etter å ha spurt den gratis platen av blandede bær, drar jeg meg til spaet for å sjekke ut treningsstudioet.

Image
Image

Verdt squat

Hotell treningsstudioer pleier å være rettet mot kardio enn alvorlig løfting, men treningspakken på Kallima spa gjør en utmerket jobb med catering for begge. I tillegg til et imponerende utvalg av kardio-maskiner - inkludert tredemøller, motorsykler og en versa klatrer - det har også et fritt vekterområde med to sett med tunge håndverk, kettlebells og et knepstativ med en vektstang og vektplater. Det er også gulvmatter og nyttige biter av prehab-sett, inkludert motstandsbånd og skumruller, som jeg bruker til å jobbe gjennom stivhet i skuldrene mine som en oppvarming. Smakfulle melodier og mangel på andre trenere gjør en hyggelig forandring fra det kommersielle treningsbrennende miljøet, og det er forfriskende å komme igjennom en hel treningsøktkompleks uten å måtte bekymre seg for å hogge racket eller baren.

Image
Image

Spa og bort

Etter litt mer skum rullende å kjøle ned, leder jeg tilbake til spa-mottaket for å møte min kone. Utvalget av luksuriøse behandlinger - både funksjonelle og estetiske - som tilbys på Kallima, er stort, og inkluderer signaturterapier som deres eksfolierende mineralsmudmasker og komfortberør full kroppsmassasje. Min kone har valgt den sistnevnte for å avlaste litt spenning i ryggen og gluten, som massøren gjør en strålende jobb med å målrette, arbeider gjennom de stramme muskelgruppene på en fast, men avslappende måte. Vi tilbringer resten av dagen og nyter resten av spa-fasilitetene, som alternerer mellom avslapningspakken, 15m svømmebassenget, boblebadet og dampbadet og badstuen. Det er et herlig miljø å slappe av i, og ved slutten av ettermiddagen føler jeg meg mentalt og fysisk avslappet og forynget.

Image
Image

Biff ut

Et opphold på Hilton London Syon Park ville ikke være komplett uten et besøk til Marco Pierre White Steakhouse Bar og Grill. Menyen tilbyr tradisjonelle steakhouse retter tilberedt til høyeste standard. Min kone og jeg deler en "Best of British" tallerken som en forrett, som har et utsøkt utvalg av klassiske innfødte nibbles, inkludert Bramley apple compote, cured skinke med frukt chutney og en Glamorgan ost pølse. Det er alt utrolig rik og fylling, og setter meg pent på hovedretten, en enorm 16 oz (450 g), 28-dagers T-bone steak, som inneholder en latterlig 108g muskelbyggende protein. Hvis du liker å spise på kjøtt av høy kvalitet, er dette virkelig så godt som det blir.

MF-dom: 5/5

Hilton London Syon Park har alt du kan ønske deg å trene, veg ut eller spise ute, i det mest rolige miljøet du kan håpe å finne i grensen til hovedstaden.

For å gjøre en bestilling, besøk londonsyonpark.com

Populært emne