Helse og Fitness Trender 2016

Dette er hva britisk søkedata forteller oss at du har latt etter - og sluttet å lete etter - online siden Trener lanserte.

1. Tilbake øvelser

Hvilken øvelse opplevde det mest dramatiske søkeøkningen i løpet av det siste året? Flytter for rippel abs? Vekttap? Bulging biceps? Nei, tilbake øvelser. Det vil være alle de kontoransatte som lider på deres skrivebord.

2. joe wicks

En av de mest gjenkjennelige og innflytelsesrike mennene i helse og fitness. Google startet bare å registrere interesse for ham i 2015, og lanseringen av Kroppscoacheren på kanal 4 tredoblet fascinasjonen.

3. Battle Rope Øvelser

Det største hoppet i søk i det siste året var for kamptråleøvelser - en effektiv måte å brenne kalorier på.

4. Nøkkeløvelser

En annen øvelse designet for å gjøre på skrivebordet ditt.

5. HIIT Øvelser

Joe Wicks må i det minste ha vært delvis ansvarlig for denne bommen også.

6. Protein

Dette søkeordet har sett en bølge av interesse siden 2010 (og antall personer som søker skyrocketed fra 27. desember fremover). Det var en uptick i søk etter Protein Haus, treningsmat og protein shakes chainlet i London, samt folk som leter etter merkene som frigjør proteinforbedrede produkter i 2016 - Mars, Snickers og Weetabix.

7. Glutenfri

Dette ble en "ting" i 2011, men i 2015-16 ble landet prioritert i rekkefølge. Det største hoppet i interesse i dette området i løpet av det siste året var for glutenfrie Hobnobs.

8. Fitness Trackers

Etter å ha blitt mainstream i 2015, hogged de enda mer av rampelyset i år, med søk som toppet - overraskende - i begynnelsen av januar. Det er ingen overraskelse å se Fitbit som det mest populære treningssporingsmerket, ettersom Blaze, Charge 2 og Flex 2 alle blir utgitt i løpet av denne perioden. Men det var Jawbone som så den største relative økningen dette året, med UP24-trackeren som fortsatt viser et populært kjøp.

9. Gurkemeie

Antallet personer som leter etter dette krydret doblet fra november til februar. Toppet i den dystre midvinteren kan ha vært ned til en Mail Online artikkelen, men ble hjulpet av fremveksten av gurkemeie latte.

10. Superfoods

Jamie Oliver er Superfood show og cookbook genererte en interesse i begrepet rundt denne tiden i fjor, men buzz har dratt ned. Olivers bok var stor; ideen om at noen matvarer inneholder mirakuløse egenskaper - ikke så mye.

11. Kale

I løpet av de siste to årene har det vært en større økning i kale interesse i begynnelsen av hvert år. Kale endte opp på forsiden av Trener i januar, noe som utvilsomt ga enda større interesse.

12. Juksedag

Ideen om å ta en dag hver uke hvor du setter ditt sunne kosthold til hjernen din, kom til seg selv de siste 12 månedene.

13. Trådløse hodetelefoner

Disse er nå betraktet som et treningsstudio eller kjører for å unngå å bli sammenflettet. Nye registreringer for søk ble satt i januar og september 2016, sistnevnte ned til Apples kunngjøring at nye iPhones ikke ville ha en kontakt for kablede hodetelefoner.

14. Ultramarathon

Flere personer søkte etter ultralyd for å komme inn i april - måneden av Londons "normale" maraton - enn noen gang før eller siden.

15. Makroer

Konseptet med å ta vare på ditt makronæringsinntak - protein, fett og karbohydrater - var mer populært i år.

16. Beard Oil

Toppene av interesse gjennom 2016 dverg nesten hver måned fra de siste fem årene.

17. Sportsmassasje

Flere personer søkte etter "skumruller" enn på andre tidligere tidspunkter.

18. Matcha

Stigningen av denne teen har vært så dramatisk at selv den tregeste måneden for matcha-søk i 2016 var større enn den travleste måneden i noe annet år.

19. Cider eddik

På grunn av en rekke kjente personer som sa at de brukte cider eddik for å avverge sykdom, øke energi og kontrollere blodsukker, har britiske nettbrukere søkt etter det i rekordnumre.

20. Calisthenics

Uten tvil takk til dels på grunn av de utrolige fysiske prestasjonene, som det menneskelige flagget, som ble vist av Calisthenics School, oppnådde søk nye høyder det siste året. Interessant, YouTube-søk toppet sommeren 2014, noe som tyder på at briter har gått fra å bare undre seg over disse prestasjonene for å faktisk prøve å finne ut hvor de kan prøve det for seg selv.

Og går ned

21. Pappa Bod

Denne setningen, som ser ut til å ha blitt moret og irritert i like stor grad, brøt ut på scenen i mai 2015 (takket være Buzzfeed), men interessen har vært avtagende siden.

22. Kokosvann

Tilsvarende, etter å ha blitt vist i 2010, ser det ut til at interessen for disse drinkene toppet i fjor, med søk i år nå nede med kvart. Enten vet alle hva det er nå, eller alle er enige om at det smaker litt rart.

23. Parkour

Etter å ha toppet i våren 2015 har søkene vært i jevn nedgang helt siden. Søker denne sommeren var den laveste siden 2012.

24. Rå mat

Denne tilnærmingen til å spise bør ikke skrives av ennå, men søk over de siste 12 månedene er mindre hyppig enn noen gang de siste fem årene.

25. Barefoot Running

Det var en gang den varme løpende trenden føles som en kjepp. Etter noen år med søkemessig nedgang med den oddspike her og der, er den høyeste toppen av de siste 12 månedene knapt en tredjedel av antall søk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar