Sunn prøve: John Maloney

Innholdsfortegnelse:

Sunn prøve: John Maloney
Sunn prøve: John Maloney

Video: Sunn prøve: John Maloney

Video: Sunn prøve: John Maloney
Video: КЕМПИНГ в ДОЖДЬ - Дождь и снег с палаткой, брезентом и собакой 2023, September
Anonim

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Hevde £ 150k på en natt for Head & Neck Cancer Foundation i november 2015. Det var en White Collar Boxing-begivenhet, jeg mistet over to steiner i treningsleiren for kampen min og min beste PB under trening løp tre miles i 18 minutter.

Har du noen gang hemmelighet imponert deg selv med en styrkeforståelse?

Opplæring i boksarrangementet viste meg hvor mye menneskekroppen er i stand til når du presses til sin grense, og når du bruker 100% engasjement og disiplin over en langvarig tid.

Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Når jeg foreslo min forlovede i fjor, feilet jeg å trekke min kalvmuskulatur. Vi gikk langs stranden første tingen om morgenen, jeg prøvde desperat å finne et rolig sted med ingen rundt, men denne tilfeldige blokken gikk bak oss i omtrent fem minutter … Jeg falt en kalvstamme slik at han ville gå forbi oss - heldigvis ødela ikke øyeblikket.

Hva er den lengste du har gått uten alkohol i navnet på god helse?

I løpet av kampen ble jeg avstått fra all alkohol i fem måneder. Som nesten drepte meg mer enn trening gjorde.

Har du noen gang "la deg gå" når som helst i livet ditt?

Mine første par år arbeider i media, legger jeg komfortabelt på omtrent to og en halv stein med alle lunsjer og netter ute.

Tar du trappene eller heisen?

Løft alltid.

Hvilken unnskyldning for at du ikke går på treningsstudio, skammer du mest på?

Litt vri på denne. Da jeg var en semi-profesjonell fotballspiller, gjorde vi ganske intensiv sesongen treningsøkt på Greenwich Park og gjorde hill sprints. Jeg skammer meg for å si at jeg var så utmattet halvveis gjennom at jeg løy om å være diabetiker for å komme seg ut av økten - jeg fikk en lagkamerat til å kjøre meg og bilen min hjem.

Hva ville du heller ikke se i kjøleskapet ditt?

Det er alltid en eske med Fab islollies i fryseren for meg, og min forlovede elsker Charbonnel et Walker Champagne Truffles, så jeg blir stadig fristet av dem når jeg åpner kjøleskapet.

Den neste Media White Collar Boxing Charity Event finner sted den 16. november i år på Park Plaza Hotel Westminster Bridge. Hvis du er interessert i å delta, vennligst kontakt John Maloney på Maxus.

Anbefalt: