Spis mer oksekjøtt (mens du bor på budsjett)

Innhold

En saftig mørbradsbiff er vanskelig å topp, men det er mange andre smakfulle biffkutt - slik at du kan utvikle nye kulinariske ferdigheter uten å bryte banken.

Chuck

"Chuck, eller braising biff, er et tykt kutt fra kuens skulder,"sier Boland. 'Den er lav i natrium og har en deilig rik smak. Server dette høyproteinsnittet med aminosyrerike grønnsaker som kale og bakt rødbeter - slik at hele måltidet ditt har en velsmakende, fitnessforbedrende fordel. '

Hamburger og rødbeter salat

 • Bland sammen 500g hakketechuck (du kan gjøre dette hjemme eller spør din slakter å gjøre det), 50g bifffett og 5g salt. Du kan også legge hakkede løk eller koriander for ekstra smak, avhengig av personlige preferanser.
 • Skille seg inn i små baller og trykk ned for å danne biffpatties.
 • Forvarm grillen og kok kakene i 15 minutter eller til den er kokt gjennom, snu en gang.
 • Fest to rødbeter (per porsjon) med litt olje i folie. Bake ved 200 ° C i ca 30 minutter, skive og server blandet med saltet råkål.

flanke

Flanken kommer fra kjøttet som omgir magen. Noen deler er kuttet for bavettebiff, som er veldig magert, sier Philpot. 'Bavette har god smak, men det er en av de tøffere biffene, så når du forbereder det, må du rengjøre noen sener og kutte kjøttfibrene i svak vinkel.'

BBQ bavette biff

 • Mariner stekene dine i litt timian, rosmarin, hvitløk og olivenolje.
 • Grill til kjøttet er tilberedt etter smak, hvile biffene i omtrent ti minutter for å gjøre dem ømme - når de først kommer av grillen, blir de stramme og tøffe. Skjær i stykker før servering.
 • Server med salat av friske tomater, kapp og krydret med havsalt og sprakk svart pepper, noen tynt skiver og løk olivenolje (la dette stå i ca 20 minutter og det vil lage sin egen dressing).

Skjørt

Skjørtet anses ikke som øm som andre, mer vanlige kutt av biff, men det er langt billigere og har en deilig, modnet smak, sier Bennett. 'For det sunne alternativet, fjern eller rengjør overflødig fett og erstatt den med en velsmakende marinade.'

Vårløk og chili-marinert biff

 • Skiv opp fire løkløk, to røde chili og en hvitløksklær og sett i en blender med en teskje hver av salt og sprukket sort pepper. Hell inn nok olivenolje til å dekke bare blandingen, bland så til den er jevn.
 • Smør denne marinade over fire 150g biffskjørt kutt deretter inn i klamfilmen og la den stå i kjøleskapet i 24 timer før du bruker.
 • Varm opp en stor stekepanne med litt olje. Når pannen er varm, legg i skjørtet og stek ut veldig raskt i omtrent to minutter på hver side. Biffet skal være litt rosa i midten for å beholde sin juiciness.

Shin

'Beef shin må tilberedes i lang tid til ganske lave temperaturer, for å myke bindevevet, sier Pickett. 'En stuing kan gi et ganske sunt alt-i-ett-måltid, ettersom det meste av fettet vil gi seg ned og deretter bli skummet av en gang tilberedt.'

Beef shin gryteolje

 • Spør din lokale slakter for å kutte deg to 250g Osso Bucco fra biffen.
 • Tørk biffen i en veldig varm panne, og legg den inn i en grytepanne. Brun 100g hver av hakkede løk, gulrot, selleri og knoldebrød, med tre hvitløksklær og en tynn timian, og legg til gryten.
 • Dekk med 1 l oksekjøtt og smør. Plasser lokket på toppen og kok i en langsom ovn ved 120 ° C i 3,5-4 timer, kontroller hvert 45 minutt for å sikre at væsken ikke fordamper for fort.
 • Serveres en gang tilberedt med sprinkling av hakket persille.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar