Sier han "Jeg elsker deg" for kort tid? 14 tegn han betyr ikke det

Det er den tredje datoen, og han hvisker: "Jeg vet at det er gal, men jeg elsker deg." Sier han at jeg elsker deg for tidlig? Og sier du det tilbake eller dumper ham?

Her er saken. Du må passe på en fyr som sier at jeg elsker deg for tidlig. De er enten mutter-jobber, flak, svindlere, for clingy, eller bare ønsker å komme inn i buksene dine raskt. Til tross for det faktum at mange damer vil tro at de er attraktive nok til at fyren enkelt blir forelsket i dem, eller at eventyrene er sanne, eller "kjærlighet ved første blikk" egentlig eksisterer - vel, våkne og lukte kaffen.

Virkeligheten er, kjærlighet tar tid å utvikle seg. De tidlige sommerfuglene i magen din? De kan bare være alle på grunn av forelskelse. Andre mennesker kan bevise at de som blir forelsket så fort, kan like enkelt og raskt falle ut av kjærlighet.

De kan til og med raskt og enkelt falle for noen andre. Og så før du vet det, har du et stort problem på hendene, pluss litt hjerteslag. Gutter som er raske til å hoppe på pistolen og erklære deres kjærlighet er sannsynligvis bare forelsket i ideen om kjærlighet mer enn de faktisk er forelsket i deg.

Kontekster der jeg sier at jeg elsker deg, er upassende eller for tidlig

Mens du er dating, hold et årvåken øye og øre - så vel som hjerte-på de tre små ordene, spesielt hvis de er uttalt i følgende sammenhenger:

# 1 Det har bare vært 3 uker. Tro på tiden. Mens "kjærlighet ved første blikk" kan være sant for noen, sier "Jeg elsker deg" etter at bare noen få datoer kan ikke alltid være en god ide. Hvis han sier disse ordene i minst et par måneder eller mer, garanterer det ikke at han kjenner deg nok til å støtte disse ordene. Sjansen er, han kan feile kjærlighet til noe annet. [Les: Når skal du si at jeg elsker deg for første gang?]

# 2 Langt fra å ha sex. Du har ikke engang vært i seng sammen * ennå *. Så hvis han begynner å uttale disse ordene, så kan det bare være et knep for å komme inn i buksene dine. Vent litt lenger og ikke gi opp varene dine ennå. Hvis han tror du vil sove med ham bare fordi du liker å høre ham, sier jeg elsker deg, så er han kanskje ikke verdt det. [Les: 10 lurte teknikker gutter bruker for å komme inn i buksene dine]

# 3 Rett før nookie. Noen menn vil gjøre og si noe bare for å bli lagt. Hvis du kysser, knuser og slår ut, og plutselig føler han meg litt tøft, han kan bli panikk og si: "Jeg elsker deg." Nei. Fest håret, fest kjolen og bolt ut døren.

# 4 Under nookie. Soverommet er ikke det beste stedet å si noe i nærheten av L-ordet for første gang. Folk kan si ting de ikke mener når de er i lidenskapsløftet, spesielt når sexet er flott, og de er i ferd med å komme. Hvem vet, fyren kan til og med visualisere å ha sex med sin eks, for alt du vet. [Les: Alle grunnene til å si at jeg elsker deg for tidlig suger]

# 5 Like etter nookie. Folk kan også si ting de ikke betyr etter kjønn. Alle de frigjorte serotoninene, oksytocinene og dopaminen er forvirrende på hjernen, og de er så gode som berusede. Han kan føle seg ekstra tett og festet til deg som du koser.

# 6 Stående på ristet grunn. Før du tror på et løfte eller en loverklæring som kommer ut av munnen, må du sørge for at forholdet står på et solid grunnlag. Og med utgangspunkt, mener vi tillit, intimitet, kjennskap til hverandre og respekt.

Hvis han sier at jeg elsker deg, men du er ikke sikker på hvem han sier det, så vil du få et stort problem hvis du tror på det han sier.

# 7 Walk the talk. Så han sier han elsker deg, men han er ikke seriøs om forholdet ditt eller er ikke villig til å begå? Hvis han sier disse ordene, tenk på hvordan du føler deg i det nøyaktige øyeblikket. Tror du på det? Gjenspeiler hans ord virkelig hans handlinger? Hvis han sier en ting og gjør en annen, så er han ikke veldig oppriktig og kan bare manipulere deg. [Les: Tegn din fyr betyr det når han sier at jeg elsker deg]

# 8 Er han i det for lang tid? Han sier at han elsker deg, men han ville ikke endre sin Facebook-forholdsstatus, eller han er fortsatt blatant i et åpent forhold. Det betyr at han ikke vet om han vil forplikte seg, og du vet egentlig ikke om han er seriøs og monogamistisk. Hva gjør du? Dekk ørene dine fordi det er bare BS. [Les: Facebooks offisielle forhold - Er mannen klar for det?]

# 9 I varmen av øyeblikket. Så ble han opphisset fordi han er kåt på en lørdag kveld, og du er alltid rundt når han inviterer deg ut i helgene. Eller hvis du nettopp så på en romantisk film, og plutselig erklærer han sin underjordiske kjærlighet for deg. Alle disse er eksempler på hjertefartsvarmeproblemer, og disse kan ende opp med dårlig.

# 10 Store, intense hendelser. Du vet ... når han bare har landet på jorden etter fallskjermhopping. Eller etter at han ble forfremmet, ble fyret, flyttet til et nytt sted, eller blitt bitt av en hund. Det kan bare være noe. Milestone erfaring, ok. Men dere er ikke der ennå - på det stedet i ditt forhold. Hvis han sier "Jeg elsker deg," les konteksten.[Les: Hvordan fortelle noen at du er forelsket i dem]

# 11 Han savner deg virkelig. Så du har vært borte på forretningsreise, og han savnet deg mye. Betyr dette at han elsker deg? Vel, egentlig ikke. Han kan bare savne din bedrift, eller kanskje han er veldig trengende. Så vent til du går tilbake til rutinen din og se om han fortsatt føler seg slik.

# 12 Intoxicated mye? Så han har noen flere skudd med alkohol enn han kan takle, og du er der for å hjelpe ham med å komme i en drosje, eller du er der for å klappe ryggen når han kaster opp på fortauet. Du håper bedre at han ikke sier L-ordet i disse øyeblikkene. På dette punktet, kanskje det er hans øl-versjon av "takk".

# 13 Hvor godt kjenner han deg? Før du tror på ham når han sier at jeg elsker deg, spør deg selv om han vet minst noen grunnleggende opplysninger om deg. Når du er første dating, er sjansene at du viser den beste versjonen av deg selv. Men når du blir komfortabel, begynner de ikke-så-gode og attraktive bitene å vise. Vil han fortsatt elske deg når det skjer? [Les: Tegn at det er på tide å si at jeg elsker deg]

# 14 Du er ikke engang nær. Du vet ikke engang om du føler på samme måte. Din følelse er ukjent, til tross for lengden på dating tidslinjen. Dette kan være en hindring for deg når du aksepterer sin kjærlighetserklæring og / eller forsøker å flytte forholdet ditt til neste nivå. Hvis du ikke engang kan bestemme om du føler det samme, så kan han også si at jeg elsker deg litt for tidlig.

Noen ganger kan en fyrs harmløse, for tidlige yrker av kjærlighet bare være et resultat av spenning og over-entusiasme. I verste fall er de fra en fyr som vil gjøre og si noe bare for å få noe fra deg * som hengivenhet for de overbærende clingy-typer, og sex for pervene på jakt etter en rask løsning for deres libidoer. *

Et annet rødt flagg å passe på, er når du føler at du ikke er klar. Å si at jeg elsker deg til noen, bør ikke være noe tatt lett. Hvis din fyr bare bruker den til å få det han vil, så er det en stor sjanse at han egentlig ikke vet hva kjærligheten er.

Ta deg tid til å kjenne hverandre bedre, og hvis han fortsatt føler og sier de samme tingene etter deg etter at støvet har avgjort, så kanskje det er virkelig sant.

Bunnlinjen er dette - hvis det føles som en stor elefant i rommet når han slipper "L" -ordbomben, så er det noe galt. Og du bør heller ikke se det som det magiske ordet som overbeviser deg om at han er en keeper.

[Les: 10 kjære tegn er det riktig tidspunkt å si "Jeg elsker deg"]

Å si at jeg elsker deg, er ikke et tegn på en lykkelig etterpå, spesielt hvis de tingene vi nevnte ovenfor sjekker ut.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar