Sunn Peanut Butter Oppskrifter

Alle elsker litt toast slathered i peanøttsmør, det er deilig, det kommer vanligvis med en varm glød av nostalgi for barndommen, og som en bonus er det også bra for deg. Nøttebøtere er fulle av muskelbyggende protein og typen sunne umettede fettstoffer som hjelper deg med å brenne flabber.

Men det er mer å nøt smør enn toast. Det kan brukes til å lage alle slags sunne snacks, som de fire gode peanøttsmøroppskrifter her. Nedenfor har vi en quickfire DIY peanøttsmør flapjack oppskrift, så på de følgende sidene finner du hvordan du lager peanøttsmør energi biter, peanut smør granola og peanøttsmør og dato granola barer.

Vi prøvde alle disse oppskrifter, og det er ingen overdrivelse å si at maten ikke varer mer enn noen få minutter på kontoret.

ANBEFALT: Beste Peanut Butters

Peanut Butter Flapjacks Oppskrift

Foto: Joseph Sinclair

Husk at karet av nyttår er oppløsning myseprotein som samler støv på toppen av kjøkkenskapet ditt? Det er på tide å sette det til god bruk, med denne overbærende, men sunne flapjack-oppskriften fra Chef Frankie. Den bytter den tradisjonelle ovnsbakte tilnærmingen til en raskere, enklere, mikrobølgeovnsmetode. En søt, høyproteinmatbit som ikke må reddes for juksedager? Vinner.

Ingredienser (gjør 10-15 flapjacks)

  • 2 skudd med myseprotein
  • 170g cashew eller jordnøtt smør
  • 2tsp malt ekstrakt
  • 250 ml agave nektar
  • 75g grøt havre
  • 200 g kokosmel
  • En sprut med mandelmælk

Å lage

Bland kokosmelet i en bolle med myseproteinet.

I en separat bolle blander du muttersmørten, agave nektar, malt ekstrakt og grøt havre, og kok deretter i et minutt i mikrobølgeovnen.

Fjern, rør og bland med mel og valle, og legg til et skvett med mandelmælk.

Spred blandingen jevnt på et brett foret med fettpapir til ønsket tykkelse, og deksel og avkjøl i 40 minutter. Fjern, skjær og nyt.

NESTE: Peanut Butter Energy Bites Oppskrift

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar