Hill løpende treningsteknologi tips

Innhold

Hill kjører ikke bare forberede deg på å takle skråninger - det vil øke utholdenheten og styrke bena klar for Tøft Mudder. "Det er tre forskjellige tilnærminger til å løpe i fjellet, og en tid og et sted for hver av dem," sier løpstrener George Anderson.

Sprinten

Den vanskeligste sesjonen er flat-out hill sprinten. Velg en fryktelig skråstilling, og fest det så raskt som mulig i opptil et minutt, ved å bruke en SmartWatch 3 fra Sony til å teste deg selv. Gå deretter ned til bunnen, og gjenta. "Et halvt dusin vil sette hår på hvem som helst," sier Anderson. "Selv om baksprintene kan oppkastes, er de også fantastisk for å bygge stødfast kropp og kraft i underkroppen. Det betyr at de ikke bare hjelper med kuperte deler av Tough Mudder, men også eksplosiviteten som trengs for hindringer som Everest 2.0. "

Kontinuerlige åser

For å bidra til at din tøffe mudderavstand føles mer som en spasertur i den (ekstremt gjørmete) parken, er kontinuerlige åser en god måte å forberede. Velg en bakke med en gradient du kan kjøre ned uten å forstyrre teknikken din for mye, og deretter bruke åtte til ti minutter å skyve deg opp og ned med en intensitet på ca 80% - tøft, men ikke så tøft at du ikke kan opprettholde det . "Hold denne intensiteten på vei ned og opp - ingen stopper på toppen for en pust," sier Anderson.

Hills som hindringer

Den tredje typen bakketrening er hvor du inkluderer en rekke åser i en vanlig løp. "Tenk på hver høyde som et hinder for å overvinne, som du må på din tøffe mudder," sier Anderson. "Dette vil klare kroppen din til å håndtere skråninger selv når den er sliten, og gi deg den mentale styrken til å komme over alle hindringene, selv når energinivåene har slått ut."

Kjører opp åsene trenger ikke å treffe frykt inn i din sjel. Andersons taktikk gjør ting litt enklere ...

1) Lei inn i bakken"Prøv å lene seg inn fra anklene dine i stedet for livet, så du bruker tyngdekraften til å trekke deg oppover."

2) Forkort ditt skritt'Langt skritt hvor foten lander foran kroppen din, kan slå bremsene på med hvert trinn.'

3) Sakte tempoet"Med mindre målet med økten krever maksimal innsats, la deg selv gå sakte når du møter åser på rømmen."

Du kan hente den nye Xperia Z3 + og Sony SmartWear på Carphone Warehouse nå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar