Han vil ikke begå, men vil ikke la gå? Her er hva du trenger å gjøre nå

Dette er noe kvinner må ta opp med altfor ofte. Så, her er hva du skal gjøre når han ikke vil forplikte seg, men vil ikke gi slipp.

Ah, ja, han vil ikke begå, men vil ikke gi slipp. Han holder deg i gissel i forholdet limbo. Men han har sine øyeblikk, så du holder deg fast, men han vil ikke forplikte seg. Enten ønsker han å koble seg til andre mennesker uten å "teknisk" jukse eller bare ikke være i et forhold.

Dette er også når han avhenger av deg for alt, men nekter å ringe deg kjæresten sin. Og når du blir lei og prøver å gå videre, drar han deg inn igjen. Enten ved å være søt i 2,5 sekunder eller verre, ved å fortelle deg at du ikke fortjener bedre enn han. [Les: 12 tegn på at du går på eggeskaller i kjærlighetslivet ditt]

Unngå disse manipulative gutta

Enhver fyr som gjør dette, enten det er bevisst eller ikke, manipulerer deg. Han er egoistisk og vil bare ha et forhold når det er praktisk for ham. Men så snart du vil at han skal møte din mor eller hjelpe deg med å flytte, er han ingensteds å finne.

Han tar planer med deg og avbryter siste øyeblikk fordi du bare var hans plassholder i tilfelle noe bedre kom med, men nå kan du ikke lage planer fordi det er for sent. Du blir kledd og venter på ham fordi han lovet å ta deg ut. Han viser aldri.

Du holder ut håp om at han en dag vil vise seg og la deg lage en ærlig mann ut av ham. I denne hastigheten blir du grå og i en rullator før det skjer.

Men når du bygger opp nerven for å si noe til ham om sin oppførsel, vender han det rundt på deg. På en eller annen måte flirter han med noen andre, lyver for deg, og til og med juks er din feil. Og du bare gobble det opp. [Les: Hvordan finne og forstå manipulerende menn]

Vær bedre enn det fordi du er

Ingen fortjener å bli behandlet med den slags disrespect hvor han ikke vil forplikte seg, men vil heller ikke slippe. Uansett hvor varmt han er, uansett hvor mye du bare vet at han bryr seg dypt ned, er dette en form for emosjonell misbruk. Du fortjener bedre.

Han kan ikke tilby deg det du trenger, men han vil ikke la deg være fornøyd med noen andre. Han kan ikke se deg med en annen fyr, men du skal ha det bra med ham og andre jenter. Det er som om du har alle de dårlige delene av et forhold og ingen av de gode. Men han får det gode og ingen av de dårlige. [Les: 22 tidlige varsels tegn på en dårlig kjæreste]

Hva å gjøre når han ikke vil forplikte seg, men vil ikke gi slipp

I denne situasjonen er den viktigste faktoren selvkontroll. Det er ikke lett. Jeg kan fortelle deg så mye. Jeg har vært i denne eksakte situasjonen i mer enn fire år. Men det trenger ikke å ta deg så lenge for å finne veien ut.

Forhåpentligvis kan årene med følelsesmessig uro hjelpe deg med å unnslippe dette forholdet med tovtrang tidligere enn senere.

# 1 Gi ham et ultimatum og hold deg til det. Pinnen til den delen er det som er viktigst. Hvis du virkelig vil få det til å fungere og tror han er din sjelevenner * Jeg håper ikke siden han høres ut som en idiot *, må du fortelle ham hvordan det er. Akkurat nå er han i full kontroll. Men det er din tur å ta rattet.

Fortell ham at hvis han ikke i det minste kan gi deg respekt for engasjement og gi deg alt du tilbyr ham så er du ute døren. Den eneste grunnen til at denne metoden ikke virker, er fordi han vet at du bløffer. Eller fordi han kommer rundt en stund. Så faller han tilbake i samme gamle mønster.

Hvis du merker at dette er det du går gjennom, kom deg ut. Jeg kan egentlig ikke sukker frakke det, fordi det er det eneste alternativet. Det kan virke lettere å holde det ut fordi det å være med noen er bedre enn å være alene, men det er det egentlig ikke. [Les: 16 klare tegn du er i et narcissistisk forhold]

# 2 Realisere at det kan bli bedre. En grunn til at så mange kvinner blir i denne typen faux-forhold, er fordi de er nummen til det. Det var en av de mange grunnene jeg bodde i så lenge.

Du har blitt løyet til, lurt på, og behandlet dårlig så mye av denne personen som du har vant til det. Det skader ikke engang enda lenger fordi du forventer det. Og å håndtere det virker lettere enn å finne noen nye, åpne opp og la dem skade deg. Men det du må innse er at ikke alle fyrene suger.

Det kan virke som det, men det er virkelig gode folk der ute, og de vil bli bedre enn denne taperen. Og hvis du tror å være singel, er så ille, vent til du går og legger deg som en baby om natten, og vet at det ikke er noen som snyder deg, ignorerer teksten, eller lyver for ansiktet ditt. [Les: Den ambivalente vedleggsstilen: Er det en oppskrift på hjerteslag?]

# 3 Få en pep-snakk. Hvis du ikke kan virke opp mot å ende opp på egen hånd, gå til en lojal venn. Og ikke din venn som forteller deg hva du vil høre, vennen som forteller deg hva du trenger å høre, uansett hvor hard eller sløv det kan være.

Hvis du ikke vet hvem det er, er hun sannsynligvis den som slår tennene sine hver gang du tar opp denne fyren som ikke vil forplikte seg og ikke vil slippe unna. Og hver gang du gjør en unnskyldning for ham, ruller hun øynene.

Hun er den som får deg til å pumpes opp og inspirert til å være en sterk og uavhengig kvinne.

# 4 Ikke ta nei til et svar. Hvis jeg lærte noe fra å være i denne søppel situasjonen, er det at det ikke er lett å forlate.Selv om han ikke vil forplikte deg, nekter han å la deg være med noen andre eller til og med være alene.

Han vil kontrollere deg. Men når du har innsett du kan og vil gjøre det bedre uten ham, hold deg selv. Gå inn i dette nektet å ta nei for svar. La ham beskrive situasjonen, freak out, true, be, men så lenge du går bort, vet du at han ikke lenger har makt over deg, har du vunnet. [Les: Praktiske tips for å unngå å danse en irriterende douchebag]

# 5 Kutte ham ut. Hvis han etter den endelige samtalen han fortsatt håner deg, er det på tide å kutte ham ut. Det kan virke ung, men hvis han fortsetter å sjekke inn, nevner fyren i Snapchat-historien din eller blokkere han på Instagram.

Du vil bli så mye bedre av. Du vil føle deg lykkeligere, sunnere og lettere å vite at du har falt 180 pund eller så med dødvekt du har ligget rundt for lenge.

Og selv om jeg moralsk er imot spøkelse, kan det være akkurat det han trenger. En smak av sin egen medisin med en bit av bitt. Kutt ham ut Stopp å svare! Forhåpentligvis vil han til slutt få hint om at du blomstrer uten at han drar deg ned. [Les: 12 perfekte måter å spøk noen og komme unna rent]

Hvis du føler deg skyldig, selv om han ikke fortjener det, sett han opp med dette: "Hør jeg trenger tid til å leve livet mitt uten deg, så jeg vil ikke svare deg for en stund. Jeg håper du forstår. "Hvis han fortsatt ikke forlater deg etter det, er det hans problem, ikke ditt.

[Les: Slik kjenner du skiltene og unngår den umodne mannen]

Når han ikke vil forplikte seg, men vil ikke slippe, gi ham en siste sjanse. Deretter skal du leve ditt fantastiske liv uten sine barnslige spill.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar