Sunne julen gjenværende ideer

Innholdsfortegnelse:

Sunne julen gjenværende ideer - øVELSER 2023
Sunne julen gjenværende ideer - øVELSER 2023
Anonim

Det er en flott julegradisjon å få en kalkun som er dobbelt så stor som du trenger å være - så hvis du har stabler av igjen kjøtt på Boxing Day, prøv denne sunne karrioppskriften. Pakket med en rekke krydder, er det garantert å få stoffskiftet ditt, og hjelper kroppen din til å brenne av alle de ekstra kaloriene fra sprit og hakkekjøtt, du uten tvil konsumerer dagen før.

Hvordan å klare det

Ingredienser - serverer 2 250 g kaldt roast kalkun, skåret i biter / 1 tsp olivenolje / 1 løk, terninger / 2 hvitløkskrever, knust / 3 grønn chili, terninger / 1 grønn pepper, skiver / 2cm fersk ingefær, revet / 1tsp bakkekum / 1tsp bakkekorander / 1 ts gurkemeie / ½ ts garam masala / 1 ts tomatpuré / 400 g kan hakkede tomater / 1 ts sitronsaft / 60 ml vann / En håndfull fersk koriander, hakket / Salt og pepper, til sesong

Boksing smart

poteterer pakket med vitamin C, som øker immuniteten og hjelper også med proteinsyntese ved å spille en nøkkelrolle i dannelsen av kollagen.

Gulrøtterer en stor kilde til vitamin A, som trengs for behandling av visuell avbildning, spesielt i svakt lys. Det er fettløselige, så det absorberes best når det spises med et måltid som inneholder litt fett.

rosenkål er fulle av fiber som fôrer tarmbakteriene, noe som igjen kan forbedre næringsinntaket, øke immunsystemet og enda lavere LDL ("dårlig") kolesterol.

Kålinneholder høye nivåer av glukosinolater, som kan ha en beskyttende effekt mot visse former for kreft - studier har vist at de kan blokkere oppstart av svulster.

Populært emne