Sunnere melkefood valg

Innholdsfortegnelse:

Sunnere melkefood valg - øVELSER 2023
Sunnere melkefood valg - øVELSER 2023
Anonim

For melk: Kjøp økologisk

"Nåværende oppdrettsmetoder resulterer i massiv overmilking av kyr, noe som kan forårsake infeksjoner som føres inn i melken vi drikker," sier trener Matt Roberts. "Dette kan igjen forårsake helseproblemer ved å øke betennelsen i kroppen, noe som potensielt kan føre til ytterligere problemer. Organisk, ikke-intensivt oppdrettet er definitivt bedre. Hvilken type avhenger av deg. Hele melk har høyere fettinnhold, så det er den mest kalorifulle, men det har også høyere vitamin D-innhold enn halvskummet, noe som har litt mindre fett og litt mer sukker. Men unngå skummet, som har det høyeste sukkerinnholdet og strippes av de fleste av næringsstoffene gjennom fettfjerningsprosessen. "

For Hard Cheese Go Traditional

"Å velge organisk hentet ost vil redusere nivået av kjemiske ingredienser i det og sikre at fettene i osten er naturlige," sier Roberts. "Oster å unngå ville bli bearbeidet oster som ostestrenger eller osteskiver, fordi de er fullstendig behandlet og vil inneholde transfett som er skadelig for helsen." Det er noen bevis på at ost laget av "rå" (upasteurisert) melk ved hjelp av tradisjonelle aldringsprosesser - som parmesan, gouda og gruyère - inneholder mer gunstige bakterier for å fylle opp gutmikrobiomet, men mer forskning er nødvendig.

For myk ost Bruk hytta

"Høstost er høy i protein, men lavt i fett, så det kan være et godt alternativ for å øke det totale proteininnholdet i dietten uten å kjøre kaloriinntaket for høyt," sier Roberts. "Quark er en annen god mykost, igjen høy i protein, men lite fett. Det er ikke at fett er dårlig, men når du prøver å balansere kalorier, vil en lavere kaloriost sørge for at du ikke går inn i et kalorioverskudd for enkelt. Igjen, å unngå enhver bearbeidet ost ville være en god ide. "

For Yoghurt Hoppesukker

"Probiotisk yoghurt er et godt valg da det vil bidra til å opprettholde gode bakterier i tarmen, og den fulle naturen betyr at viktige enzymer som trengs for å behandle meieriet effektivt ikke er fjernet, sier Roberts. "Jeg vil beholde sukkeryoghurt til et minimum fordi disse mer bearbeidede yoghurtarter vil ha færre næringsstoffer og sannsynligvis vil ha et høyere antall kjemikalier." Gresk stil, som alltid, fungerer - og den er høy i protein.

Se relatert Dairyfree dietten - diett på prøve er melk bra for deg? Er ost bra for deg?

For Smør Go Natural

"Virkelig økologisk smør ville være best," sier Roberts. "Jeg ville unngå margariner fordi disse er en unaturlig form for fett som har blitt hydrogenert slik at de kan spres ved romtemperatur, noe som gjør dem til transfett. Disse fettene er ikke gode for vår helse fordi kroppen ikke kan gjenkjenne dem som et naturlig fett, så det kan ikke bruke dem til jobber i kroppen. De påvirker også blodkarets effektivitet og helse og kan føre til hjerte-og karsykdommer. "

For iskremsmak av

"Real iskrem er uunngåelig høy i sukker, så det bør ses som en mat som må spises i moderasjon innen et sunt kosthold," sier Roberts. "Det er noen gode lavere sukker iskrem alternativer nå - Halo Top er en, og den er tilgjengelig i supermarkeder. Men selv om det er lavere i sukker og kalorier, er det også ganske lite næringsstoffer, så igjen skal det bare bli spist sjelden. »Alternativt kan du lage din egen ved å kose opp en banan og gresk yoghurt, og fryse i et par timer.

Populært emne