Han vil bare ha sex: 10 grunner, gutter vil bare ha deg for en varm opphopning

Hvis du er en av de jentene hvor han bare vil ha sex og ingenting mer, vil du sannsynligvis vite hvorfor. Det er derfor gutta vil bare hoppe i sengen din.

Jeg får hvor frustrerende det kan være. Du er en morsom, avslappende dame som bare vil finne en fyr som vil forplikte seg til et forhold, men av en eller annen grunn vil de bare bein deg. Det er irriterende og det gjør sannsynligvis vondt. Du vil bare finne kjærlighet, og han vil bare ha sex.

Det kan være mange grunner til dette. Noen ganger kan det bare være at gutta er griser som bare vil ha sex, men andre ganger, kan du gi bort feil vibes. Heldigvis kan du definitivt fikse dette problemet og finne kjærlighet.

Hvorfor gutta kan komme unna med uformelt sex og kvinner kan ikke

Denne doble standarden er åpenbart super irriterende. Gutter kan gå ut og få sex hele tiden uten å bli kalt noen dårlige navn, men når kvinner gjør det, er de merket som sluts og skanks. Det er ikke rettferdig, og det er ikke riktig.

Hvorfor får mennene å ha skamløs uformelt sex når kvinner ikke kan? Det meste av det har å gjøre med det faktum at kvinner skal være "reservert" i soverommet. Vi skal ikke være overeksualiserte vesener. Kvinner skal forbli beskjedne. Gutter har lov til å gjøre hva de vil ha seksuelt fordi de bare er det, gutta. Samfunnet forteller dem at det er greit, og det forteller kvinner at det ikke er det. [Les: Hvordan få ham til å ha mer enn en nattstand]

Hvorfor vil han bare ha sex med deg og aldri et forhold

Hvis du er noen som ser ut til å få gutta lett, men bare ikke kan få dem til å holde fast i mer enn sex, kan du gi feil vibes. Her er mulige grunner til at han bare vil ha sex og hvordan du kan fikse dem og finne kjærlighet.

# 1 Du har sex altfor tidlig. Å ha sex med en gang når du begynner å danse, noen nye sender et klart tegn på at du ikke ønsker å slå seg ned. Vanligvis vil du bli kjent med noen før du hopper i seng med dem.

Hvis du møtte noen ut i en bar og hekta seg med dem den kvelden, vil de ikke ta deg alvorlig som en potensiell kjæreste. Sakte ting ned neste gang du møter en fyr du egentlig liker. Bli kjent med hverandre på et dypere nivå først. [Les: Hvordan ta det sakte i et forhold]

# 2 Du spøker og snakker om sex hele tiden. Nå blir jeg den første til å si at det du griller om, aldri må tas seriøst, men gutta vil alltid hvis det handler om sex. Å lage sex vitser hele tiden viser en fyr at du har et skittent sinn.

Åpenbart vil han tro at du er en sexkrevende kvinne som bare ønsker å hekte seg. Du må bli kjent med noen mye bedre før du viser dem den siden av personligheten din. Vis dem du kan være kjæresten-typen og spøk om sex.

# 3 Du har aldri satt dine standarder. Betydning, folk vet ikke hva du virkelig vil. Hvis alt du to gjør er å koble opp, vil de anta at det er det. De kan ikke lese tankene dine, og når du får det til å virke som om du ikke vil ha et forhold, tar de det seriøst.

En fin måte å unngå dette på er å bare fortelle dem at du leter etter noe mer enn bra sex. Hvis de vet dette, vil det få dem til å justere sin oppførsel. De vil enten være inn i det eller ikke. [Les: Hvorfor du trenger å heve dine standarder og gjøre dem kjent]

# 4 Du reagerer på deres 2 am hakking tekster. AKA, du aksepterer å være deres opprørskall. Hvis du vil ha et forhold til en fyr, må du vise dem at en klokka 2 er ikke på listen over ting du liker. Jo mer de får disse tilkoblingene, desto mer tror de at du vil ha dem like mye som de gjør.

# 5 Du fortsetter å gå etter de gale gutta. I utgangspunktet liker du gutta som ikke vil forplikte seg. De kan like deg og ha sex med deg, men de liker også å knytte seg til andre mennesker.

Og det betyr at de ikke vil være de som ønsker å slå seg ned. Hvis du fortsetter etter gutta som ikke vil ha noe mer enn sex, får du aldri mer enn det. [Les: Hvordan stoppe å falle for feil menn]

# 6 Du ser ikke ut som en engasjementspike. Dette er en stor dobbel standard, men det er måten gutta er. Hvis du vil lande deg selv en kjæreste, må du bare justere oppførselen litt, slik at du ikke virker som en hookup-pike.

Du må opptre som en engasjementspike. Betydning, gjør ting som er veldig kjæreste-lignende og mindre som jenta han bare vil ha sex fra.

# 7 Du snakker hardt om forhold. Bashing på relasjoner hele tiden vil ikke få en fyr til å date deg. Hvis alt du gjør er å snakke om hvordan galskapsforhold er, hvorfor skulle han tro at du vil være i en?

Du må slutte å gjøre dette. Mange kvinner gjør dette fordi det får dem til å høres kult, men det er bare å kjøre bort flotte gutta du liker. Du kan snakke om å ha et forhold, men snakk om å ha et forhold til Ikke sant fyr. [Les: 16 tegn på at du ikke er klar for et ekte forhold]

# 8 Den eneste tiden du tilbringer sammen er i soverommet. Hvorfor vil han ha mer enn sex hvis alt du noen gang vil gjøre er å koble seg med ham? Du må bruke kvalitetstid utenfor soverommet med en fyr slik at han kan se hvor flott du egentlig er.

Du får ikke vite mye mer om hverandre enn hva du ser ut som naken, hvis du alltid har sex.Han vil bare ha sex fordi det er alt du gjør, og det er alt han vet med deg. [Les: 18 ting en jente gjør som gjør gutta ting hun er en lett lek]

# 9 Du starter alltid sex med dem. Selvfølgelig, hvis du liker noen og finner dem attraktive, vil du definitivt være over dem. Og regelmessig å ha sex vil definitivt gjøre at du vil starte det mer. Det er imidlertid ikke alltid en god ting.

Du prøver alltid å ha sex med dem, og får dem til å tro at det er alt du vil også. Kanskje de virkelig ønsket å sitte og se en film med deg. Ved å gå til sex når du kan bli kjent med dem, sender du en veldig klar melding om hva du vil. [Les: Slik starter du sex og setter kjæresten din på]

# 10 Du har ikke fortalt ham at du vil ha mer. Kvinner må lære at gutta ikke kan lese våre tanker. Helvete, de kan nesten ikke lese signaler som du vil ha mer enn bare sex. Du må være åpen og ærlig og fortelle ham at du vil ha mer.

For å gjøre dette, bare fortelle ham at sex med ham er flott, men det er egentlig bare en bonus for hans store personlighet, og du vil gjerne ha mer med ham. Mesteparten av tiden vil han bli overrasket over dette i tillegg til å bli smigret.

 [Les: 17 sordid tegn på at du bare er en hookup og ingenting mer]

Den største grunnen til at han bare vil ha sex er sannsynligvis fordi du fortsetter å gi ut disse tegnene. Når en fyr tror alt du vil, er sex, hvorfor skulle de prøve for mer? Lag dine ønsker og behov, slik at du finner den rette fyren.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar