Emosjonell bagasje: Hvordan hjelpe noen sette den ned og finn frihet

For noen er fortiden ikke alltid solskinn og blomster. Hjelp noen du elsker, slipp deres følelsesmessige bagasje og vær ledig ved å vise dem lyse himmel fremover.

Emosjonell bagasje er en shitbag av alle tingene i vår fortid som skadet eller skadet vår psyke på en eller annen måte. Utvilsomt er det noen av oss med mer bagasje enn andre. Som de som pakker for mye til ferie, hvis noen du elsker, har overfylte poser, er det mulig å hjelpe dem å miste sin følelsesmessige last og være fri.

Hvis du elsker noen som har noen ganske forferdelige og sårbare skit i fortiden, kan du hjelpe dem med å lette sin store belastning, eller du ender med å skje med det de ikke kan håndtere. Noen som har følelsesmessig bagasje har begrenset kapasitet til å ta på seg mer, noe som gir deg følelsesmessige utløsere overalt og alltid i hundhuset. [Les: Hvordan lykkes med å date noen med intimitetsproblemer]

Hjelp noen du elsker, slipp deres følelsesmessige bagasje

For å hjelpe dem med å tømme posen med følelsesmessig dritt og ta tak i deres tillitsspørsmål, hjelpe dem med å forlate fortiden i fortiden. Bevis for dem at det uansett hva de bærer, trenger de ikke lenger fordi du har dekket det.

# 1 Handlinger snakker høyere enn ord. For folk med mye emosjonell bagasje fra fortiden, er dette ikke deres første rodeo. Det har utvilsomt vært utallige mennesker fra deres formative år som forlot dem, lurte på dem, misbrukt dem og forlot sitt avtrykk på sitt hjerte. Dine ord betyr sannsynligvis ingenting.

De hørte løftene før. De har trodd på santa og så funnet ut at han ikke eksisterer igjen og igjen. Hvis du vil hjelpe din betydelige andre, slutte å fortelle dem hvem du er og bevise det. Beviset er virkelig alltid i pudding.

Jo mer du viser hvem du er og at du kan stole på, jo flere ting de eliminerer fra deres følelsesmessige pose. [Les: 15 søte bevegelser for å vise kjærlighet uten ord]

# 2 Se forbi overreaksjonen. Personer med stor følelsesmessig bagasje overreager fordi de rett og slett ikke kan ta noe mer. Hvis du vil bidra til å endre deres oppfatning av virkeligheten, gi dem et pass når de slår helvete ut. Jeg vet, du burde ikke "ha" å klare det, og det gjør du ikke.

Men hvis du vil bevise for dem at du er der gjennom tykk og tynn, se forbi deres gal og se personen du elsker under.

Hvis du gir dem et pass i stedet for å straffe dem for deres handlinger, lærer de langsomt at det er mer produktive måter å håndtere sine følelsesmessige utløsere enn å lashing ut og skade de nærmeste til dem. [Les: 18 tåpelige måter du vet at du elsker noen]

# 3 Vær støttende. Personer med stor følelsesmessig bagasje er vant til å bli ignorert og skrudd over. Vær unntaket ved å være en sann, ærlig og støttende venn eller venn. Og hvis du ikke gjør hva de andre menneskene i deres liv har gjort, begynner deres erfaring med deg å overstyre deres tidligere erfaringer.

# 4 Oppmuntre dem til å lufte. Mange ganger, årsaken til at vi har bagasje rundt, er at vi ikke har å gjøre med det vi havner inne i oss. Oppfordre din partner eller elskede til å snakke om deres følelser og komme til roten til det som driver all sin angst. Lytt uten dømmekraft er en av de viktigste komponentene for å hjelpe noen med emosjonell bagasje. [Les: 20 tegn på usikkerhet folk kan ikke skjule når de føler seg usikre]

# 5 Avslutt de tingene som fortsetter å dra dem inn igjen. Alle typer studier har blitt gjort på om terapi virker. Litteraturen er blandet, men for noen mennesker ser det ut til at rehashing av barndoms traumer, dårlig oppbrudd eller annen traumatisk opplevelse igjen og igjen, gjør ingenting annet enn å holde deg i fortiden.

Begrepet bak terapi er å snakke gjennom hendelsene for å gjøre noe for dem, rationalisere dem og flytte forbi dem. Dessverre er det mange ganger at det ikke er noen nedleggelse for noen ting. Noen skitne opplevelser gjør det ikke noe fornuftig. Derfor bare snakker om dem holder deg fast.

Hvis du har vært i terapi i tre år, vil jeg stå for å gjette at det ikke er nøkkelen til å miste bagasjen din. Terapi virker ikke for alle. Noen ganger gjør det deg selv skade.

Vurder om dine behandlingsøkter lar deg føle deg løst eller revet opp igjen før du bestemmer deg for å fortsette. Som partner må du legge merke til om økten har vondt eller hjelper deres følelsesmessige tilstand. [Les: Hvordan gi noen plass uten å miste dem]

# 6 Gå bort hvis du må. Det er tider når emosjonell bagasje i et forhold er bare noe du ikke kan komme forbi. Tilgivelse, i noen tilfeller, er ikke løsningen. Med mindre du er virkelig klar til å tilgi.

For de som tror de kan, men ikke ta noen virkelige skritt, holder det på et usunnt ekteskap eller forhold som er riddled med emosjonell bagasje, som å gå i sirkler igjen og igjen. Det er aldri noen ende eller måte å komme av bergbanen. [Les: 20 rette grunner til å gå vekk fra noen du elsker]

# 7 Det er noen mennesker som kan "t bli lagret Det er virkelig noen mennesker som ønsker å holde på sin følelsesmessige pose fordi det egentlig ikke er en pose. Det er en krykke som gjør at de ikke kan gå videre, holde seg lukket, eller ikke ta ansvar for det ondt og kaoset de forårsaker.

Selv de verste atferdene fordeler noen mennesker.Hvis du prøvde å få noen over deres følelsesmessige skade, og de gjør unnskyldninger for hvorfor de ikke kan slippe, slippe av og la dem finne ut av det selv. [Les: Hei, hvit ridder, kom av hesten din og spar deg først]

# 8 Hvis du gjør en forpliktelse, behold den. Ofte er grunnen til at vi holder fast på bagasjen at noen gjorde et løfte om at de ikke beholdt. Hvis du vil hjelpe noen, må du ikke gi opp, aldri gi inn, og bare fortsette å bevise for dem at det de opplevde i deres fortid, ikke kommer til å fortsette videre til deres fremtid. Å treffe feil fra andre mennesker er en tung byrde å bære.

Så bevise for dem at det er noe bedre. Uansett hva de gjør, kan de ikke kvitte seg med deg og du ser gjennom bagasjen arsenal til personen som ikke er avveiet.

Å håndtere noen med følelsesmessig bagasje er som å prøve å få noen til å gi slipp på fortiden sin. I virkeligheten kommer vi alle til våre forhold til visse tidligere vondt og klager.

Den eneste måten å finne fred og komme sammen med den som har tungvekt, er å hjelpe dem med å pakke ut og føle seg trygge.

[Les: 13 måter å gi slipp på forholdssikkerhet og lære å elske mer]

Det er mulig for deg å hjelpe personen du elsker, kaste sin følelsesmessige bagasje. De trenger bare å overstyre sine tidligere skitne erfaringer og finne ut at ikke alle mennesker er de samme.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar