Fem raske, sunne og delikate frokostpakker

Innholdsfortegnelse:

Fem raske, sunne og delikate frokostpakker - øVELSER 2023
Fem raske, sunne og delikate frokostpakker - øVELSER 2023
Anonim

Du har alltid blitt fortalt at frokost er det viktigste måltidet på dagen. Du vet det er unskippable hvis du vil være produktiv når som helst før lunsj. Men du er en travel fyr, du må komme til kontoret, få ting gjort: slå sammen, kjøp, del aksjer og aksjer.

Skriv inn frokostpakken. En suveren mat ikke bare på grunn av de velsmakende og sunne tingene du kan stikke inn i det, men også fordi det er svært bærbart. Ingenting sier at byen slicker som å holde en frokostpakke i den ene hånden mens du lager høydrevne avtaler på en mobiltelefon med den andre.

ANBEFALT: Sunn frokost verdt å komme opp for

En variert wrapatoire er derfor et must, og det bedre stedet å søke inspirasjon til din wrap du jour enn Instagram? #Breakfastwrap hashtag kan være forurenset med folk uforklarlig opptatt av å vise ut sine McDonalds frokostpakke, men i mellom disse bildene er noen nuggets av sunt brekkie gull. Her er fem som fikk øye på oss og vil være sikker på å inspirere deg.

1. Egg, Svartbønner, Chorizo, Oste Og Avokado Burrito

Et innlegg delt av Joe Wicks # Leanin15 (@thebodycoach) på

Denne frokosten burrito fra alles favoritt hurtigfire kokk Joe Wicks er en vinner på alle fronter. Den har chorizo i den, så det vil automatisk smake godt, og det blir et resultat av protein og fiber fra bønner, egg og avokado. Det betyr definitivt at du holder sulten låst opp til lunsj.

ANBEFALT: Våre fem favoritt Super-Fast Meal Ideas fra Joe Wicks

2. Blandede grønnsaker, egg, soltørrede tomater og krydret Aioli Wrap

Et innlegg delt av% uD83D% uDC8C% uD83D% uDC9AG & M% uD83D% uDC9A% uD83D% uDC8C (@fusionfeeling) på

Spicy aioli er en ingrediens som alle fortjener å ha litt mer av i livet. Slather din wrap i ting før du legger til noen andre ingredienser, og det er sikkert å være en velsmakende godbit.

3. Egg, Peppers Og Spinat Wrap

Et innlegg delt av Jessica Lynn (@jessicalynn_sj) på

En enkel måte å sikre at din wrap er fargerik nok til at Instagram skal bruke alle pepperfarger. Det er Instagram 101. Legg deretter egg og spinat for en sunn og veldig enkel frokost.

ANBEFALT: Fem Weekend-vinnende frokost ideer fra Clean Eating Alice

4. Avokado, Bacon, Salat Og Tomatpannekaker

Et innlegg deles av Quit Sugar (@iquitsugar) på

En vri på den klassiske BLT her, med noen avokado chucked i og hele caboodle innpakket i et par pannekaker.

5. Egg, pepper, løk og guacamole Wrap

Et innlegg delt av Katya (@fitfoodiekat) på

Guac er bra for enhver tid på dagen, så selv å fylle en vikle med ting er et alternativ verdt å vurdere. Men for en mer avrundet frokost, kombinere den med paprika, løk og egg gjør for et førsteklasses morgenmåltid.

NESTE: Mer Sunn Breakfast Wrap Oppskrifter

Populært emne