Høyproteininntak: Rask og enkel proteinjakt

Når du starter et nytt treningsregime, er den første forandringen du sannsynligvis vil gjøre i kostholdet ditt, å øke proteininntaket ditt for å hjelpe kroppen til å reparere og gjenoppbygge muskler.

Det meste av proteininntaket ditt skal komme fra hovedmåltider, men å spise snacks høyt i ting er en kunnskapsrik bevegelse - ikke bare fordi det vil hjelpe deg med å slå dine daglige mål, men også fordi protein gjør at du føler deg fullere i lengre tid. Kjeks kan virke tilfredsstillende på kort sikt, men etter en halv time vil du bli fristet til å dyppe tilbake i pakken for mer, mens en proteinrik matbit faktisk vil holde sulten i sjakk til neste måltid.

Les videre for en liste over de beste proteinene med høy protein, samt noen oppskrifter for å lage dine egne proteinrike nibbles.

12 høyproteininntak (proteininnhold per 100 g)

 1. Ristede soyabønner (36-40g): Hvis du finner ristede soyabønner i ditt lokale supermarked, er det verdt å kaste opp fordi de er fulle av protein og fiber, som bør sikre at sult ikke slår igjen før neste måltider.
 2. Beefjerkete (30-40g): Disse deilige tørkede kjøttstrikkene er den perfekte høyproteinen, men det er verdt å sjekke hvor mye salt og sukker ditt favoritt utvalg inneholder, siden rusket kan være alarmerende høyt i begge deler.
 3. Gresskarfrø (30g): Ristede og saltede gresskarfrø er en matbit til en konge - det høye proteininnholdet er bare en bonus. Du kan også spise dem vanlig, hvis du vil være enda mer sunn.
 4. Jordnøtt smør (25g): Det finnes høyproteinversjoner av peanøttsmør der ute som inneholder over 30g per 100g, men selv mosen er fortsatt rik på protein, så vel som sunne umettede fettstoffer.
 5. Mandler (21-25g): Mandler var angivelig president obamas snack av valg når i kontoret, og med god grunn. De er høye i protein, umettede fettstoffer og vitamin E, som bidrar til å holde huden lysende frisk.
 6. Hasselnøtter (15g): I tillegg til pakking i proteinet inneholder hasselnøtter rundt 10g fiber per 100g.
 7. Brasil nøtter (15g): Brasilmuttere er en av de beste kostholdskildene til selen, som kroppen din trenger for å støtte immunforsvaret.
 8. Valnøtter (15g): En annen utmerket mutter som kan tilfredsstille dine behov for høy proteinhalt, valnøtter inneholder også essensielt fettsyre-alfa-linolsyre, som kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom.
 9. Kokt egg (12.5g): La oss være ærlige, du skal ikke gjøre noen venner hvis du begynner å peeling et egg på skrivebordet ditt, men hvis du jobber hjemmefra eller har ditt eget kontor, er de en fin kilde til protein.
 10. Høstost (10g): Hvis du kan takle den tøffe / klumpete tekstur, er stekt ost et godt, lavt fett plukk for snacks. Spred det på havrekaker for litt ekstra fiber.
 11. Stekt kikærter (7-10g): Drenk en kan av kikærter, dryss litt salt og smør dem i ovnen i en halv time ved 180 ° C, og du har en enkel matbit full av protein og fiber.
 12. Gresk yoghurt (9-10g): Pass på at du får riktig gresk yoghurt (Total er det mest utbredte merkevaren), i stedet for "gresk stil", som inneholder halvparten av proteinet.

High-Protein Snack Oppskrifter

Peanut smør protein flapjacks

Rask, enkel og svært velsmakende, disse flapjackene har et sterkt krav på å være den aller beste proteinhuffen der ute. Peanøttsmør og proteinpulver masserer opp sine muskelbyggende legitimasjonsbeskrivelser, mens akacia-honning legger til søthet.

Joe Wicks er ikke-bake protein brownies

Gå vekk fra ovnen, fordi alt du trenger for å gjøre disse brownies er en blender og et kjøleskap. Best sørg for at det er en kraftig blender selv, fordi Wicks ikke har skimpet på ingrediensene som trenger blitzing - disse brownies inneholder alle slags nøtter, datoer og bær, sammen med tre firkanter på 90% kakao sjokolade. Eller fire. Eller fem. Alt avhenger av hvor disiplinert du er.

Jordnøtt smør protein baller

En annen absurd simpel oppskrift å legge til snacking arsenalen din. Fire ingredienser - peanøttsmør, honning, proteinpulver og havre - en blender og to timer i kjøleskapet skal sette deg opp til snacks i syv dager.

Abrikos og mandel smør protein kvadrater

Hvis du vil at din proteinmatbit skal være firkantet og full av smakfull mandelsmør og tørkede aprikoser, så prøv disse mandelsmør og aprikosproteinfirkanter! Anledningen var egentlig i navnet. Det tar litt varme å smelte smørbrødene (ja, det er smøremidler plural, høye tider), men så blander du alt sammen og skyver det i ovnen. Lett, deilig og kalorifattig - dette er en oppskrift for de som tar mye trening.

Tofu sjokolademousse

Lagre denne chocolatey behandelen for en virkelig spesiell snack pause, kanskje etter din hardeste lunsjtid trening i uken. Den inneholder en mammut 26,2g protein per porsjon, samt en bitter 294 kalorier, så det er best konsumert når kroppen din virkelig trenger å fylle etter litt intens trening. Bruken av tofu støter opp proteininnholdet i oppskriften og gjør det til en av de mest interessante smaker på listen - folk vil bli overrasket over at du har brukt tofu og antar at du er en kulinarisk whiz, selv om oppskriften hovedsakelig involverer blending.

Sjokoladeprotein krus kake

Hvis du bare har et par minutter til overs, kan du anta at det utelukker deg fra å lage din egen protein med høy protein, men du ville være oh så galt. Ta en krus, skyv litt proteinpulver, melk, kakaopulver og natron i det, og pust det i en mikrobølgeovn.Mindre enn et minutt senere blir du ferdig, selv om du bør sannsynligvis la kaken avkjøles før du taster inn.

Saltet karamellproteinballer

Høyt i protein og fiber, disse smakfulle ballene er en utrolig tilfredsstillende matbit som holder sulten i sjakk til neste måltid. De er også svært enkle å lage: bare blitz ingrediensene i en blender og sett ballene i en fryser, før drizzling dem med sjokolade. Husk, jeg drikker, ikke drenk.

Macadamia, gresskar frø og fudge protein bar

Shop-kjøpte protein barer kan være veldig bra, men de kan også fylles med uventede ingredienser som vi hverken kan uttale eller forstå. Du sjekker ut vår protein bar guide for å finne ut hvilke de beste er, eller bare lage din egen ved hjelp av denne ypperlige oppskriften.

Se relaterte kalori Snacks: Våre sunneste Picks41 High-Protein Foods Protein Shake Oppskrifter

Verdens letteste jordnøtt smør protein bar

Et stort krav, men en vi tror denne oppskriften lever opp til. Bland ingrediensene og sett dem i en fryser. Et par timer senere har du en hel skuff full av deilige peanøttsmør barer. Det eneste som er vanskelig å lage disse stolpene, hindrer deg i å spise mye på en gang.

Peanøttsmør granola oppskrift

En krukke med denne granola fungerer som en porsjonsmatbit, så vel som det gjør til frokost, med peanøttsmør, mandler og gresskarfrø i oppskriften som støter opp proteinantallet, og lønnesirupen tilfredsstiller din søte tann.

Peanøttsmør energi biter

Nesten alt er forbedret ved en dryss av tørket kokosnøtt og disse smakfulle minikakene er ganske kjempebra selv før kokosdekket er lagt til. Mandler, pekannøtter og peanøttsmør gir proteinet i denne oppskriften.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar