Heteroflexible: Alt du trenger å vite om en sjelden seksualitet

Du kan kanskje vite alt om biseksuelle, homoseksuelle, og til og med aseksuelle, men heteroflexible er en seksualitet du kanskje ikke vet noe om - men bør.

Alle har sin egen type. Du vet hvilken type person de foretrekker å date. Kanskje du liker blondiner, brunetter, lange mennesker, korte mennesker, røde hoder, muskler og tykkere varianter av mennesker, for bare å nevne noen. Men det er også folk der ute-som jeg er sikker på at du ved nå-som også liker forskjellige kjønn. Gutter som gutter, jenter som jenter, og noen som begge som de heteroflexible. Det er slik de ble født, og egentlig er ikke noe annet enn å likne en bestemt type person.

Hva er heteroflexible?

Mange mennesker er nært knyttet til heteroflexible mennesker med biseksuelle. Betydning de har et romantisk og attraktivt ønske for begge kjønn.

Forskjellen med heteroflexible mennesker til noen assosierer som biseksuell, identifiserer de mer med å være rett. Så ser de vanligvis seg i et forhold og finner "The One" i motsatt kjønn. De har også seksuelle og romantiske ønsker og tanker om det samme kjønn.

Alt du bør vite om heteroflexible mennesker

Det er mye å lære om denne mystiske seksualiteten. Folk forsøker fortsatt å forstå hva det egentlig betyr. Er de rett, biseksuelle, homofile? Hvis du virkelig vil vite om denne unike seksuelle orienteringen, les videre for alt du trenger å vite og mer. [Les: Er du en prøve-seksuell? Finn ut nå!]

Misforståelse

Når noen identifiserer som heteroflexibel, blir folk som ikke forstår denne seksualiteten, ubehagelige og danner sine egne meninger som ofte er feil. Her er de vanligste misforståelsene om heteroflexible mennesker.

# 1 De er rett, men går gjennom en fase. Mange mennesker som finner ut noen er heteroflexible, avviser umiddelbart seksualiteten som en "fase" personen går gjennom. De sier at de bare eksperimenterer, men er til slutt rett.

Denne misforståelsen tar ikke hensyn til at personer som identifiserer som heteroflexible ikke har valg i saken. Selv om de ender med noen av det motsatte kjønn, er de ikke teknisk rett. [Les: Infatuation vs Love - 14 måter å fortelle forskjellen]

# 2 De er biseksuelle, men vil ikke innrømme det. Nå blir folk heteroflexible og biseksuelle forvirret ofte. De tror at alle som identifiserer som heteroflexible er bare biseksuelle, men ikke ønsker å innrømme at seksualiteten.

Dette er feil. Mens heteroflexible og biseksuelle inneholder slående likheter, er de ikke det samme. Biseksuell betyr at du tiltrekkes relativt like for begge kjønn. Mens heteroflexible betyr at du er mer tiltrukket av motsatt kjønn, men du er fortsatt trukket til samme kjønn.

# 3 De vil bare ha oppmerksomheten. Den største misforståelsen om denne seksualiteten innebærer et ønske om oppmerksomhet. Folk tror at ved å si dette, vil de bare få oppmerksomhet fra enkelte mennesker.

Og ja, drunke college jenter gjør ut med andre berusede college jenter for å få oppmerksomhet fra gutta, så det kan være hvor denne ideen oppsto. Men å være virkelig heteroflexibel er ikke bare å ha oppmerksomhet. [Les: 20 seksuelt opplysende filmer alt om seksualitet]

sannheter

Misforståelser får litt ut av hånden når visse mennesker ikke forstår hva som heteroflexibel handler om. Sjekk ut sannheten til denne seksualiteten.

# 1 De er ikke rett. Heteroflexible mennesker har en tendens til å være mer tiltrukket av motsatt kjønn - akkurat som heterofile - men de er ikke helt rette. Fordi de har en liten tiltrekning for motsatt kjønn, betyr det at de ikke kan identifisere seg som 100% rett.

De kan bare date og være med motsatt kjønn, men fortsatt være heteroflexible. Hvis de opplever en tiltrekning til sitt eget sex og likevel ikke oppfører seg på det, er de heteroflexible. Så selv om "hetero" er i navnet på denne seksualiteten, er de ikke.

# 2 Men de er ikke helt biseksuelle heller. Linjen mellom heteroflexible og biseksuelle forblir veldig uklart. Mens heteroflexible kan være en kategori under biseksuell, er de ikke det samme.

De som er heteroflexible, foretrekker det motsatte kjønn over sitt eget kjønn; mens biseksuelle opplever like glede med enten. Så mens andre kan kategorisere dem, feilaktig, som biseksuelle, er de ikke seksualitet. [Les: 9 sikre måter å fortelle om du er virkelig bi-nysgjerrig]

# 3 De har det vanskelig å forklare sine følelser for sine betydelige andre. Kan du tenke deg å prøve å forklare din rette partner du er i dem, men er du også tiltrukket av ditt eget kjønn? Ikke helt enkelt. Det er ofte vanskelig å få noen som ikke føler seg på samme måte å forstå disse typer følelser. Det kan til og med føre til tilbakeslag og forstyrre et forhold hvis den andre personen nekter å godta det.

# 4 De kan forveksle seg med sine følelser. Noen heteroflexible mennesker har det vanskelig å forstå hvordan de føler seg selv. Et øyeblikk opplever de intense følelser for sin motsatte kjønnspartner. Deretter føler de at de vil eksperimentere med sitt eget kjønn noen ganger. Så bare fordi de føler seg slik, betyr ikke at de forstår det helt.

# 5 Det er vanskelig å finne noen som forstår deres følelser. Ruinerte relasjoner forekommer noen ganger mellom en rett partner og en heteroflexibel partner fordi de bare ikke og ikke forstår deres livsstil.

Det er vanskelig for folk som er heteroflexible å finne noen som ikke bare aksepterer dem, men for å finne noen som virkelig kan forstå måten de føler. [Les: 15 regler for å være en god partner i et forhold]

vanskeligheter

Som du kan forestille deg, oppfatter samfunnet folk som ikke identifiserer som rett bestemte måter. Betydning er det ulemper å være heteroflexible i et samfunn som skinner denne måten å leve på.

# 1 Folk tar dem ikke alvorlig. Folk ruller ofte øynene sine til de som kunngjør at de er heteroflexible. Fordi de ikke tar noen som ikke kan velge seksualitet seriøst. Mens heteroflexible er absolutt en seksualitet, har andre mennesker det vanskelig å godta dette og vil ikke ta de som er seriøse.

# 2 Å finne en partner i orden med denne livsstilen kan være vanskelig. Ja, noen mennesker aksepterer de de elsker i sin helhet, og det er kjempebra! Men det er også folk som ikke vil akseptere noen som identifiserer som heteroflexible basert på deres egen tro.

Det tar lang tid å åpne opp for partneren din hvis du er usikker på hvordan de kan ta nyheten, noe som også betyr at du egentlig ikke kan være deg selv rundt dem. Du holder alltid tilbake, ikke i stand til å gi dem alt av deg selv. [Les: 10 selvreflekterende spørsmål for å holde seg til deg selv]

# 3 Det er forvirrende å være heteroflexibel hvis du ikke vet at du er. Hvis du er noen som alltid har vært rett, men også har vært semi-nysgjerrig på ditt eget kjønn, kan det være veldig forvirrende. Det gjør at du føler at det er noe galt med deg, når du egentlig bare heteroflexibel.

Det er sannsynligvis mange mennesker der ute uten å ane at de er heteroflexible, men lever livet i mild forvirring. Aldri helt vite hvor de tilhører denne forvirrende verden.

[Bekjennelse: Min første heteroflexible, utilsiktede trekantopplevelse]

Ikke alt om å være heteroflexibel er en kamp. De har mer kjærlighet å gi til flere mennesker. Hvis du ikke visste hva denne seksualiteten var før, vel, nå gjør du det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar