Sunn prøve: Rob da Bank

Innholdsfortegnelse:

Sunn prøve: Rob da Bank - øVELSER 2023
Sunn prøve: Rob da Bank - øVELSER 2023
Anonim

Har du noen gang kjøpt et treningsutstyr og ikke brukt det?

Vel, min WaterRower ser litt støvete ut i øyeblikket. Ikke misforstå, det er et flott stykke kit, men når du bor på Isle of Wight, kan du også gå ut på det virkelige vannet i stedet. Det er derfor jeg gjør paddle-boarding nå. Det er en flott stressbeater - rydder virkelig hodet.

ANBEFALT: Stopp ignorerer roboten

Vær ærlig, har du noen gang "la deg gå" når som helst i livet ditt?

Vel, antar jeg at jeg gjorde i ca 20 år. Jeg var alltid et veldig aktivt barn som vokste opp, men da jeg dro hjemmefra 18, virket det ikke så viktig. Og DJ yrket er ikke akkurat bidrar til en sunn livsstil, er det? Men jeg er nå 42 og med tre barn og en annen på vei begynner du å få en følelse av din egen dødelighet. Jeg vil bare være rundt og aktiv for dem.

Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Ikke akkurat, men jeg gjorde London Marathon for noen år siden, og det var dårlig. Jeg er verdens mest flatfotige mann, og uken før den var bunnen av ryggen min også i biter. Podiatristen fortalte meg at jeg var vanvittig til å likevel overveie det, men jeg hadde allerede økt £ 5000 for veldedighet, så gjorde jeg det. Etter ca 16 miles, hadde jeg gjort om 12 Nurofen. Jeg var ikke engang pusten da jeg krysset linjen, men ryggen min ble ødelagt.

Hva er ditt mest imponerende personlige egnethet best?

Vel, da jeg var yngre, pleide jeg å gjøre mye jolle seiling og jeg var ganske bra. Jeg lagde til og med laget i Storbritannia. Siden vi flyttet til Isle of Wight, har jeg begynt å gjenoppdage min kjærlighet til den.

Har du noen gang satt opp på treningsstudioet, gikk rett forbi det og gått rett hjem?

Jeg liker ikke treningsstudioer. Jeg vil gå, men jeg foretrekker virkelig å gjøre all øvelsen min når jeg kan. Hvis jeg føler at jeg må sette litt innsats i det, skal jeg gjøre en insanity-trening eller T25.

Har DJing = trening?

Jeg er ikke sikker på at det er trening, men jeg tilbrakte mange år med store tunge bokser med rekorder rundt hver eneste natt i uken, og så er du over dekkene dine i timevis i slutten, før du kommer i van og kjører av til neste konsert. Det er ikke bra for ryggen. Kanskje DJs burde sitte i disse dager? Vel, i hvert fall de gamle liker meg.

Har du noen gang hatt et uhell på en yoga mat?

Vel ja, men ikke en kroppslig, hvis det er det du mener. Jeg har sovnet ganske mange ganger da jeg burde ha meditert etter en yoga-økt og da måtte bli vekket opp av de andre der. Teller det?

Hvilket helseprodukt ville du redde fra en brennende bygning?

Det er en dame på Isle of Wight kalt Krista som har en rekke rå, kaldpressede juice og skudd kalt Made By Krista. Jeg og min kone Josie vil ofte ha noen dager bare å drikke disse når vi er på en detox. Og de jobber virkelig. Du våkner opp føles bra.

Hva ville du heller ikke se i kjøleskapet ditt?

Jeg sannsynligvis maler et bilde av dette nesten klosterlivet jeg bor her ute på øya, men se i kjøleskapet og det vil alltid være en fin Burgund-hvitvin der inne og også en del ost. Det er egentlig ikke en skyldig fornøyelse som sådan - det er bare ost.

Har du noen gang miste kontroll, kalori-vis, etter en treningsøkt?

Ikke egentlig. Vi bor i midten av ingensteds på Isle of Wight, så det er en 10-minutters kjøretur til nærmeste butikk, slik at den slags stopper deg fra å nippe ut for en Mars Bar når du er sulten.

Rob Da Banks Camp Bestival finner sted på Lulworth Castle, Dorset fra 28. juli til 31. juli. Besøk campbestival.net for billetter. Dens søsterfestival, Bestival, ligger på Isle of Wight fra 8. september til 11. september. Besøk bestival.net for billetter.

Populært emne