Hva det betyr når han aldri tekst deg først, men alltid svar

Det er veldig irriterende når han aldri tekster deg først, men svarer alltid med en gang når du sender ham den teksten. Her er hva det betyr og hvordan man skal håndtere.

Du er med rette irritert. Det er super lett å bli frustrert når han aldri tekster deg først, men svarer alltid som han er begeistret for at du snakker med ham. Jeg mener, hva er avtalen?

Liker han deg? Spiller han bare spill? Hvorfor vil han ikke skrive deg først hvis han liker deg? Det er så forvirrende at det etterlater deg i mørket nesten hele tiden. Du har god samtale, men er veldig irritert av det faktum at du alltid gjør innsatsen, og det gjør han aldri.

Hvordan vite om en fyr er enda verdt å danse

Jeg forstår hvordan du føler. Hvis han gjør dette allerede, er han selv verdt å forfølge? Du kan ikke bare hoppe til konklusjoner med en gang, og jeg vil fortelle deg hvorfor.

Du vet ikke hva som skjer.

Det kan være noen alvorlige ting som skjer i livet hans, som du ikke er interessert i, fordi han bare lærer deg å kjenne deg. Det er feil å bare tro at han ikke er verdt det bare fordi han aldri tekster først.

Men du bør være oppmerksom på at hvis dette er et pågående problem, og du har sett hverandre i flere måneder, kan han ikke være den typen fyr du trenger. Å finne ut hvorfor dette er et problem, vil hjelpe deg med å finne ut om han er verdt det eller ikke. [Les: 12 ting å se etter i en fyr før du daterer ham]

Hva det betyr når han aldri tekster deg først, men alltid svarer lykkelig

Det er ikke slik at han er irritert. Du tekst ham og han kommer alltid tilbake til deg med et smil eller blikk ansikt. Det er flott samtale, og likevel tekster han bare aldri deg først. Hvorfor er det og hva skjer i sitt søte hode? Her er noen av grunnene til at han er en slik rump.

# 1 Han er ikke sikker på hvordan du føler. Gutter kan være ganske forsiktige med deres hjerter, også. Det er ikke bare jenter som vokter dem. Han kan bare være usikker på hvordan du føler om ham, og derfor tekster han bare deg når du allerede har nådd ut.

På den måten vet han sikkert at du vil snakke. Dette er også et problem med usikkerhet. Hvis han ikke føler seg så god om seg selv, tror han kanskje ikke du vil snakke med ham og vil bare skrive tilbake når han vet at du faktisk vil svare. [Les: 12 science-backed ledetråder å vite om en fyr liker deg sikkert]

# 2 Han vil ikke irritere deg. Noen karer tror de er veldig irriterende hvis de kommer ut først. Noen jenter har klaget over irriterende, klamrende menn, og det kan være hvorfor han venter på at du først skriver inn tekst.

Han kan også ha hatt en tidligere jente som forteller ham at han var for klok, og det var derfor hun ikke ville fortsette ting med ham. Det er alt en forholdsregel hvis dette er tilfelle. Han vil ikke rote sine sjanser med deg, så han venter på ditt trekk.

# 3 Han er veldig opptatt med ting. Han kunne bare være opptatt. Hvis han har en travel tid på jobb eller med sitt andre personlige liv, kan han kanskje ikke teksten du først hele tiden. Det betyr også at du ikke er en prioritet for ham.

Gutter som skriver deg først, gjør deg til en prioritet. Pluss, selv om han bare er opptatt, har han fremdeles tid til å sende en rask tekst som sier at han i det minste tenker på deg. Neste gang du snakker, bare spør om arbeidsmengden og hva han har gjort for moro på fritiden.

# 4 Han holder avstanden av grunner. Kanskje han er dobbelt-timing en kjæreste eller kanskje han har engasjementspørsmål. Uansett årsak, kunne han bare holde avstanden hans. Det betyr at du holder deg i armlengde slik at du ikke kommer for nært til ham. [Les: 12 grunner til at han er fjern og hva du kan gjøre]

# 5 Han vil ikke ha et forhold. En grunn til at han kunne holde avstanden er fordi han ikke vil ha et forhold. Det han vil ha akkurat nå er noe tilfeldig og å snakke med noen kule. Det betyr at han ikke vil gi deg feil ide ved å smsere deg først. Men han er alltid glad for å chatte bare fordi han finner deg morsom og interessant.

# 6 Du tekst ham først for ofte. Gir du noen gang ham muligheten til å skrive deg først? Det kan være at du bare slår ham til det hele tiden. Du kan bli ferdig med arbeid foran ham, og det betyr at du alltid vil skrive tekst først.

Hvis du smiler ham først om morgenen og med en gang når du er ute av arbeid, gir det ikke mye plass til ham å gjøre det samme. Ta en pause for en dag eller så og se om han når ut først. I så fall løses problemet. [Les: 8 tegn på at du kommer på vei for sterk og må backe av]

# 7 Han holder ting uformelt og som-er. I utgangspunktet er han fornøyd med forholdet ditt slik det er og vil ikke gå videre. Dette er noe gutter som liker livet deres. De vil ha en jente på siden, slik at de kan ha det gøy, men ellers vil de ikke ha noe annet ansvar eller endringer.

# 8 Han er redd for å plage deg. Igjen er han bare forsiktig. Tenk tilbake til diskusjonene dine og prøv å huske om du noen gang har sagt noe om klamrende gutta.

Kanskje du snakket om hvordan dine tidligere tilkoblinger alltid var så trengende.Hvis du har nevnt noe som dette, vil han sannsynligvis bare prøve å ikke plage deg. Han lar deg ta ledelsen, så han forblir på din gode side.

# 9 Han prøver å måle din interesse. Jo mer du skriver ham først, jo mer du liker ham. Det betyr at han vil plukke opp på det, og det vil bekrefte at du faktisk er i ham. Til tross for at alle tegnene er der, er noen gutter fortsatt clueless. Så hvis han lurer på hvordan du føler, vil han sannsynligvis gi deg tekst først til han er sikker. [Les: 14 måter å vise en fyr du liker ham og fortsatt være en taler]

# 10 Han liker deg ikke så mye som du tror. Han er i utgangspunktet bare hyggelig. Han er ikke virkelig inn i deg så mye som du tror han er. Så mye som han kan nyte samtalene dine, er han ikke interessert nok til å starte seg selv. Imidlertid prøver han sannsynligvis å holde valgene åpne ved å svare hver gang.

# 11 Han spiller hardt for å få. Noen gutter gjør dette for en merkelig grunn. De tror at ved å få deg til å jobbe for det, knytter de deg. Dette virker ikke alltid, men jo mer du skriver ham først, jo mer tror han det definitivt gjør. Så legg deg en stund og se hva som skjer. [Les: Er han vanskelig å få med 13 tegn, er han bare ikke i deg]

# 12 Du kommer for sterk. Dette er trolig de største grunnene til at han er tøft med å skrive deg først. Du kan komme for sterk og skremme ham litt. Hvis han ikke har hatt et forhold for en stund, kan dette definitivt være grunnen til at han aldri tekster først, men svarer alltid.

Bare tilbake av noen. Vent til han kommer ut og hvis han ikke gjør det, så liker han deg ikke, og han er ikke verdt tiden din.

[Les: Hva skal jeg gjøre når han ikke skriver tilbake med råd du kanskje ikke liker]

Du er sannsynligvis altfor frustrert når han aldri tekster først, men alltid svarer, og forståelig nok også. Forhåpentligvis kan disse forklaringene bidra til å fjerne luften for deg.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar