Sunn prøve: The Reverend og Makers 'Jon McClure

Innholdsfortegnelse:

Sunn prøve: The Reverend og Makers 'Jon McClure - øVELSER 2023
Sunn prøve: The Reverend og Makers 'Jon McClure - øVELSER 2023
Anonim

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Jeg vet ikke kompis - kan ikke si jeg er en massiv treningsfreak for å være ærlig. Jeg har spilt i et par veldedige fotballkamper på Wembley, og det er ganske vanskelig å løpe lengden på den banen, fordi det er massivt, så jeg vil nok sette den der oppe. Simon [Webbe] fra Blue var på vårt lag - han er en veldig god spiller - han burde trolig vært en fotballspiller i stedet for en musiker, på den måten hadde han reddet oss fra sin musikk, noe som ville vært perfekt for alle.

Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Jeg hoppet på en fotballkamp hos Sheffield og hadde en dårlig tilbake en stund. Jeg forsøkte å spille fotball på søndag med den dårlige ryggen - det så bare ut og følte meg forferdelig, fikk meg til å føle at jeg var rundt 83, det var blodig forferdelig.

Hvilken unnskyldning for at du ikke går på treningsstudioet, skammer du mest?

Jeg tippet tånegelen av en gang; Jeg brukte det som en unnskyldning da det var egentlig ikke noe galt med meg. Jeg sparket i utgangspunktet et skap og tånegelen min falt av - tro meg, det så forferdelig ut, men det er ikke grunn til ikke å gå på treningsstudioet, jeg kunne ha svømt eller noe.

Vil du si at du noen gang i hemmelighet har imponert deg med en styrke?

Jeg tok min lille gutt en tur i forrige uke, og jeg glemte å ta sin barnevogn eller slynge, og endte med å bære ham for som fire miles på skuldrene mine, som jeg syntes var ganske vanskelig, ganske solid …

Hva er den lengste du har gått uten alkohol i god helse?

Da jeg gikk på kompisens hjort gjør jeg i Hamburg, ble jeg helt voldsom og følte meg som død, så jeg drikte ikke for kanskje to uker da. Jeg stoppet også å drikke når jeg var 18 år, for omtrent et og et halvt år. Fordi jeg er en stor gutt, pleide jeg å bli servert fra da jeg var 14, så jeg hadde drukket i flere år før jeg ga opp. Jeg er ikke en massiv alkoholiker, jeg er mer av en røyker, men jeg liker en tippel.

Har du noen gang kjøpt et treningsutstyr, men aldri brukt det?

Ja, jeg kjøpte en motorsykkel fra butikken over gaten, tok den oppe på loftet soverom hvor jeg og min kone sovnet, stakk det der inne, og hun var som: "Hva er f ** k det? "Jeg er som," Det er en motorsykkel, "er hun som," Ja, fra ca 1983. "Så det er absolutt knackered, det kostet meg £ 20, og jeg brukte det en gang før jeg bestemte meg for at det var søppel.

Vil du telle å utføre som trening?

Definitivt - det er ganske høyt oktant. Vi har ganske mye det fra ordet, hele publikum går av og alle hopper. Så jeg svetter min t * ts når jeg kommer, noe som er veldig sexy.

Reverend og The Makers vil spille på årets Isle of Wight Festival på 9-12 juni, billetter tilgjengelig på isleofwightfestival.com

Populært emne