Henry Cavill 5 beste tips for å bygge en heroisk kropp

Innholdsfortegnelse:

Henry Cavill 5 beste tips for å bygge en heroisk kropp - øVELSER 2023
Henry Cavill 5 beste tips for å bygge en heroisk kropp - øVELSER 2023
Anonim

Få Hollywood-stjerner kan skryte av Henry Cavills legitime treningsopplysninger. Å ha bulket opp til Kryptonian proporsjoner å spille Superman i 2013 Mann av stål, den 32 år gamle slanket betydelig ned for sin rolle som tyv-spion-spion Napoleon Solo i Guy Ritchies oppdatering av 1960-tallet TV-show Mannen fra U.N.C.L.E., bare for å sette alt tilbake på og mer for neste års ivrige forventninger Batman vs Superman: Dawn Of Justice.

Hans kroppstransformasjoner er enda mer imponerende, med tanke på den plutselige naturen i hans tidsplan, som regelmessig så han passet til å straffe treningsøktene som ville la de fleste trenere gå i garderoben - med takknemlighet for første Gym Jones grunnlegger Mark Twight og mer nylig Michael Blevins - rundt brutale 14-timers skytedager. Her forklarer Cavill hvordan han klarte denne overmenneskelige arbeidsbelastningen og oppnådde slike andre verdenske resultater.

1 ORGANISERES

Enkelt sagt, det er den eneste måten å få ting gjort på. "Nøkkelen er å blokkere klumper av tid," sier Cavill. 'Ikke bare skriv en liste over ting å gjøre, og prøv å få dem alle ferdige mens du går gjennom dagen. Når det er mulig, gi deg en bestemt tid og tidsramme for hver oppgave, og du vil være langt mer sannsynlig å faktisk få det gjort. 'Dette inkluderer alt fra måltider og sjekker e-post til å treffe treningsstudioet. Jo mer strukturert dagen din, desto mer produktiv blir du.

2 TREN PÅ DINE FRESHEST

"Normalt finner jeg at morgen er den beste tiden for meg å trene, men da jeg filmet Batman vs Superman, betydde det trening klokka 5.00, noe som ikke var ideelt," sier Cavill. 'Det andre alternativet var trening kl 21 etter en hel dag med skyting som ikke fungerte heller, så jeg endte med å måtte gjøre det jeg kunne når jeg kunne for å opprettholde treningen min. Virkelig den beste tiden på dagen til å trene er når du føler deg sterkest, og du føler at du faktisk kan utføre det beste og sitte fast. "Dette kan kreve litt prøve og feil og kan avhenge av timeplanen din, men det er verdt jobber med det for å maksimere resultatene dine.

3 Behandle deg selv

"Mange gutter blir fanget opp i å bare spise kylling og brokkoli, kylling og brokkoli, men jeg kunne ikke gjøre det - jeg ville skyte meg selv," sier Cavill. "Du kan tillate deg selv å ha litt mer variasjon, spesielt hvis du er masse å vinne. Du kan ikke spise crap hele tiden, men du kan nyte en god burger. Det hjelper deg både mentalt og fysisk. 'Og det er ikke utelukket, og det er heller ikke noe av det samme. 'Under Batman mot superman skyte det var et flott sted kalt Vinsetta Garage i Michigan hvor vi spiste pizza og burgere som var uten sidestykke, sier han, wistfully.

4 TEST DIN TIREDESS

"Noen ganger har jeg dager når jeg er på vei til treningsstudioet, og jeg føler meg bare ikke," sier Cavill. «På det tidspunkt vil treneren min, Michael Blevins, si" OK, la oss bare føle det litt ut ", og ofte vil jeg oppdage at når jeg kommer i gang, begynner min energi å sparke inn og jeg skjønner at jeg faktisk Jeg er greit å gå. Men hvis jeg fremdeles sliter med det, vil vi bruke tiden til å gjøre noe lettere i stedet for å gå en tur. 'Leksjonen? Hvis du føler deg sliten, må du starte treningen og måle kroppens respons. Du kan overraske deg selv - men en nedskalert aktiv gjenopprettingsøkt er fortsatt langt mer produktiv enn å gjøre ingenting i det hele tatt.

5 Finn den rette treneren

«Du må finne noen som er veldig lidenskapelig om hva de gjør, og er ikke bare trener for å mate deres ego fordi de synes det er kult," sier Cavill. "Alle har et ego, men du vil ha noen som tenker på deg, ikke selv - noen som er forberedt på å skreddersy hva de gjør for å dekke dine behov." Ikke sikker på hvor du skal begynne med PTs vert på ditt lokale treningsstudio? Se dem trene sine eksisterende kunder og se hvor mye oppmerksomhet de faktisk gir dem. Ikke vær redd for å bestille gratis prøveversjoner med flere trenere i samme treningsstudio heller - bare de med store egoer vil ta det personlig hvis du velger en av sine kolleger i stedet, og du er langt mer sannsynlig å finn en som er i tråd med dine mål og personlighet.

Mannen fra U.N.C.L.E. er i kino landsomfattende fredag 14 august

Populært emne