Sunt prøve: Ortis Deley

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Det er ikke en bestemt vekt eller tid, men jeg trener med blokker i min alder - jeg får flere skader som følge av dette, men jeg er ganske stolt over det faktum at jeg ganske mye kan holde tritt med dem.

Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Å ja, kramp er min største fiende. Da jeg var på skolen, kunne jeg ligge på forsiden min og berøre toppen av hodet mitt med tærne - jeg prøvde det for noen uker siden og begge hamstringene trang opp.

Hvor mange press-ups kan du gjøre på rad?

Jeg skulle ønske vi gjorde dette intervjuet i fjor. Jeg gjenoppretter fra en revet rotator mansjett, så jeg begynte bare å gå tilbake til treningsstudioet, men i beste fall kunne jeg trolig klemme ut 70 pluss. Akkurat nå vil jeg være veldig stolt av et tall mellom 20 og 30 år.

Hvilken unnskyldning for ikke å gå på treningsstudio / trening, skammer du mest?

Hun vil nok hate meg for dette, men det er min kone. I helgene, som skal være gode dager for meg å gå på treningsstudioet fordi jeg ikke gjør noe normalt, har min kone og jeg nylig blitt store fans av lie-in. Det er en unnskyldning som har vært altfor effektiv for sent, men jeg har lyst til å endre det.

Hvilket treningsutstyr kan du ikke leve uten?

Når jeg går på treningsstudioet, prøver jeg alltid å bruke dyppemaskinen og opptrekksmaskinen. På et tidspunkt kunne jeg slå ut 17 eller 18 pull-ups på en gang, men jeg sliter nå for å komme til åtte. Jeg har imidlertid en skade. Jeg har en skade!

Hva er den mest ekstreme tingen du har gjort i navnet på god helse eller fitness?

Det er morsomt hvordan å skaffe penger til veldedighet bringer ut det dumme i deg - den prestasjonen jeg er mest stolt av var en sykkeltur fra Tooting til Portsmouth. Det tok oss gjennom South Downs, som var en nydelig utsikt, men det tok oss omtrent fem timer og var rundt 80 miles. Jeg gikk ganske merkelig for en kort stund etterpå.

Har du noen gang kjøpt et treningsutstyr, men aldri brukt det?

Jeg har et Reebok-trinn, jeg har medisinballer, jeg har hoppeturer - oh, dette er forferdelig - det er håndleddspedagoger, selv de hvor du trener individuelle fingre, jeg har treningsbånd, en bosu ball. Denne listen er ganske lang, ikke snik på meg.

Hva er den rareste treningsapparatet du noen gang har møtt?

Vi presenterte det på showet - det var som midtbanen til en racerhest. Du strekker det og legger føttene i stupene, da maskinen nedenfor simulerer en ridning med varierende hastigheter. Du så helt latterlig ut.

Ortis Deley presenterer Gadget Show på Channel 5, og støtter Macmillan Cancer Supports urbane hinderrace-serie Adrenaline Rush, hvor 35% av alle inngangsgebyrer går til Macmillan Cancer Support. Neste løp: London 21 mai, theadrenalinerush.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar