Her er hvor mye protein du bør spise hver dag for å bygge muskel

Her er hvor mye protein du bør spise hver dag for å bygge muskel - øVELSER 2023
Her er hvor mye protein du bør spise hver dag for å bygge muskel - øVELSER 2023
Anonim

Gitt at den første diettendringen de fleste gjør når de begynner å gjøre styrketrening, er å spise mer protein, det er en lettelse å finne ut at scoffing mer protein faktisk bidrar til å bygge større muskler.

En gjennomgang av 49 studier som omfatter totalt 1.863 personer som regelmessig tok imot motstandstrening, har funnet ut at de som spiste mer protein - enten i form av shakes og andre kosttilskudd, eller normal mat - tok på seg mer muskelmasse og fikk sterkere muskler enn de som ikke økte inntaket.

Alle deltakerne var friske voksne som gjorde minst to økter med motstandstrening i uken. Det er viktig å huske - arbeidet kommer før proteinet.

Fordelene med protein var mer uttalt hos unge voksne og de som var nye til å trene. Den vanligste kilden til tilsatt protein i undersøkelsen var vassleproteintilskudd, og deltakerne på tvers av studiene økte proteininntaket med mellom 4g og 106g per dag.

Men å øke mengden protein du spiser, vil bare hjelpe opp til et punkt. Når deltakerne slo 1,6g protein per kg kroppsvekt per dag, fant forskerne at det ikke var noen ekstra fordeler.

For en 75 kg voksen, arbeider 1,6 g protein per kg kroppsvekt til 120 g protein per dag. Hvis du sliter med å tenke på måter å slå den totale uten å bruke kosttilskudd, kan du prøve vår guide til matvarer med høyt proteininnhold. Det er noen veldig gode nyheter for fans av parmesanost der inne.

Det er generelt tilrådelig å få protein fra mat, i stedet for kosttilskudd, fordi det vil da komme med en praktisk servering av andre verdifulle næringsstoffer. Det er også viktig å huske at protein shakes er ment å bli brukt som kosttilskudd til et balansert kosthold, i stedet for som erstatning av mat.

Men hvis du trener regelmessig og trenger en praktisk hit av protein, kan proteintilskudd være utrolig nyttig, og det er liten risiko for å bruke dem.

ANBEFALT: Den beste proteinbarer

Populært emne