Svært gravid Drew Barrymore ser strålende ut i solskinn-gul kjole til Star-Studded Cinema Con Event

Innhold

Hvis du har overskredet den åttende måneden av graviditeten, vet du hvor tøft det er å kle deg når barnet ditt er lovende å få utseende noen dag nå.

Så rekvisitter til svært gravide Drew Barrymore, 39, som ikke hadde en, men to flotte kjoler da hun kom opp til Cinema Con-arrangementet i Las Vegas i går.Hollywood-skuespillerinnen, som kunngjorde graviditeten i midten av desember, plukket en enkel solskinnsgul kjole med et brodert skjørt for sin første tur ned i rødt teppe på Big Picture Event på Caesar's Palace.Hun lagde den sommerkjole med nakne snakeskin peep-toe hæl og minimal smykker som hun stillet for snaps.Senere i går kveld, gled hun inn i en gulvlengde svart, rød og kremkjole til The Big Screen Achievement Awards-seremonien, hvor hun plukket opp gongen til Female Star of the Year.

Drew slått på henne etter den glamorøse natteventyret ved å legge til en slick av lysrød leppestift og stylte sine lange ombre-låser over en skulder.Mens Drew ikke har diskutert sin forfallsdato, antas hun å forvente sin andre datter av ektemann Will Kopelman en gang i april.Hun bekreftet barnets kjønn tilbake i desember, mens hun aksepterte en pris for hennes kosmetikklinje, Flower Beauty."Jeg er så stolt over å akseptere dette ved feiring av kvinner, inkludert datteren min og min fremtidige datter," sa hun.Barnet vil være en søster til Olive, en. Hva synes du om Drews graviditetstil? Del dine egne tips for dressing en stor støt under.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar