Sunn julematplan

Syk for å føle festlig oppblåsthet? Deretter stav det av i år. Ved å gjøre smarte valg i uken før jul, kan du titte inn på den store dagen, sikre at du ikke ødelegger alt det harde arbeidet du allerede har satt inn. Derry Temple, ernæringsfysiolog og trener i Londons Urban Kings har formelen.

'Den følgende uker lange måltidsplanen er laget for å holde deg magert og bety denne julen, sier Temple. 'Porsjonsstørrelser vil være spesifikke for deg, så som en måler en del protein skal være omtrent like stor som håndflaten din. Denne måltidsplanen er karbo mangelvare for å sikre at kroppen din er i fettforbrenningsmodus, og å jobbe hardere for sin energi. Prøv å kaste inn karbohydrater som inneholder måltider for etter trening når du best tolererer stivelse og kan trenge dem til å fylle glykogenbutikker i musklene dine. Du bør kunne holde noen karbongrupper i en kuppet hånd. Ta gjerne så mange grønnsaker på bakken som du vil, med fokus på grønne bladgrønnsaker. Til og med julemannen kan ikke få fett på en kost av brusselspirer. '

mandag

Frokost - 3 eggerøre med rakett, tomat og røkt laks.Lunsj - Gresk salat - Blandet salat, tomat, rødløk, oliven, krydret med ekstra jomfruolje og toppet med kongegarn.Middag - Chili con Carne: Leanhakket biff med finhakkede rød paprika, tomater, oliven, nyrebønner og chili krydder - Serveres over bladbladspinatbladene.Snack - selleri pinner med en spiseskje med mandel / hasselnøtt eller cashewnøtt smør, eple.

tirsdag

Frokost - Naturlig yoghurt blandet med linfrø og en skje med valleproteinpulver.Lunsj - Enkel salat - Tin av tunfisk, håndfull hvitkål tynt ristet, revet gulrot, håndfull spenat og korianderblader. 1 kokt egghakk, 1 spiseskje majones.Middag - Lamb Kebab - Hakkede lam med biter av løk, paprika og sopp på spyd - Server med dampet veg eller sidesalat.Snack - Hardboiled egg og en håndfull blåbær.

onsdag

Frokost - Blandet Berry Shake - 1 kopp full av blandede bær (jordbær, bjørnebær, blåbær), naturlig yoghurt, 1 scoop vaniljeprotein og 1 kopp is.Lunsj - Grillet kylling med rakett, vannkress, spinat, agurk, oliven og soltørket tomat sprinklet med sesamfrø og dekket i ekstra jomfruolje med en dash balsamicoeddik.Middag - Ristet stekt biff med knust hvitløk, løk, rød paprika, selleri, gulrøtter og tomatpuré serveres med dampet brokkoli og quinoa.Snack - Pepper crudités med guacamole.

Torsdag

Frokost - 3 til 4 egg omelett med spinat og sopp.Lunsj - Pastrami med sennep og blandet bladsalat på rugbrød.Middag - Fersk laksfilet støvet i cajun krydder med en side av steames grønne bønner og små linser.Snack - Pære eller Apple og en håndfull brasiløtter.

fredag

Frokost - Grøt laget med mandelmelk toppet med linfrø og kanel.Lunsj - Tinn av rød laks blandet med tinn av kikærter, hakket fersk agurk og tomat drizzled med olivenolje og sitronsaft.Middag - Beefpatties med grønn salat og surkål sprinklet med linfrø.Snack - Selleri crudités med hummus.

lørdag

Frokost - 3 eller 4 Tyrkia pølser med en liten håndfull nøtter.Lunsj - Geiterost og rødbeter med blandetbladsalat og valnøtter.Middag - Ovnet kokt havabbor med sitron og oliven servert med kale og quinoa.Snack - Handfull cashewnødder, gresk yoghurt.

søndag

Frokost - ½ cantaloupe melon med cottage cheese.Lunsj - Grillet kyllingebryst med babybladspinat salat og drizzled med pesto saus og pinjekjerner.Middag - Sirloin biff med lett dampet blomkål og søtpotetmos.Snack - Avokado med havsalt og balsamicoeddik.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar