Healthy Care ™ Booster Seat

Fisher-Price® Healthy Care ™ Booster Seat har en matbrett som du kan sanitere rett i oppvaskmaskinen. Med låseklappen på plass holder barnets skuffe seg til du er klar til å bruke den! Så du kan ta det uansett hvor du går (det folder seg kompakt) og alltid være sikker på at babyens matbrett er oppvaskmaskin ren!

Ages: Fra 5 måneder (eller når spenning begynner) opptil 24 kg / 50 kg Kategori: Baby Booster Seat

Luita vurderer Healthy Care Booster Seat

Fisher-Price Healthy Care Booster Seat, priset rundt £ 30, har en matbrett du kan rengjøre i oppvaskmaskinen. Med låseklappen på plass holder skuffen seg til du er klar til å bruke den! Så du kan ta det uansett hvor du går (det folder seg kompakt) og alltid være sikker på at babyens matbrett er oppvaskmaskin ren! Vi spurte Luita, 35, for å teste den med hennes seks måneder gamle Eva Skye. Her er det hun trodde:

Ved første øye gikk Eva rett etter dette booster setet. Først mulling over spenne, så bruk den som en trinnladder, og så sitter det i det!

Jeg var veldig imponert over det faktum at mens hun aldri svikter å gi ut et høyt rop av misnøye ved å bli plassert i hennes Bloom høystol, da vi satte henne i dette setet, oppsto hun faktisk oppriktig glad.

Og hun ble på den måten for hele måltidet hennes og en stund etterpå, noe som gir meg tid til å rydde opp etterpå og til og med tørke ned gulvet rundt henne på riktig måte!

Det er veldig godt designet med et romslig, komfortabelt sete, to oppvaskmaskinssikre skuffer (en som løfter av, slik at du kan servere neste kurs eller neste måltid på den rene nedenfor), tre høyder og tre skuffjusteringer, et hyggelig fargevalg, og et snap-on deksellokke for å holde det rent og bærbart.

Det stropper lett og sikkert på en stol, slik at babyen sitter ved bordet med resten av familien som en voksen!

Så langt har alle våre foreldre venner som har sett dette setet, gått og kjøpt en til deres baby også.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar