Head to Toe Fitness Trackers fra CES 2016

Det er ingen mangel på treningsutstyr og slitasje på markedet, men det er fortsatt et spennende område med mange veibeskrivelser for å gå inn. Trener besøkte Consumer Electronics Show, den årlige konferansen der teknologibedrifter samles for å vise sine nyeste produkter, tidligere denne måneden, og oppdagede treningssporere er ikke bare for håndledd lenger - fitness tech-selskaper vedlegger andre deler av den menneskelige anatomien. Det er ingenting for medlemmet ditt for øyeblikket, men gi det tid.

Hodet: Platysens Marlin

Den særegne slitasje for svømmere, Marlin festes på baksiden av beskyttelsesbrillene, og har et ørestykke innebygd for å fortelle deg fangetider, fart og avstand når du er i vannet. For de mer eventyrlystne, gir den rutesporing og retninger i åpent vann, slik at du ikke ender opp med å svømme til Frankrike ved et uhell.

Tilgjengelig juni, $ 120 (rundt £ 84), platysens.com

Briller: Oakley Radar Tempo

Intel og Oakley forhåndsviste radarhastigheten på CES 2016, med nøkkelfunksjonen i smart eyewear som brukerens evne til å samhandle med dem ved å snakke. Det er hodetelefoner festet til brillene, som gir løpere og syklister med på-go-tilbakemelding på fremdrift og forestillinger.

Tilgjengelig sent 2016, pris TBC, oakley.com

Øre: Lumafit

Hvis du ikke er opptatt av prangende armbånds wearables, kan du kanskje ha tucking tracker bort bak øret. Lumafit tilbyr sanntids coaching i en rekke hjerte- og kroppsvektøvelser, og appen har en rekke interaktive treningsøkter for alle treningsnivåer.

Tilgjengelig nå, $ 149 (rundt £ 104), lumafit.com

Skjorte: Hexoskin Smart

Du kan nå dispensere med sporingstilbehør helt og få alle detaljer fra skjorten din. Den andre generasjonen Hexoskin Smart veier sensorer inn i treningsplaggene som sporer all slags dybdegående treningsstatistikk, inkludert hjertefrekvens, pust og kalorier som er brent. Og du kan bruke den til å spore din søvn også, selv om det sannsynligvis vil trenge en vask i mellom.

Tilgjengelig vår, pre-order for $ 299 (rundt £ 208), hexoskin.com

Tilbake: Oppreist

En personlig holdningstrener som sitter i den lille baksiden din, forsyner forsiktig hver gang du slår deg bort fra den perfekte stillingen. Du kan utvikle et treningsprogram via appen, med UpRight som tyder på at 15 minutter om dagen vil være nok til å lære deg å sitte og stå riktig.

Tilgjengelig nå, $ 129,95 (ca. £ 91), uprightpose.com

Håndleddet: Fitbit Blaze

Fitbit har tatt skritt for å avværge truselen om smartwatches med Blaze, som det faktureres som en "Smart Fitness Watch". I praksis betyr dette at Blaze gir noen grunnleggende smartwatch-evner, for eksempel varsler for samtaler, tekster og kalendervarsler, men er fortsatt en treningssporing på hjertet. Og en mektig fin en, det er, med automatisk tur, løp, sove og sykle sporing og fem dager med batterilevetid.

Tilgjengelig i mars, pre-order for £ 159.99, fitbit.com

Håndleddet: Casio WSD-F10

Den snappete tittelen WSD-F10 har et ganske solid argument for å være den beste smartwatchen på markedet (eller vil bli, når den lanseres), spesielt hvis du er ivrig etter friluftsliv. Dens klumpete, robuste design er en indikasjon på dens seighet; Casio vil gå der andre smartwatches frykter å krysse. Vanntett til 50m, og med et monokromt displayalternativ som vil forlenge batterilevetiden opp til en måned, er det en smartwatch som kan utvide utflukter i naturen. Og det har til og med en fiskemodus.

Tilgjengelig sent 2016, $ 500 (rundt £ 349), wsd.casio.com

Håndled: Misfit Ray

Misfit har alltid prided seg på å lage minimalistiske, stilige wearables, og Ray utvider den tradisjonen mens du bytter svelte sirkelformet Shine for et rør. Den vanntette strålen vil vare seks måneder før batteriet må byttes, kan brukes som et armbånd eller et anheng, og sporer automatisk din daglige aktivitet og søvn.

Tilgjengelig vår, $ 99 (rundt £ 69), misfit.com

Håndledd: Mio Slice

Slices anke ligger i Mios kondensering av alle tradisjonelle sporingsmetoder - som trinn, kalorier og avstand - til et nummer. PAI-rapporten (Personal Activity Intelligence) er basert på en 20-årig norsk helseundersøkelse på 20.000 personer. Brukerne får en skreddersydd PAI-poengsum hver syv dager, samt tilbakemelding på individuelle treningsøkter, med sikte på å holde den over 100. Hvis du gjør det, kan du godt leve for alltid.

Tilgjengelig høst, $ 99 (rundt £ 69), mioglobal.com

Les mer: 7 Fitness Trackers for alle nivåer av idrettsutøvere

Fists: Corner Athletec

UK-oppstart Athletec tar sikte på å skape en ideell tracker for boksere, med hjørnesensorsensorene glir i håndsporene dine for å gi tilbakemelding på hvert slag kastet. En nifty funksjon av sensoren er at du kan klappe for å bevege seg gjennom appens skjermer, som smartphones er notorisk vanskelig å bruke når de bruker boksehansker.

Tilgjengelig sommer, £ 49,99, athletec.io

Ring: OURA Ring

Et bilde lagt ut av% u014CURA (@ouraring) on

Å ha en stor tracker er mer sannsynlig å hindre enn å sove, slik at OURA-ringen er elegant design er en velkommen bevegelse mot mindre forstyrrende wearables. Ringsporene hviler automatisk, holder tappene på hjertefrekvens, temperatur og bevegelse for å sikre at slumringen din er av høyeste kvalitet.Det vil også holde tabs på aktiviteten din på dagtid hvis du er glad i å bære ringen ut og om.

Tilgjengelig nå, € 299 (rundt £ 227), ouraring.com

Belt: Belty Good Vibes

Den originale Belty smartbelt var en stor hit på CES 2015, og i 2016 oppstod den franske oppstarten Emiota ante med andre generasjon Belty Good Vibes. Det stilige, smarte beltet vil nagle deg hele dagen, vibrerende for å minne deg om å holde deg aktiv, og kan også veilede deg gjennom pusteøvelser hvis du hanker for et øyeblikk av ro.

Tilgjengelig i desember, € 360 (rundt kr 274), wearbelty.com

Shorts: Lumo Run

Pass på at du kjører med perfekt form ved å bruke Lumo's imponerende shorts, som ikke bare sporer en rekke verdifulle beregninger som kadence, bekkenrotasjon og stridlengde, men vil også tilby deg på farten coaching gjennom hodetelefonene.

Tilgjengelig i mars, pre-order $ 99 (rundt £ 69), lumobodytech.com

Pocket: Withings Go

Den lille platen kan brukes uansett - på en nøkkelring, rundt håndleddet, på beltestropp eller til og med tucked away i lomme - og den lave effekten E blekkskriver betyr at du ikke trenger å bytte batteri i åtte måneder. For å gjøre det enkelt, går Go automatisk. Enten du kjører, svømmer eller sover, trenger du ikke å tegne den opp ved å klikke på en knapp.

Tilgjengelig vår, £ 49,95, withings.com

Sokker: Sensoria Socks Walk and Run

Hvis smarte shorts alene ikke var nok til å løse løpene dine, er smarte sokker det logiske neste skrittet. Sensoria er infundert med sensorer som analyserer hvor foten din lander og kadence, gir stemme tilbakemelding gjennom appen på hva som er riktig og galt med teknikken din med sikte på å forbedre kjøringen og minimere risikoen for skader.

Tilgjengelig nå, $ 199 (rundt £ 139), sensoriafitness.com

Sko: Digitsole Smartshoe 01

Den futuristiske utseende Digitsole Smartshoe sporer ikke bare avstanden dekket og kalorier brent, men oppvarmer også føttene dine og strammer ved å trykke på en knapp for å sikre en perfekt passform.

Tilgjengelig høst, $ 450 (rundt £ 314), digitsole.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar