Her er hvor nær treningsstudioet ditt må være for å sikre at du går regelmessig

Innhold

Det er mange faktorer å vurdere når du velger et treningsstudio. Er det et basseng? Har det nok kardiomaskiner og frie vekter for å sikre at du ikke bruker halvparten av køen din? Er omstillingsrommet stort nok til at du ikke trenger å bli forstyrrende kjent med dine andre trenere?

ANBEFALT: Hvordan velge riktig treningsstudio for deg

Øverst på listen over hensyn, bør imidlertid være treningsstedets plassering. Ingenting dreper motivasjon ganske som en lang reise, tilsynelatende.

USAs markedsføringsfirma Dstillery har kvantifisert avstanden folk er forberedt på å reise til treningsstudio regelmessig, og resultatene tyder på at det er viktig å velge et sted som ikke er mer enn fire miles unna.

Dstillery så på anonymiserte posisjonsdata fra 7,5m personer på treningssentre over hele USA over en fire ukers periode. Selskapet spores hyppigheten av treningsbesøk, dagene folk gikk og hvor langt de reiste for å komme seg dit.

Det viser seg at folk som bare reiste 3,7 kilometer eller mindre til treningsstudioet, gikk fem eller flere ganger i måneden, mens de som måtte reise fem miles eller mer, bare gikk en gang i måneden.

Men avstanden var mindre av en faktor hvis treningsstudioet var spesielt fancy (og derfor dyrt) - medianavstanden folkene reiste til eksklusive treningskjede Equinox var 5,7 miles. Folk var også forberedt på å reise videre til boutique treningsstudioer som US spinning sensation SoulCycle.

Klart ingen treningsstudio kommer til å være nær eller hyggelig nok til å fjerne alle Problemene som kan hindre at noen trener, men fjerner hindringen av en lang reise, kan gjøre stor forskjell hvis du ikke har lommer dypt nok til å bli med i en toppklasseklubb.

ANBEFALT: Folk kalt James viser deg i treningsstudioet

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar