Sunt kosthold Tips for når livet ødelegger dine beste intensjoner

Innholdsfortegnelse:

Sunt kosthold Tips for når livet ødelegger dine beste intensjoner - øVELSER 2023
Sunt kosthold Tips for når livet ødelegger dine beste intensjoner - øVELSER 2023
Anonim

Morning Rush

Alarmen misfargede - eller ble aldri satt - og det er ingen tid til frokost. Du må ta på farten.

Fiksingen "I et scenario som dette lønner det seg å planlegge fremover," sier Myles Hopper, Precision Nutrition coach og forfatter av Mindful Chef. "Hvis du ikke har et lett frokostalternativ for hånden, har du minst en ide om hvilke lokale kafeer og kaffebarer du kan gjøre noen eggerøre på."

The Biscuit Barrel

Kontoret ditt har en kjempeblikk av kjeks som fremheves, og det ødelegger din vilje til å spise bedre.

Fiksingen Hold den ut av syne, eller i det minste lenger unna. Ingen kommer til å motsette seg om du skifter tinnet ut av øyelinjen din - og i en studie fra Cornell University i USA spiste arbeidere 125 færre kalorier når en parabolen av søtsaker ble flyttet to meter lenger fra dem.

Trykkkokeren

Du er stresset, under press og tidsfrister er truende, så du nå frem til den hurtige fikseringen av sukker.

Fiksingen "Hvis du vet at du spiser når du er stresset, sørg for at du har sunne alternativer for hånden for de tidene," sier Hopper. "Selleri fungerer bra som en skje for å spise jordnøddesmør ut av krukken, for eksempel." Ærlig, det er bedre enn det høres ut.

ANBEFALT: Lav kalori Snacks

Den vanskelige restauranten

Det er en kontormiddag, og tilstedeværelse anbefales sterkt … men valget av burgerbar er ikke akkurat ideelt.

Fiksingen Bruk If-Then planlegging. I stedet for vage mål, sett konkrete på forhånd: Hvis dessertmenyen kommer rundt, vil jeg bestille kaffe, for eksempel. I en studie bidro denne teknikken til at 91% av frivillige holder seg til et treningsregime sammenlignet med 39% av de som ikke hadde en plan.

Den lengste dagen

Arbeidet er ferdig sent, matlaging virker umulig, og takeaway-menyen vinker.

Fiksingen Aldri si aldri. Bruk hvilken psykologforsker Nicole Mead kaller "utsettelsesstrategi": I stedet for å prøve å stå fast, fortell deg at du har pizza på fredag / neste uke / ved slutten av måneden. Du trenger ikke å stå fast for alltid - bare en dag av gangen.

Populært emne