Sunn BLT: 10 minutters måltid

BLT gjør et velsmakende middagsmåltid, men er ikke det mest næringsrik anbefalede alternativet for den hardt trente sandwichfiskeren. Skriv inn den MF-godkjente varianten: Ved å erstatte isbergsalat med avokado får du en kremaktig slag av fiber og oljesyre som hjelper deg med å fylle opp og redusere sultpangs, sammen med enumettede fettstoffer som bidrar til å styrke hjertet ditt. Og selvfølgelig, ved å ta det åpne ansiktet, unngår du overflødige kalorier fra brød, så det er ikke nødvendig å skinne på baconet.

ingredienser

2 skiver mager, røkt bak bacon / 1 skive fullkornsbrød / ½ moden avokado, skiver / 5 kirsebærtomater, halvert / 1 ss usaltet smør / Grønn pepper etter smak

Å lage

Grill baconet under middels varme i åtte minutter eller til det er skarpt, snu halvveis gjennom.I mellomtiden skål brødet.Smør på toast, legg bacon på topp og lag med avokado og tomat. Seske etter smak og servering.

Svart pepper fungerer som en antioksidant for å forbedre fordøyelsen.Whole Toast Rik på karbohydrater med lav utslipp for å opprettholde energinivåene.Tomat inneholder immunforsterkende vitamin C og hjerte-sunt vitamin B3.Bacon er full av muskelbyggende protein og inneholder også kolin, noe som forbedrer hjernefunksjonen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar