Han er ikke det i deg: 20 Tegn Det er på tide å godta sannheten

Det siste du vil fortelle en venn du elsker er at han ikke er det i deg, men å være uærlig er langt mer sårende i det lange løp!

Når noen fyr ikke skriver oss tilbake eller dukker opp i baren når han sier at han ville, hvem ringer du? Nei, ikke Ghostbusters. Personen du ringer skal være vennen som overbeviser deg om at det ikke er din feil. De vil ikke fortelle deg at han ikke er det i deg, men de vil fortelle deg en god historie om hvordan han ble holdt oppe på jobben eller spiller hardt for å få.

Eller, selv hvordan du er så fantastisk at han er skremt av deg. Selv om det er så mye bedre å høre enn sannheten, hvis en fyr bryr seg med deg, trenger du ikke noen som forteller deg et eventyr. Du trenger noen som skal fortelle deg sannheten.

Selv om sannheten er at han ikke er det i deg, må du høre det fra en klarert følgesvenn. Her er saken om uttrykket, "han er ikke det i deg," det gjør vondt. Helvete, det gjør vondt som om noen har slått deg i skinnene.

Men om han er eller han ikke, må du høre det. Hvorfor? Vel, fordi litt ærlighet er bra for deg. Og fordi om han er i deg eller ikke, bør din oppførsel som svar på hans dårlige oppførsel være lik.

20 ting å gjøre hvis han ikke er det i deg

Måten å bekjempe vondt er ved å spille det kult. Hvis han ikke liker deg, vil du ikke jage ham som en idiot. Hvis han virkelig liker deg, må du lære ham tidlig at han ikke bare kan behandle deg en gammel måte han ønsker. [Les: Dammit, hvorfor liker han meg ikke? 20 virkelige grunner til hvorfor]

Den eneste måten å reagere på noen som handler som om han ikke er det i deg, er å opptre som om følelsen er gjensidig.

# 1 Klipp kontakt. Ofte når noen behandler oss dårlig, overser vi det og fortsetter å tillate atferden. Men i stedet for å forlate kommunikasjonen åpen for ham, bare i tilfelle han bestemmer seg for å komme seg rundt, kutte alle båndene til ham, med ham og om ham. Hvis han skjønner at du ikke sitter og venter på ham, kan han innse at du er mer fantastisk enn han er verdig til.

# 2 Unfriend ham og slutte å "følge" ham. Det første skrittet for å håndtere noen når han handler som om han ikke er det i deg, er å slutte å følge ham og "følge" ham. Det betyr at du må sørge for at han ikke kan se hva du gjør via sosiale medier ved å sparke ham av alle dine sosiale medier.

Det inkluderer Facebook, SnapChat, Twitter, eller på annen måte han kan sette seg inn i din verden for å finne ut hva du har vært opp til eller for å se hva han mangler. [Les: Hvorfor liker menn som en jage? Og hvordan du bruker dette til din fordel]

# 3 Endre Facebook-statusen din. Rett før du ikke er venn med ham, sørg for å oppdatere forholdet ditt. To sekunder før du kutter ham fra kontoen din, sørg for å la ham få vite at du går videre ved å endre forholdet ditt, så han ser at du ikke kommer til å furu for ham lenger.

# 4 Blokker nummeret hans. Hvis du rett og slett ikke kan kontrollere deg selv, selv når han behandler deg forferdelig, er alt som trengs, en sen nattkvittering for å få deg til å løpe tilbake. Så da må du hjelpe deg selv ved å blokkere nummeret hans.

Den verste delen om å komme over noen er at når du er klar til å kutte dem løs, når de kontakter deg, skruer den hele greia opp. Sørg for å ta nummeret sitt av tillatelige kontakter slik at han ikke har mulighet til å stjele torden, din nerve eller din uavhengighet. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid virker]

# 5 Start dating noen andre. Du skylder ham ingenting. Hvis han ikke behandler deg måten du trenger å bli behandlet på, må du gå videre og finne noen som vil. Den beste hevn er å finne noen som vet hvor fantastisk du er.

Du kan ikke overbevise noen du er verdt hvis du ikke føler det. Start over og finn kjærligheten i livet ditt som tror du er så utrolig som du kan være.

# 6 Ikke gå til de samme gamle stedene. Jeg vet, det er så fristende å tilfeldigvis løpe inn i ham og vise ham alt han har gått glipp av, men det er en stor feil. Hvis han tok deg for gitt en gang, ville han gjøre det igjen.

Noen folk tror bare de er mer spesielle enn de er, eller at de er mer verdt enn noen som er så fantastiske som deg. Sørg for å gjøre deg utilgjengelig. De gamle "oops" vil ikke fungere; det bare gjør at du ser svak ut. [Les: 14 ting å huske på når du støter på din eks]

# 7 Slutte å snakke om ham. Ugh, hvis vennene dine må høre om denne fyren en gang til, kan du se deg rundt i rommet for å finne dem alle som prøver å henge seg. Stopp mulling over hva du skal gjøre.

Du vet i ditt hjerte hva som er riktig, selv om du ikke vil innrømme det. Uansett hvor mange ganger du spiller scenariet over i tankene dine, kommer det ikke til å endres. Face det - han er ikke det i deg.

# 8 Ikke ta hans samtaler. Hvis du ser nummeret hans kommer opp og du ikke har tatt trinnene for å blokkere det, må du ikke svare på det eller skrive tilbake. Den eneste måten du kan gjøre deg selv på, er å vise ham at du har et liv utenfor ham og ikke trenger ham for å gjøre deg glad.

Hvis du vil returnere anropet senere, er det på deg.Men, hvis du plukker opp det umiddelbart, sier du at du er klar til å bli misbrukt og ikke har noe imot å spille dåren. [Les: Tegn han ikke spiller hardt for å få - Han spiller bare deg!]

# 9 Ta en annen vei hjem eller veien mindre reist. Ok, hvem blant oss har ikke lært reisemønsteret til fyren vi er forelsket i. Hvis du vurderer å ta den gamle ruten til å stikke inn i ham ved et uhell, gjør du det ikke. Den eneste måten å akseptere at han ikke er det i deg og fortsetter, er å slutte å prøve å finne måter å se ham på.

# 10 Overbevise deg selv, det er over. Du kan fortelle deg en veldig god historie om noe hvis du vil. Du kan fortelle deg at han spiller hardt for å få, eller at han ikke vil komme for sterk, eller du kan være realistisk og fortelle deg sannheten.

Hvis det går som en and, er det en and. Det er på tide å slutte å prøve å overbevise deg selv om at du ikke vet hva du vet. Husk, det er han ikke i deg. [Les: Hvordan spille en spiller - 12 måter å returnere favør som en sjef]

# 11 Snakk med vennen som er en realist. Finn ut den pessimistiske piperen som vil gjerne fortelle deg at han ikke er i deg. Du kjenner vennen; Hun er mer enn glad for å fortelle deg dine feil eller hvordan folk ikke liker deg.

Normalt kan det være en hit for selvtilliten, men når han ikke er i deg, trenger du hjelp fra noen som vil fortelle deg sannheten om å komme over ham. [Les: Hvordan slutte å tenke på noen du fortsatt liker]

# 12 Gå ut med partneren din i kriminalitet. Ingenting vil hjelpe deg med å gå videre og innse at han ikke er i deg mer enn å lene deg på din partner i kriminalitet. Visst, det gjør vondt at han ikke tror du er graven som du tror han er, men det er noen andre der ute som vil grave din chili. Du må bare være i ditt element med partneren din i kriminalitet for å finne ham.

# 13 Returner hans ting ... via USPS. Ikke gjør unnskyldning for å returnere hans ting slik at du får se ham. Ta alle hans ting, helt til det aller siste, legg det i en boks og ta det hele opp. Til toppen av det, legg en datamaskingenerert etikett på den, og slipp den på postkontoret. Hvis han ikke er det i deg, må du vise ham at du ikke er det i ham heller. [Les: 10 tegn på at du er lovlig og 10 måter å komme seg ut av det]

# 14 Bedre deg selv. I stedet for å bekymre deg for at han ikke er det i deg, vær inn i deg selv. Ta deg tid til å helbrede til trening, bli kjent med deg selv, og sett litt tid og krefter på å gjøre deg den beste.

Hvis han ikke er i deg, vil du finne noen som er, hvis du har tillit og forpliktelse til å vise verden hvor fantastisk du kan være.

# 15 Gjør en forpliktelse til å fortsette. Ikke bli swayed av ham å si en ting og deretter gjøre en annen lenger. Hvis han opptrer ett minutt som du ikke er verdt det, og en annen som deg er lyset av livet hans, så er han ikke i deg, og han er heller ikke verdt det. Gjør en forpliktelse til å bestemme at du er altfor utrolig å ta opp med det.

# 16 Slutte å snakke med venner og familie. Du kan ikke jobbe deg tilbake til noens hjerte ved å være viktig for folk som er viktige for ham. Kutte ham ut og kutte familie og venner ut. Det er den eneste måten du kommer til å komme over ham. [Les: Hvordan komme over en kjæreste du bare ikke kan glemme]

# 17 La alle i din verden vite at det er over. Det er ikke bare hans venner og familie som trenger å vite at det er over, det er også ditt mannskap. Så pinlig som det er å innrømme at han ikke er i deg, gjør du ikke noen favoriserer ved å late som om forholdet ditt er noe mer enn det er.

# 18 Lag en liste over alle yuckene. Hvis han ikke er det i deg, så husk hvorfor du ikke er i ham. Og hvis du vil føle deg mindre yucky om at han ikke er det i deg, må du lage en liste over alle de tingene du ikke likte om ham.

Ikke slå deg selv opp for at du ikke var den som var for ham, lage en liste over alle grunnene til at han heller ikke var den for deg. [Les: Hvordan slippe bort noen du elsker ved å hate dem]

# 19 Eliminere ham fra alt. Hvis han ikke er det i deg, må du eliminere ham fra alt. Det betyr den femårige planen, dine planer om å flytte sammen, alt om det. Du må være realistisk uansett hva han sa til ansiktet ditt eller lovet deg i din senkede nattpute. Hvis han ikke er i deg, må du la alt gå og omskrive historien din uten han.

# 20 Ikke ta ham tilbake uten en ring. Hvis han har handlet som om han ikke er i deg, kan du ikke ta ham tilbake uten en forpliktelse. Ikke bli trukket tilbake til hans wiles. Før du tar ham tilbake i livet ditt og din seng, må du ha noe konkret som en ring.

Ord er ikke bindende; du trenger en form for reell forpliktelse til å bevise at du er noe for ham før du slipper et annet øyeblikk på noen som behandler deg som om han ikke er det i deg.

Stopp å gjøre unnskyldninger for et forhold som ikke gjør deg glad eller sikker. Hvis du har mistanke om at han ikke er i deg, må du gå med dine følelser. Når en fyr elsker og bryr seg om deg, bør han behandle deg som sådan.

[Les: 15 stilige måter å få en fyr til å bli gal over deg]

Hvis du må stille spørsmål om sin kjærlighet, må du fortsette til han er klar til å være seriøs, forplikte seg og ta en ring på fingeren. Inntil da, husk bare at han ikke er det i deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar