Sunn prøve: Chris Ramsey

Innholdsfortegnelse:

Sunn prøve: Chris Ramsey - øVELSER 2023
Sunn prøve: Chris Ramsey - øVELSER 2023
Anonim

Hva er din skyldige glede?

Åh Gud, hvor lenge har du? Kerry, pizza, kaker, Twixes, peanøttsmør, KitKat Chunky … Jeg føler at jeg gjør sangen fra Oliver - øl, brød, hvitt brød, ost; du heter det, jeg elsker det. Jeg kan ikke engang ha en kopp te uten å ha noe søtt med det, jeg trenger en kjeks eller en kake, det er gal.

Hva er ditt mest imponerende personlige egnethet best?

Da jeg var 17 var jeg en amatørbokser - jeg hadde to kamper og det var nok den sterkeste jeg noensinne har vært. Jeg husker begge kamper, det var som "Se, de kan bli bedre av deg først, men til slutt kommer de til å blåse ut av sine esler". I begge kamper ble jeg slått i første og andre runder, men vanntett vant den tredje, bare fordi den andre fyren ble slått.

Hvilken unnskyldning for at du ikke trener, skammer du mest?

Åh mannen, listen over unnskyldninger er latterlig. En gang sa jeg at jeg ikke hadde noen trenere, men jeg gig på trenere, jeg reiser i trenere, jeg har alltid på trenere. En slik feilaktig unnskyldning … Min støttehandling er en latterlig gym-goer - det er deprimert å gå på treningsstudio med ham, fordi han er en gammel skole "fire timer i treningsstudioet, 10 løper om dagen" slags fyr. Ja, jeg hater ham.

Hva er din posisjon på kale?

Jeg husker en gang jeg hjalp min far med å kutte plenen og la meg tømme gresset på baksiden og jeg fikk noe gress i munnen min, og det er i utgangspunktet kale for meg. Hvis du koker det, er all godheten borte fra det, så la oss bare sitte og spise en håndfull smuss som kaniner. "Ooh, du kan ikke lage mat, du vil miste godheten!" La oss alle gå og leve i en hule - du kan ikke vinne, mann, jeg er syk.

Har du noen gang hemmelighet imponert deg selv med en styrkeforståelse?

Dette er latterlig! Du har valgt riktig uke for å intervjue meg om dette. Jeg gjorde en pilot for et show og de spurte oss hvem vår barndomskjendis forelsket var og min var Jet fra Gladiators. Så var de som: "Du kommer aldri til å tro det, hun er her i kveld". Jeg måtte arm bryte henne, best ut av tre, og hun gikk ned, to på rad, trengte ikke engang en tredje. Det var flott, det var den beste natten noensinne.

Noen gang la deg gå?

Mange ganger. Jeg har en veldig latterlig metabolisme, hvor hvis jeg bare legger litt innsats i og ser hva jeg spiser, flyr vekten av - kona hater det. En dag kommer det til å hente meg, og når det gjør, begynner jeg å bli et treningsspill som min kompis. Jeg går inn og ut av tiden for å la meg gå - etter hver tur ser jeg på meg selv og går "Min Gud, se på tilstanden til deg". Det er bare motorvei mat og øl hver kveld.

Hvilken mat vil du ikke gi opp for en million pund?

Sannsynligvis pizza, jeg elsker pizza, jeg fikk pizza levert på et tog en gang. Jeg gikk bare på Twitter og tweeted Domino sa: "Jeg er på dette toget, her til her, det er stoppene, det er de gangene det stopper, tror du du kan få en pizza til en av disse stoppene?" De gikk og gjorde det - det gikk viralt, det var klasse.

Hva er den beste måten å krydre en kjedelig jogge på?

Sannsynligvis murste noens vinduer? Eller slå en stor, tøff fyr og bare legg den …

Er det noe morsomt å være i god form?

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tror at fansen min ville lytte til oss enda mer hvis jeg var i veldig god form, men ikke på riktig måte. De ville være som "Kom på Ramsey, mann, pakk den inn. Fortsett, ha en burger. Slutt med det".

Hva er tankene dine på bendagen?

Når jeg ser noen med en fantastisk overkropp, så ser jeg ned på bena og de bryr meg aldri, jeg tar det som en personlig seier. Det er som en blyant som holder opp en ananas. Jeg liker en fin snipe, "Ja, du ser bra ut, men se på dine dumme, smale ben". Folk som savner bendag er en gave til folk som meg, fordi jeg har savnet alt dagen …

Chris Ramsey har slått seg sammen med Swiftcover for å gjenoppdage nasjonens komedie-hotspots med en rekke komediegigger over hele Storbritannia. Besøk swiftcover.uk/swiftgigs for å søke om gratis billetter

Populært emne