15 Heldigvis unike måter å spørre noen på en dato

Trenger du å øke suksessraten når du endelig spør den spesielle noen ut? Her er noen surefire måter å få dem til å si ja!

Hvis du vil spørre noen ut, må du vurdere hvilken slags knep du vil bruke for å få den personen til å bli enige om å gå ut med deg. Du kan ikke bare overraske dem med en over-the-top gestus, spesielt hvis du nesten ikke kjenner hverandre. Det er derfor vi har kategorisert disse tipsene i henhold til hvor godt du kjenner den du vil spørre deg og hvor mye viljestyrke du må se gjennom.

Hold det uformelt

Disse metodene er utformet for å spørre tilfeldige fremmede eller bekjente som knapt kjenner deg. De er ganske trygge med lite eller ingen økonomiske investeringer involvert, men du må sette deg der ute og utvikle nok tillit til å trekke disse av jevnt.

# 1 Bruk en vittig ordspill, spøk eller uttalelse, men sørg for alvorligheten i spørsmålet ditt gjennom. Her er noen av de beste linjene vi fant på Interwebz:

– â € œExcuse meg, men jeg er virkelig tiltrukket av deg, og i følge Newtonâ € ™ s Gravningsloven blir du også tiltrukket av meg. â € Â

– "Ser du min venn der borte? Han vil vite om du tror jeg er søt.â € Â

– "Hvis jeg skulle spørre deg ut på en dato, ville svaret ditt være det samme som svaret på dette spørsmålet?"

[Les: 30 idiotiske en liners og 10 du burde aldri, noensinne bruke]

# 2 Spill på noe morsomt at du er sikker på å vinne, og be om en dato som premie. Legg merke til hvordan jeg understreket ordet â € œsureâ € Â? Det betyr at du ikke bør utfordre personen du liker til noe du ikke er ekspert på. Husk å ta en sikkerhetskopi, hvis du mister.

# 3 Be dem om å gjøre noe vanlig og joke om at det er en date - så spør dem ut på en ekte dato. Fortell personen at dette føles som den beste datoen noensinne, men vil det være greit hvis de går ut med deg til en faktisk restaurant eller [sett inn original, men smakfull datoidee her]. [Les: 6 subtly flørtende spørsmål for å spørre din forelskelse]

# 4 Bruk emojis. Selv en enkel â € œgirl emoji + boy emoji + kaffe emoji = question markâ € Â vil gjøre. Det er søtt, så det er en 90% sjanse for at det går bra med den personen du liker.

# 5 Gi henne en blomst. Du vil høre noe galt? Gutter gir ikke blomster til jenter de liker lenger. De gjør det vanligvis ved spesielle anledninger, eller hvis de gjorde noe galt. Så, det er ikke så gal å tenke at det å gi noen en eneste blomst før du spør dem ut, anses nå utenom det vanlige.

Opp ante

Dette betyr at du må kanskje gå offentlig med dine følelser. Et varsel for de ivrige beavers der ute: Pass på at du kjenner personen godt nok til å gjøre dette, eller du har hatt minst flere møter og kjenner hverandres navn. Noen ganger, å spørre ut fremmede som bruker disse metodene, kan gå galt og slutte med setningen: "Kjenner jeg deg?"

# 1 Lag en Snapchat-historie, Vine eller et Flipagram. Ta mange visuelle ord og sørg for at du ser søt ut i alle dine bilder og videoer. Jo crazier det er, desto bedre. Og husk, prøv å ikke gjøre noe ulovlig.

# 2 Gjør noe ut av en populær romcom eller deres favorittfilm. Enten gjør din forskning eller finn ut hva som er nytt og populært der ute. Kanskje sjekk ut hva som viser eller filmer som objektet til dine følelser er inn i, og få litt inspirasjon derfra.

# 3 Bruk mat. Det er ganske enkelt å bruke mat til å spørre noen ut. Du kan bli kreativ, og de fleste selgere gir deg tilpassede godbiter for denne typen ting.

# 4 Marker ord ut av en bok du tror de liker. Det er en bok. Hvor vanskelig ville det være å finne ordene "ville", "du", "lik", "til", "go", "uten", "med" og "meg?" Bonuspoeng fordi denne ideen ikke er enda viral ennå.

# 5 Spør en barista om å skrive en melding på kaffekoppen. Eller enda bedre, spør barista å rope uttrykket ut for deg. Det er ganske modig * eller feig, uansett hvor du ser på det * og du får et øyeblikkelig svar. Så vil hele kaffebaren.

[Les: 12 måter å endelig være mer enn venner med noen]

Gi alt eller la være

Nå er disse typer bevegelser spesielt designet for å spørre noen du har kjent lenge. Du kan ta en risiko, og bruk disse til å spørre deg som ikke vet noe om deg, men du bør sørge for at du er fullt investert i dette forsøket. Du kan ikke bruke disse til å spørre noen du ikke selv liker så mye - det er bare en sløsing med tid, penger og krefter.

# 1 Gjør det stort og dyrt. Eller kjøp noe som har en killer avdragsplan. Luftreklame, billboards, smykker - det er så mange muligheter å velge mellom, spesielt hvis du har et kredittkort.

# 2 Bruk mye og mange rekvisitter. Hundre post-it notater, to hundre poser med gummy bears, tre hundre sekker av potpourri? Vi er slags * å tullere. Det er best å bruke noe tema og morsomt når du bruker rekvisitter for å spørre noen ut. Gå inn i Wal-Mart og la gangene inspirere deg.

# 3 Invester litt tid og krefter i en scavenger jakt. Det er mange variasjoner av scavenger hunter du kan kopiere av Internett, men vi foreslår at du bruker elementer og steder som passer for personen du liker. Pass på at notatene er søte, at det er moderat dyre gaver involvert, og at du er prisen på slutten av jakten.

# 4 Be vennene dine å pitche inn. Noe om å involvere alle dine venner gjør bevegelsen mer oppriktig. Be vennene dine om å hjelpe deg med å lage en video eller ha dem på seg morsomme kostymer når du spør den personen du liker.

# 5 Spør tilfeldige fremmede med gode hjerter å pitche inn. Det er disse virusene som YouTube-videoer er laget av. Prøv disse og se om du får din stolthet verdt:

– Be fremmede å holde ut skilt som fører henne til deg, med tegnene cumulatively sier: "Vil du gå ut med meg?"

– Be dem å synge broen til en kjærlighetssang med deg når du går inn i crushens periferi. Broen er alltid den beste delen!

– Be de fremmede å hylle deg på og mildt press din dame kjærlighet til å si, "Ja" når du spør henne ut foran dem.

Vi kan ikke garantere at disse vil fungere for deg og personen du liker, men vi er ganske sikre på at følelsen selv vil gi deg ekstra poeng. Hvem bryr seg hva andre mennesker tenker?

[Les: Spørsmål du må spørre deg selv før du bekjenner kjærligheten til noen]

Det viktigste er at du åpnet deg opp til personen du liker og fulgte dine instinkter.Hvis du tenker på det, er det fortsatt mer enn 0% sjansene for suksess når du ikke engang spør i det hele tatt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar