Han liker deg, men ønsker ikke et forhold? Hvordan håndtere det

Ingenting stikker ganske som romantisk avvisning. Hva med slags avvisning? Slik håndterer du den fryktede "Jeg liker deg, men ikke på en relasjons måte".

Du har gått ut i tre uker nå, og du kan bare ikke få nok av hverandre. Du klikker sammen som ingen noensinne har. Du har bare en blast når du er sammen. Du tekst og ringe hverandre uten å stoppe når du ikke er. Du befinner deg nærmer seg ham, og du begynner å underholde ideen om å bli seriøs med ham. Det vil si, til du mottar at Tekst: "Jeg liker deg, men jeg vil ikke ha et forhold."

Disse ordene kuttes dypt, på de mest uventede måtene. Hvorfor forlater de ordene deg overrasket og skuffet? Tross alt har du bare sett på hverandre i kort tid, og du vet bedre enn å forvente for mye for tidlig bare fordi ting går bra.

Takle det

Før du begynner å være alle trist og miste håp om å finne din egen Mr. Right, her er hvordan du skal håndtere noen du ikke liker å være i et forhold med deg eller * du håper * med noen. [Les: 15 surefire tegn han liker deg, men er ikke i deg]

# 1 Først av alt, finn ut hvorfor. Selvfølgelig kunne du ikke, og burde ikke! I hvert fall ikke tidlig i ditt forhold. Men du bør i det minste ha en god ide hvorfor han * nesten * opptrer så mye som kjæresten din, selv om han forteller deg at han ikke vil være i et forhold.

På denne måten vet du hva ditt neste trekk er, og hvis han virkelig er verdt å stikke med tross alt. Årsakene til at han ikke vil være i et forhold kan være en eller en kombinasjon av følgende:

-Han vil egentlig ikke ha en kjæreste. -Han vil ikke du å være hans kjæreste. -Han venter på at noen andre skal være kjæresten sin. Han vil ha et engasjert forhold, men du kan bare være en rebound. -Du velger mellom deg og en annen * eller mer * for å være hans kjæreste. Han kan spille deg og en annen kvinne. Og holde en konkurranse for hvem han vil beholde og dumpe. -Han jobber med visse personlige problemer før han forplikter seg. -Han venter på at du jobber med dine problemer før han forplikter seg. Han kan kanskje like deg, men det er noe om deg, han håper at han vil forandre seg før han forplikter seg. -Han vet at du vil holde seg fast selv om han ikke begår seg. I dette tilfellet er han veldig sikker på at du fortsatt vil se ham, selv om han ser noen andre og ikke er eksklusiv. [Les: Unngå dem som pesten: 16 typer gutter ikke til dato]

# 2 Ta det til pålydende. Når du fremdeles ikke kan finne ut hva hans grunner er for ikke å være i et forhold med deg akkurat nå, er det sikreste å gjøre bare å ta ordene sine til pålydende. Han sier at han ikke kan være i et forhold, og kanskje kan han ikke fortelle deg når han er klar.

Et smart trekk er å fortsette med livet ditt og nyte det, med eller uten ham, uten forventninger. Den vanskelige delen er å sørge for at du ikke blir for festet og bare nyt tiden din sammen mens den varer. Tross alt, kanskje det er det slags forhold du trenger også. [Les: 13 tegn han vil ha forhold til deg, men er for redd]

# 3 Vær forberedt på hjerteslag. Mens dette udefinerte forholdet gjør deg glad * dessuten, du liker ham mye, tror du faller for ham, og du kan ombestemme seg senere *, det kommer med mange komplikasjoner. En mann som ikke kan være åpen eller ærlig for deg om hans følelser, kan være vanskelig å håndtere nå og mest sannsynlig i det lange løp.

Tross alt, bare et lite barn kan ikke artikulere sine følelser eller gjøre tankene sine og holde fast i det. Hvis han nekter å feste strenger for å gjøre deg kjæresten sin, og du er greit med det akkurat nå, vær så forberedt på å få hjertet ditt ødelagt og selvtilliten din blir ødelagt før eller senere.

Å være med en mann som ikke vil ha et forhold, vil etterlate deg frustrert. Chasing etter ham da han gjorde det klart, føler han ikke det samme vil ødelegge selvtillit og åpne deg for mer skade. Hvis du er sikker på at du har et uovervinnelig hjerte av stål, så fortsett. [Les: Kjærlighet suger! 21 grunner til at vi hater det likevel krever det]

# 4 Sett dine severdigheter på et eller annet sted. Mens du blir gal over din fyr, kan noen der ute være gal for deg. Kanskje du kjenner ham eller har ennå ikke møtt ham. Saken er, det er definitivt noen, et sted, hvem er en fantastisk, attraktiv, omsorgsfull, gjennomtenkt og morsom fyr som passer din personlighet som en hanske. Hvem vet at noen ikke bare kunne være "den ene", men enda bedre, "din".

I stedet for å fokusere all din tid og energi, så vel som dine følelser, på en person som ikke engang kan definere hva han føler og la deg henge, gå ut og utforske dine valg. Gå ut der, ha det gøy, og vær åpen for noe virkelig å komme med. [Les: Hvordan få en fyr forelsket i deg: 21 måter å sjarme ham]

# 5 Si takk og gå. Mens han kanskje vil ha noe tilfeldig, kan du ende opp med å ha noe mer. Ellers vil du ikke ha et problem med ham uten å ha et forhold. Så, når han forteller deg dette, takk han for at han er ærlig med deg, og så gå.Hvis du tror du vil ha forskjellige ting ut av forholdet, så kommer det ikke til å fungere - i det minste på dette tidspunktet. [Les: 20 tegn på at det er på tide å akseptere at han sannsynligvis ikke kommer til å være i deg]

I stedet for å elske noen som ikke elsker deg tilbake, eller skynder deg til noen for å reparere ditt ødelagte hjerte og ego, ta deg tid til å elske deg selv. Stol på om han er den for deg, han vil sortere ut følelsene hans og forfølge deg. I mellomtiden liker du å være ufestet og ubekymret.

[Les: Er han en forpliktelse phobe? 20 måter å fortelle sikkert]

Ikke sett deg for en fyr som ikke kan gjengi kjærligheten og oppmerksomheten du gir ham. En mann som virkelig er verdt tiden din, vil ikke bare være morsomt å være rundt og flott i sengen - han vil også få deg til å føle seg trygg, trygg, verdsatt og elsket.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar